2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Maşallah ellerine sağlık. Taze fasulyeyi dondurucuyamı atıyorsun kuzum?

Ben biraz koydum kv göndermiş kırıp tekrar ikiye bölüyorum ince daha çok hoşuma gidiyor :) tencereye yağ olmadan sadece rengi dönene kadar karıştırıyorum sonra buzdolabı poşetine. Domates katmıyorum ekşili tadı oluyor diğer türlü tazeliğini koruyor. Konservede yapacağım bu sene ilk deneyeceğim bakalım

Bizde patates havucu pisirdik suyunu cekince aldim haslanmis tavuk vardi onun etiyle sutu koydum
Blendirda mama kivamina geldi bakalim yicekmi 😂
Yedi mi canım merak ettim😍 bugün bende aynısını yaptım ama ben blender yapmıyorum çatalla ezdim hafif yedirdim çok severek yedi

İnsallah canm hepimizinki yesin Bi yemek kasigi cok az degilmi biz fazlasini yedigimiz icin degil kzumda istahi varsa yedirseydin yedigi kadar
Başta az az ver canım birden çok verirsen bağırsak sistemini kontrol edemeyebilir sıvıdan direk yoğun şeylere geçtiği için kabızlık gaz vs olabilir temkinli yavaş yavaş ilerle az az da olsa yesin 2-3 günde bir artır biraz daha

Benimki de fazla yiyor ama başlayalı 1,5 ay oldu ben günde 2 öğün vermeye de başladım (7.ayımızı geçtik diye)
Siizn normal cnm ben günde 1 öğün veriyorum 1 yemek kaşığını biraz geçiyordur.benim kızım yeni 6 aylık oldu bende 10 gündür falan veriyorum ama yemek istiyor. Bazen çok gibi gelirse vermiyorum kalanını ayarlamaya çalısıyorm öyle

Başta az az ver canım birden çok verirsen bağırsak sistemini kontrol edemeyebilir sıvıdan direk yoğun şeylere geçtiği için kabızlık gaz vs olabilir temkinli yavaş yavaş ilerle az az da olsa yesin 2-3 günde bir artır biraz daha
Kuzum ben duzenli olmasada 5. Aydan beri veriyorum

Yedi mi canım merak ettim😍 bugün bende aynısını yaptım ama ben blender yapmıyorum çatalla ezdim hafif yedirdim çok severek yedi
İlkkez yedi sasirdim bende yiyince sutte icti yRim saat sonrA icini yakti galiba hem sutle yapildi puruzsuz guzeldi dunde tavuklu muhallebi yedi ama o tavuklar elimle parcaladim

Ben biraz koydum kv göndermiş kırıp tekrar ikiye bölüyorum ince daha çok hoşuma gidiyor :) tencereye yağ olmadan sadece rengi dönene kadar karıştırıyorum sonra buzdolabı poşetine. Domates katmıyorum ekşili tadı oluyor diğer türlü tazeliğini koruyor. Konservede yapacağım bu sene ilk deneyeceğim bakalım
Az seker koydunmu eksi tadi olmuyor kuzum denemek istersen

Kiz 🍉 yedi oo heryani kipkirmizi olmus
Hemde nasıl yedi. Dilim kestim ısırarak yedi. Öyle isiramiyor suyunu çekiyor dişlerini sürtüyor. Sonra eliyle oynadı tabakta sularını sıkıyor gülüyor kahkaha atıyor. Tabağın dibinde biriken suyuda diktim kafasina içirdim😂😂

Selam kızlar epeydir giremiyorum .çok yoruldugum için kızımla memlekete gitmeye karar verdim . Kaynanam ablam orda. Biraz nefes alırım diye düşündüm . Hazirliklarla uğraşıyorum.
En son kilo alımı durdu demiştim . A anneveoglusu beni de etiketle demiştin kuzum m dun doktora gittik. 7.800 , iki ayda 800 almış yani alt sınırda gidiyor kilosu. Dr ek gıdaya artirmami önerdi. Alerji için tekrar test yaptırdık . Geçen hipp iyi geceler elmalı maması kızım da alerji yaptı ve kustu inanılmaz şekilde . Bugünde verdim bugün de küstü sirilsiklam olduk ikimizde . Artık onun yaptığına emin oldum .Alerji durumu olan varsa dikkat etsin derim .
Ek gıda da ben çok zorlaniyorum ne yapicam ne verneliyim diye. Dr rahat takıl , alerji ilk başlarda olabilir sonra uyum sağlar geçer dedi. Bu listeyi verdi. Her gün kaşık kaşık artır dedi.
Listede ki çoğu şeyi ilk defa alacağı icin ben yavaş yavaş gidicem henüz et, peynir, zeytin.. denemedk bile. Bakalım inşallah sağlıklı bir skeilde alır kilosunu

Doktorun bana verdigi liste bu kızlar

Eklentiler

• IMG_20190725_215750.jpg
    IMG_20190725_215750.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 63
X