Hic sasmam artik
Maşallah ellerine sağlık. Taze fasulyeyi dondurucuyamı atıyorsun kuzum?
Yedi mi canım merak ettimBizde patates havucu pisirdik suyunu cekince aldim haslanmis tavuk vardi onun etiyle sutu koydum
Blendirda mama kivamina geldi bakalim yicekmi
Benimki de fazla yiyor ama başlayalı 1,5 ay oldu ben günde 2 öğün vermeye de başladım (7.ayımızı geçtik diye)Bnmki fazla yiyiordur 1 yemek kaşığından
Başta az az ver canım birden çok verirsen bağırsak sistemini kontrol edemeyebilir sıvıdan direk yoğun şeylere geçtiği için kabızlık gaz vs olabilir temkinli yavaş yavaş ilerle az az da olsa yesin 2-3 günde bir artır biraz dahaİnsallah canm hepimizinki yesin Bi yemek kasigi cok az degilmi biz fazlasini yedigimiz icin degil kzumda istahi varsa yedirseydin yedigi kadar
Siizn normal cnm ben günde 1 öğün veriyorum 1 yemek kaşığını biraz geçiyordur.benim kızım yeni 6 aylık oldu bende 10 gündür falan veriyorum ama yemek istiyor. Bazen çok gibi gelirse vermiyorum kalanını ayarlamaya çalısıyorm öyleBenimki de fazla yiyor ama başlayalı 1,5 ay oldu ben günde 2 öğün vermeye de başladım (7.ayımızı geçtik diye)
Yani buyuduler yapmisken tazecik yesinler bende verdim bugun icini yskti galiba sut icti birazda olsaBnmki fazla yiyiordur 1 yemek kaşığından
Kuzum ben duzenli olmasada 5. Aydan beri veriyorumBaşta az az ver canım birden çok verirsen bağırsak sistemini kontrol edemeyebilir sıvıdan direk yoğun şeylere geçtiği için kabızlık gaz vs olabilir temkinli yavaş yavaş ilerle az az da olsa yesin 2-3 günde bir artır biraz daha
İlkkez yedi sasirdim bende yiyince sutte icti yRim saat sonrA icini yakti galiba hem sutle yapildi puruzsuz guzeldi dunde tavuklu muhallebi yedi ama o tavuklar elimle parcaladimYedi mi canım merak ettimbugün bende aynısını yaptım ama ben blender yapmıyorum çatalla ezdim hafif yedirdim çok severek yedi
Az seker koydunmu eksi tadi olmuyor kuzum denemek istersenBen biraz koydum kv göndermiş kırıp tekrar ikiye bölüyorum ince daha çok hoşuma gidiyor :) tencereye yağ olmadan sadece rengi dönene kadar karıştırıyorum sonra buzdolabı poşetine. Domates katmıyorum ekşili tadı oluyor diğer türlü tazeliğini koruyor. Konservede yapacağım bu sene ilk deneyeceğim bakalım
KizBiz daha tadimlara yeni başladık günde bir kere veriyorum.
Hemde nasıl yedi. Dilim kestim ısırarak yedi. Öyle isiramiyor suyunu çekiyor dişlerini sürtüyor. Sonra eliyle oynadı tabakta sularını sıkıyor gülüyor kahkaha atıyor. Tabağın dibinde biriken suyuda diktim kafasina içirdimKizyedi oo heryani kipkirmizi olmus
Bu tarif aklimda bulunsun ozaman:)İlkkez yedi sasirdim bende yiyince sutte icti yRim saat sonrA icini yakti galiba hem sutle yapildi puruzsuz guzeldi dunde tavuklu muhallebi yedi ama o tavuklar elimle parcaladim
Az seker koydunmu eksi tadi olmuyor kuzum denemek istersen
Oh iyi bari böyle böyle büyücekler napalımYani buyuduler yapmisken tazecik yesinler bende verdim bugun icini yskti galiba sut icti birazda olsa
Kuzum biraz agir sanji menu 1/2 cay bardagi princ biz esimle bir caybardagini yiyip doyan insaniz daha icine kiyma girecek sebze girecek olculeri azaltarak dene miktar cok geldi sen daha iyi bilirsin yinedeDoktorun bana verdigi liste bu kızlar
Keske orda olaydimHemde nasıl yedi. Dilim kestim ısırarak yedi. Öyle isiramiyor suyunu çekiyor dişlerini sürtüyor. Sonra eliyle oynadı tabakta sularını sıkıyor gülüyor kahkaha atıyor. Tabağın dibinde biriken suyuda diktim kafasina içirdim