2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin❤ @s i d e l y a gecmis olsun kuzum simdi nasil ?
T tanem-tane20 nasil tatli durmus kiz masallah prensimizr❤
Kizlar biz yine saat basi kalktik ama 3gundur sanki etini kopariyormussun gibi bir aglamayla uyaniyot her seferinde yirtinarak agliyor hep neden olabilir ki
Kuzum patlamadi mi hala dişler?
Bana dişten gibi geliyor ama için rahat edeekse bir doktora götürün.
Tam yaracagi çıkacağı aşamada böyle olur genelde

2 ayda 800 gram cok cok iyi degilmi bizim 4. Ay 7800 5. Ay 8000 6. Ay 8100
100 gram almasina ragmen cok iyi dediler normal artik diyolar ama uzme kendini
Kız sen yazınca farkettim yanlış yazmisim 300 grm almış . Bunun bir buçuk ayında 100 grm almıştı . Yani gittikçe düşmüş kilo alımı. Evet çok hareketliler, dün Dr dasoyledi böyle olursa kilo alımı az olur diye . Sağlıklı olsunlar yeter kuzum yoksa kilosu az çok önemli değil
Belirtileri neydi canım? Rahat edersin inşallah yanında birileri varsa gerçekten anlamıyorsun zamanın nasıl geçtiğini
Aynen canım. Bizim 1.5 aylıkken yeşil mukuslu kaka da kan gibi şeyler olmuştu. Epey dr gezdikten sonra , son gittigmz Dr takip edelim dedi. Şimdi ise kilo alımı çok yavaş , kusmasi var. Başka bir sıkıntı yok . Bu Dr da alerji çok görülüyor seviyesine göre bakmakgerek hemen anneyi katı diyete almaya karşıyım , zmaanla bebeğin bünyesi alisabilir de diyor. Siz de de vardı dimi alerji şüphesi ne oldu son durum.
Maşallah kuzuna canım stres olma yavaş yavaş veririsin alışır kuzun ek gidayada
İnşallah canım benim , zaten bir iki ay zor geçer sonra alisirz diye düşünüyorum hem azkaldi sayılır yaş almalarina o zama herşeyi yiyecek olurlar rahat ederiz

Kizlar biz yine saat basi kalktik ama 3gundur sanki etini kopariyormussun gibi bir aglamayla uyaniyot her seferinde yirtinarak agliyor hep neden olabilir ki
Kiz ayni durum bizdede var buse acaba seninkide acliktan agliyor olmasin sut icin lce susuyor bizimki ama doyana kadar icmedi icin sonra bidaha basliyor aglamaya gece 01 de balkonu gezdiriyo esim ben sut getiriyom icene kadar agliyor

Sağolun kızlar. Antibiyotiği kullaniyorum. Gece 37,5 civarındaydı. Sabah bir kaka yaptı öyle böyle değil ishal olmuş sanırım antibiyotikten.ilgisi var mı bilmiyorum ama kakadan sonra ateş de düştü.
Cok sukur 🙏❤ antibiyotik ishal yapiyor aynen 🙁 neyse ki dusmus 🙏 dis olabilir ama daha cok zaman var gibi yine de oyle cizgi vs olusmamis durum bu su an

Eklentiler

• IMG_20190723_130442.jpg
    IMG_20190723_130442.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 44
Kız sen yazınca farkettim yanlış yazmisim 300 grm almış . Bunun bir buçuk ayında 100 grm almıştı . Yani gittikçe düşmüş kilo alımı. Evet çok hareketliler, dün Dr dasoyledi böyle olursa kilo alımı az olur diye . Sağlıklı olsunlar yeter kuzum yoksa kilosu az çok önemli değil

Aynen canım. Bizim 1.5 aylıkken yeşil mukuslu kaka da kan gibi şeyler olmuştu. Epey dr gezdikten sonra , son gittigmz Dr takip edelim dedi. Şimdi ise kilo alımı çok yavaş , kusmasi var. Başka bir sıkıntı yok . Bu Dr da alerji çok görülüyor seviyesine göre bakmakgerek hemen anneyi katı diyete almaya karşıyım , zmaanla bebeğin bünyesi alisabilir de diyor. Siz de de vardı dimi alerji şüphesi ne oldu son durum.

İnşallah canım benim , zaten bir iki ay zor geçer sonra alisirz diye düşünüyorum hem azkaldi sayılır yaş almalarina o zama herşeyi yiyecek olurlar rahat ederiz
Kiz insanda hevesleniyor ben ay kontrolunu sirf boy kilo icin istiyorum hergun tartiya cikiyoz tabiki once saglik ama kiloda olsa fena olmaz

Artik normal kuzum 150-300g arasi alirlar demisti benim dr 5.ay kontrolunde kuzum❤🙏 gonlum rahat olsun

Kiz ayni durum bizdede var buse acaba seninkide acliktan agliyor olmasin sut icin lce susuyor bizimki ama doyana kadar icmedi icin sonra bidaha basliyor aglamaya gece 01 de balkonu gezdiriyo esim ben sut getiriyom icene kadar agliyor
Yok kuzum acliktan degildir diye dusuniyorum neden dersen yatmadan yarim saat once biberonla veriyorum 90 100 icio yarim saat sonrada memede uyuyor ya orda da iciyor ondan sonra uykuya geciyor

Yok kuzum acliktan degildir diye dusuniyorum neden dersen yatmadan yarim saat once biberonla veriyorum 90 100 icio yarim saat sonrada memede uyuyor ya orda da iciyor ondan sonra uykuya geciyor
Anladim kuzum insallah ne derdi varsa gecer bizimkide dort bes gundur canini aliyolar gibi bagiriyor hickira hickira

