2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pierre garden var bende fermuarlı yeri komple açtım en altta şu anda içine de yayli yatak koydum buyüyunce ayağa kalksa bile düşmez güzel oluyor park yataklar

Emzirirken saç boyatmada sakınca varmı ya benimde arrık boyatmam lazım ama süte geçer zararı olur diye cesaret edemedim hala

Benim saçlarım hala çok dökülüyor, ev hep saçlarımla dolu korkudan hep topuz yapıyorum seninkisi birden kendi kendini mi durdu bir vitamin takviyesi Vs aldın mı?

Hiç takviye falan almadım canım. Aslında ben de cok dökülmeye devam ediyo saniyodum. Baş agrım tuttu biraz acık kalsın dedim baktım dökülmuyor. Sürekli toplu olduğundan dökülüyordu belki de, ya da belki bi anda kesildi bilemiyorum ki

Emzirirken saç boyatmada sakınca varmı ya benimde arrık boyatmam lazım ama süte geçer zararı olur diye cesaret edemedim hala

Bildiğim kadarıyla kanıt olacak derecede bi veri yok zararı olduğuna dair. Ben hamileyken de boyadım, emzirirken de bu üçüncü boyayışım. Boyatmak istiyorsan belki bitkisel olanlarla boyatabilirsin canım. Ben normal boyayla boyadım. Bitkisel konusunda da her kuaföre güven olmaz ona dikkat etmek lazım

Surekli kullanmayacaksa ebebek markası olan baby plus'ın düz park yatak olanını ya da jokerin tripper marka düz park yatağını öneririm. Ben yatak odamda baby plus kullanıyorum. Anneme bırakınca rahatca götürebilecegim bir şey olsun istemiştim. Ara katı da var, su an hala ara katta yatırıyorum

Ben de biraz araştırdım en makulu o geldi

Benimki 3900 doğmasına rağmen uykusu az olduğundan 6. Ayda 7080 Gr idi birde çok hareketli benimnoglan kilo almıyor
Evin işi motor takarak hızla bazende eşimi bekliyorum

S Sevimlipanduf evin temiz görünüyor. Nasıl yapıyorsun yazar mısın? Hergün yer mi siliyorsun?
Sadece oturma odamı temizliyorum canım çünkü guneş sürünüyor ve hatta parkeleri yalıyor mecburen temiz olsun diyorum, onun dışında pek de bişey yaptığım söylenemez çamaşır ütü yetiştireyim eşime yeter diyorum, yemek de eşim gelince hallediyoruz, kanguru seviyor Allah’tan guneş kanguruya koyup da yaptığım da oluyor

Hımmm anladım. Ben salonda bir yer yaptım kızıma, oraya bırakıyorum bir tek. Gündüz uykusunda ancak evi toparla toz al, çamaşır katla yerleştir yapıyorum. Bazen ütü. Bunları yaparken uyanıyor zaten. Enerjim yetmiyor hiç bir şeye. Bir yardımcım olsa Ahhh,kızım uyuduğunda uyusam keyif yapsammm

Anlaşışlan biz baya minnağız elif 6. Ay aşısında 6300 62cm çıktı
Bizimde 30dk 3uyku gunduz gece saat basi kalkiyorum ustelik benimki hizla emekleyip ayaga kalkiyot her yerde. Buna ragmen nasio oldugunu anlamiyorum ama supurge yemek camasir vs gunde 2kere de blw temizligi halloluyor aksam adim atcak halim kalmiyor o ayri

Bugün de bizim 2.evlilik yıl dönümümüz 3 kişilik aileyle zaman ne hızlı geçiyor. Eşime sosyopix sitesinden anı çerçevesi yaptırdım 20 foto var güzel fotolarla süsledim çok beğenecek :)) bizim düğün 2 ilde olunca yıl dönümünü unutma ihtimali hiç olmayacak 19 unda ben memleketteki hatıralara videolara bakmak istiyorum beraber nostalji yapıyoruz

Nice yıllarınız olsun inşallah ❤

Nice güzel yıllarıniz olsun insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…