- 15 Temmuz 2008
- 2.879
- 4.957
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunları yiyen çocuk memede emiyormu. Bana bu ayda çok geldi.Benim kızımın doktoruda sebze püresine biraz tavuk eti katmaya başlayabileceğimi söyledi. Bizim program onun dışında aynı-öğle sebze,akşam meyve,uyumadan önce tahıllı mama. Makarna, pilav, kuskus vs verebilirsin dedi. Kırmızı meyveler yasak. Balık ve kırmızı ete 9ncu aydan sonra başlamak gerekir dedi. Bir sonraki randevumuz 9 aylıkken :)
Bebeğini yanında yatır, memen açık uyu.Herkese merhaba kızlar arka arkaya 2 diş patlattik şimdi memiş isirma moduna geçtik 7bucuk ayligiz eren bey bu aralar geceleri meme ağzından düşmesin istiyor sürekli emme modundayiz gece 5 6 defa emziriyorum eskiden gece 1 sabaha karşı 1 kez emzirirdim ruh gibiyim büyük oğlumda annemlerdeki son günümüzde kolunu kırdı sağ kol komple alçıda ne gecem gece ne gündüzüm gündüz bu gece emmelerini nasıl aza indirebilirim fikri olan varmi
Bunları yiyen çocuk memede emiyormu. Bana bu ayda çok geldi.
P Puddingmuf canım ben de kış için menemenlik ve yemeklik domates konservesi yapıyorum. Ayrıca taze fasulye de yapıyorum. Bamya yaptim ilk defa geçen yıl birkaç tane. Karışık meyve marmelati yapıyorum kahvaltıda yiyoruz sulandırıp meyve suyu olarak da tuketilebiliyor. Recellerimizi kv yapiyor onu bilmiyorum nasıl yapılıyor.
Bende koyacagim, bizim nesil tamamen yurutecde buyudu ama emeklemesini istiyorum.emekledigini gordugum gun yurutece koyacagimKizlar dün yazmayı unuttum. Dr. Kendisi ayina gore oyuncaklardan ve yurutecten bahsetti. Abisini görünce yürüteç varsa kullanabilirsin 7. Aya yakin baslayabilirsin az tutmak sartiyla ama ayagi tam yere basmasi gerekiyor dedi.
Koymam dersen daha sonraki aylarda yurume arkadasi alabilirsin dedi. Iste bilindik seyler
Ben yurutece koyacagim. Yerde durmuyor bir sn. Nefes aldirmiyor. Evimin isi, yemek kendi bakimim bile kalıyor
artik cok sıkıldım bu işten
Dondurucuya da atıyorum kuzum doğrayıp çiğ olarak. Konservesini de yaoiyirum . Az yağda kavururuyirum solunca sıcak sıcak kavonoza koyup ters çeviriyorum.Maşallah ellerine sağlık. Taze fasulyeyi dondurucuyamı atıyorsun kuzum?
Aynen kizim 8,6 kg ama saginca sut cikmiyormama vermiyorum canım
evde zaten iliğime kemiğime kadar emiyor sağacak vakit pek kalmıyor
geçen enme saatinden önce sağayım dedim deneme amaçlı süt çıkmıyor ama emiyor küçük hanım
emzime akademisinde okudum sağıma alışkın olmayan memeden süt çıkmazmış
sizin diş çıktı mı
işe başlayacak mısın sen
Dondurucuya da atıyorum kuzum doğrayıp çiğ olarak. Konservesini de yaoiyirum . Az yağda kavururuyirum solunca sıcak sıcak kavonoza koyup ters çeviriyorum.
Biz daha tadimlara yeni başladık günde bir kere veriyorum.Tabi ki de süt içiyor. Miktar olarak tabak dolusu gibi bir miktar belirtmedim, çeşitlilik olarak bu menü çok uygun.
Bizde patates havucu pisirdik suyunu cekince aldim haslanmis tavuk vardi onun etiyle sutu koydumBugün kizima patates,havuc,fasulye, pirincten corba yaptim. Kapatinca cay kasigi z. yagi koydum. Yaptigim corba iki yemek kasigi cikti. Birini bugun verdim yedi cok şükür. Ikinci kasigi da yarin vereceğim.
Insallah yer seninki deBizde patates havucu pisirdik suyunu cekince aldim haslanmis tavuk vardi onun etiyle sutu koydum
Blendirda mama kivamina geldi bakalim yicekmi
İnsallah canm hepimizinki yesin Bi yemek kasigi cok az degilmi biz fazlasini yedigimiz icin degil kzumda istahi varsa yedirseydin yedigi kadarInsallah yer seninki de
Bnmki fazla yiyiordur 1 yemek kaşığındanİnsallah canm hepimizinki yesin Bi yemek kasigi cok az degilmi biz fazlasini yedigimiz icin degil kzumda istahi varsa yedirseydin yedigi kadar
Yenibasladik biz daha ya yavas yavas artiriyorum canimİnsallah canm hepimizinki yesin Bi yemek kasigi cok az degilmi biz fazlasini yedigimiz icin degil kzumda istahi varsa yedirseydin yedigi kadar
Canım bizim iki tane alt dişi çıktı üstler zorluyor kabarık ama gelen yok benimde sütü epeyidir hiç sagmadim ama azaldı epeyi sagsamda 30 CC anca çıkar sanırım emme özellikle uykuya meme ile geçme isteği fazla
hergun iki kere 90 CC mama alıyor bazen üçte oluyor
Ben ücretsiz izine ayrıldım canım 14 Mart 2021 e kadar
Şimdi okula başlarsam mama mı yiyecek bilmiyorumAynen kizim 8,6 kg ama saginca sut cikmiyor