Canım iyi olacak inşallah. Bugün hiç 38den asagiya düşüremedim ateşini. Sürekli kompres uyguladım duş aldırdım. Calpol de düşürmedi yatmadan önce dolven verdim.
Bebekler hasta olmasın :KK43:
Amin canım çok geçmiş olsun ,çabucak iyileşir inşallah kuzus
Canım benim kizimda yaklaşık iki haftadır ağlayarak uyanıyor. Öncesinde gülerek uyanirdi. Huzursuzluğu biraz daha arttı emmek istemesi ama dış yok bizde de henüz
Kiz insanda hevesleniyor ben ay kontrolunu sirf boy kilo icin istiyorum hergun tartiya cikiyoz tabiki once saglik ama kiloda olsa fena olmaz
He ya, ben böyle bizim aylarda biraz tombik bebek seviyorum ama ne edelim benim kız kafası portakal gibi , kollar çubuk kraker bir butlari iyi etlenmis 😁
Artik normal kuzum 150-300g arasi alirlar demisti benim dr 5.ay kontrolunde kuzum❤🙏 gonlum rahat olsun
İnşallah kuzum sağlık olsun yeter 💕

Yoğurt tadımından 1 saat sonra bi kızarıklık oldu on dk sonra geçti tek belirti bu.dr keçi yoğurdu ver dedi. Öncesinde kakada mukus, kan ve yeşil hiç olmadı her ay dr daydık hatta bir ayda iki üç defa bile gittik kilo kontrolü için ama nedeni birinde idrar enfeksiyonu diğerinde viral enfeksiyon. Şimdi sen yazınca bizde kilo alımı persentilde hep ortalarda gitti en son 7060 idi 5 ay 16 günlükken

Yoğurt tadımından 1 saat sonra bi kızarıklık oldu on dk sonra geçti tek belirti bu.dr keçi yoğurdu ver dedi. Öncesinde kakada mukus, kan ve yeşil hiç olmadı her ay dr daydık hatta bir ayda iki üç defa bile gittik kilo kontrolü için ama nedeni birinde idrar enfeksiyonu diğerinde viral enfeksiyon. Şimdi sen yazınca bizde kilo alımı persentilde hep ortalarda gitti en son 7060 idi 5 ay 16 günlükken
Normal olabilir canım ya bizim doktorun dediğine göre. Bu belirtiler olunca alerji diyoruz dedi. Bebek yeni gidayla tanışınca böyle tepkiler veriyormus .bizde kızarıklık hippin kaşık mamasinda epey oldu. Yoğurt yumurt verdik şuana kadar birşey olmadı . Alerji de değişik birşey işte inşallah sikintisz alışırlar ek gidaya

ben bayramdan sonra işe başladım.
ilk günler zor oldu şimdi alıştık.
ben de eylülde anneme çoook yakın bir eve taşınmak niyetindeyim.

eşim mutlu evliliğin sırrı kayınvalideyle sık görüşmek diyor :)
önceden kendi annesine yakın ev istiyordu iki çocuktan sonra benim anneme yakın istiyor :KK48:
Ay ben böyle yazdıktan sonra hop annemlerin dairenin üst katını satan adam aradı. Daha önce görüşmüştük, kiralama konusunda yardımcı olabilir misiniz diye. O da satmayı düşünüyoruz ama bir görüşelim ailecek demişti. Veee sonuç kiralamayı kabul etti :) Annemlerin bir üst çapraz katına taşınacağız nasipse ayın 15’inden sonra.. Benim eşim pek gönüllü değil, ailelere yakın olmamak gerektiğini savunuyor ama kızım için mecburuz o da gönülsüzce de olsa kabul etti.. Hem kendi anneme hem de kayınvalideme yakın olacağız böylece ☺️

Ay ben böyle yazdıktan sonra hop annemlerin dairenin üst katını satan adam aradı. Daha önce görüşmüştük, kiralama konusunda yardımcı olabilir misiniz diye. O da satmayı düşünüyoruz ama bir görüşelim ailecek demişti. Veee sonuç kiralamayı kabul etti :) Annemlerin bir üst çapraz katına taşınacağız nasipse ayın 15’inden sonra.. Benim eşim pek gönüllü değil, ailelere yakın olmamak gerektiğini savunuyor ama kızım için mecburuz o da gönülsüzce de olsa kabul etti.. Hem kendi anneme hem de kayınvalideme yakın olacağız böylece ☺
Hayirlisi olsun canim, sen çalışıyorsan annende bakiyorsa mecbur kabul edecek napacak. Hem kadin icinde iyi olur. Evi , düzeninin icinde olur😊

Ay ben böyle yazdıktan sonra hop annemlerin dairenin üst katını satan adam aradı. Daha önce görüşmüştük, kiralama konusunda yardımcı olabilir misiniz diye. O da satmayı düşünüyoruz ama bir görüşelim ailecek demişti. Veee sonuç kiralamayı kabul etti :) Annemlerin bir üst çapraz katına taşınacağız nasipse ayın 15’inden sonra.. Benim eşim pek gönüllü değil, ailelere yakın olmamak gerektiğini savunuyor ama kızım için mecburuz o da gönülsüzce de olsa kabul etti.. Hem kendi anneme hem de kayınvalideme yakın olacağız böylece ☺
:KK9::KK9::KK9:
senin adına çoook sevindim.
çocuk olmadan önce çiftlerin birbirine alışma sürecinde ailelerden uzak olmak iyi oluyor.
çocuktan sonra aile yanı özellikle kendi annenin yanı candır caaan :)
benim eşime ancak ikinci bebeden sonra dannkk etti neyse buna da şükür diyorum.
ben de annemlere yakın site var oradan istiyorum.
inşallah ben de buradan müjde veririm :dua:

X