Birikmislerden kullaniyo.. 10 tane filan var .. sagip koyuyorum buzluga... biberonla iciyo 4.aydan beri.. aksamlarida meme emiyo.. ikisinide emiyo allahtan :) biberon pek sevmiyo gerci ama annem acikinca mecbur yiyo diyoMasallah size ise giderken sutmu birakip gidiyorsun kuzum meme emiyormu biberonami alistiniz
Uyguladigin birsey oldu mu canimGünaydınlar
Benim saçlarımın dökülmesi çok çok azalmış kızlar. Saçım açık duruyorum aylar sonra, dökülen yok
Yalnız öyle azalmış ki, dün saçımı boyadım. Boyayı her zamanki kadar hazırladım, boyanın yarısına yakını fazla geldi. Yerine yenileri çıkar sanırım
Bende de boydayim mi azalıyor dökülme canımGünaydınlar
Benim saçlarımın dökülmesi çok çok azalmış kızlar. Saçım açık duruyorum aylar sonra, dökülen yok
Yalnız öyle azalmış ki, dün saçımı boyadım. Boyayı her zamanki kadar hazırladım, boyanın yarısına yakını fazla geldi. Yerine yenileri çıkar sanırım
Bende son gaz hala devam ne yazikki cok sevindim senin adina
Günaydın biz yine saat başı Azra hanım sagolsunmatrush çok sevindim benim de eskisi kadar dökülmüyor gibi.
Oglumada kizimada park yatak aldim pierre cardin var suan bizde 650 almıştıkKızlar, biz şimdi annemlerdeyiz. Burada geçici çözüm bulmuştuk bebek yatağı olarak ama artık hareketlendiği için tehlikeli olmaya başladı. Bizimkiler de soruyor ne alalım diye. Orta yollu bi park yatak iş görür diye düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz
Kilosu basıl güneşin uykusuz bebekler biraz minnak oluyor benim minnak prenses gibi ortalamanın bir kilo altındayız güneş bizden de kötüymüş biz gene gündüz iki üç kere uyuyoruz ama yarın saat felan bir iş yapamıyorum sen evi nasıl çeviriyorsunMesela bugün sabah 7 de kalktı 9 a kadar oynadık 9 da yattı 10 da kalktı sonra bi daha da hiç uyumadı 8.30 da yıkadım emzirdim uyuttum 9 da yatağına koydum daha 10 dk dır uyuyor bakalım
Kızlar, biz şimdi annemlerdeyiz. Burada geçici çözüm bulmuştuk bebek yatağı olarak ama artık hareketlendiği için tehlikeli olmaya başladı. Bizimkiler de soruyor ne alalım diye. Orta yollu bi park yatak iş görür diye düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz
Uyguladigin birsey oldu mu canim
Kilosu iyi sayılır canım emiyor yiyor kusuyor ediyor buna rağmen iyi gibi ama boyumuz kısa galiba bizim 68 cm 8.300Kilosu basıl güneşin uykusuz bebekler biraz minnak oluyor benim minnak prenses gibi ortalamanın bir kilo altındayız güneş bizden de kötüymüş biz gene gündüz iki üç kere uyuyoruz ama yarın saat felan bir iş yapamıyorum sen evi nasıl çeviriyorsun
Bende de boydayim mi azalıyor dökülme canım
ama sadece bir hafta kadar sürüyor dökülmemesi
Anlaşışlan biz baya minnağız elif 6. Ay aşısında 6300 62cm çıktıKilosu iyi sayılır canım emiyor yiyor kusuyor ediyor buna rağmen iyi gibi ama boyumuz kısa galiba bizim 68 cm 8.300
Bende pek iş yapamıyorum açıkçası günlük mecburi şeyler çamaşır attım mesela makineye sabahın 6 sında daha asamadım bile, guneş çok sürünüyor yerlerde o yüzden muhakkak sil süpür yapmak zorunda kalıyorum oturma odasını ama oyle detaylı temizliğe ayda bir eşim evdeyken yardım ediyor o şekildeKilosu basıl güneşin uykusuz bebekler biraz minnak oluyor benim minnak prenses gibi ortalamanın bir kilo altındayız güneş bizden de kötüymüş biz gene gündüz iki üç kere uyuyoruz ama yarın saat felan bir iş yapamıyorum sen evi nasıl çeviriyorsun
Günaydınlar
Allah kolaylık versin yardımcımız olsun elifde sürünüyor ama bazen öyle mızırdanıyor ki süpürge bile tutamıyorum geçecek inşallah bu günlerde benim kız mız mız birazBende pek iş yapamıyorum açıkçası günlük mecburi şeyler çamaşır attım mesela makineye sabahın 6 sında daha asamadım bile, guneş çok sürünüyor yerlerde o yüzden muhakkak sil süpür yapmak zorunda kalıyorum oturma odasını ama oyle detaylı temizliğe ayda bir eşim evdeyken yardım ediyor o şekilde
Kızlar, biz şimdi annemlerdeyiz. Burada geçici çözüm bulmuştuk bebek yatağı olarak ama artık hareketlendiği için tehlikeli olmaya başladı. Bizimkiler de soruyor ne alalım diye. Orta yollu bi park yatak iş görür diye düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz
Allah kolaylık versin yardımcımız olsun elifde sürünüyor ama bazen öyle mızırdanıyor ki süpürge bile tutamıyorum geçecek inşallah bu günlerde benim kız mız mız biraz
bişey kullandın mı canım ?Günaydınlar