- 1 Temmuz 2012
- 1.092
- 1.399
Pierre garden var bende fermuarlı yeri komple açtım en altta şu anda içine de yayli yatak koydum buyüyunce ayağa kalksa bile düşmez güzel oluyor park yataklarKızlar, biz şimdi annemlerdeyiz. Burada geçici çözüm bulmuştuk bebek yatağı olarak ama artık hareketlendiği için tehlikeli olmaya başladı. Bizimkiler de soruyor ne alalım diye. Orta yollu bi park yatak iş görür diye düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz
Emzirirken saç boyatmada sakınca varmı ya benimde arrık boyatmam lazım ama süte geçer zararı olur diye cesaret edemedim halaGünaydınlar
Benim saçlarımın dökülmesi çok çok azalmış kızlar. Saçım açık duruyorum aylar sonra, dökülen yok
Yalnız öyle azalmış ki, dün saçımı boyadım. Boyayı her zamanki kadar hazırladım, boyanın yarısına yakını fazla geldi. Yerine yenileri çıkar sanırım
Kiz ne kisasiKilosu iyi sayılır canım emiyor yiyor kusuyor ediyor buna rağmen iyi gibi ama boyumuz kısa galiba bizim 68 cm 8.300
Aynı benim bebe gerçeğinden korkuyorBenim kizimda elektrik supurgesi sesinde uyuyor ama supurgeyi açınca hunharca agliyor. Dengesiz ya
Benim saçlarım hala çok dökülüyor, ev hep saçlarımla dolu korkudan hep topuz yapıyorumseninkisi birden kendi kendini mi durdu bir vitamin takviyesi Vs aldın mı?
bişey kullandın mı canım ?
Emzirirken saç boyatmada sakınca varmı ya benimde arrık boyatmam lazım ama süte geçer zararı olur diye cesaret edemedim hala
Kızlar, biz şimdi annemlerdeyiz. Burada geçici çözüm bulmuştuk bebek yatağı olarak ama artık hareketlendiği için tehlikeli olmaya başladı. Bizimkiler de soruyor ne alalım diye. Orta yollu bi park yatak iş görür diye düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz
Ne bileyim kız geneli 70 cm yazıyordu ondan biz kısayız dedimKiz ne kisasibizimde 67 olctu 6 aylikta
Ben de biraz araştırdım en makulu o geldiSurekli kullanmayacaksa ebebek markası olan baby plus'ın düz park yatak olanını ya da jokerin tripper marka düz park yatağını öneririm. Ben yatak odamda baby plus kullanıyorum. Anneme bırakınca rahatca götürebilecegim bir şey olsun istemiştim. Ara katı da var, su an hala ara katta yatırıyorum
Benimki 3900 doğmasına rağmen uykusu az olduğundan 6. Ayda 7080 Gr idi birde çok hareketli benimnoglan kilo almıyorKilosu basıl güneşin uykusuz bebekler biraz minnak oluyor benim minnak prenses gibi ortalamanın bir kilo altındayız güneş bizden de kötüymüş biz gene gündüz iki üç kere uyuyoruz ama yarın saat felan bir iş yapamıyorum sen evi nasıl çeviriyorsun
Birde o mesele var yerleri temiz tutmalıyız emekleme ve sürünme başladıS Sevimlipanduf evin temiz görünüyor. Nasıl yapıyorsun yazar mısın? Hergün yer mi siliyorsun?
Sadece oturma odamı temizliyorum canım çünkü guneş sürünüyor ve hatta parkeleri yalıyorS Sevimlipanduf evin temiz görünüyor. Nasıl yapıyorsun yazar mısın? Hergün yer mi siliyorsun?
Hımmm anladım. Ben salonda bir yer yaptım kızıma, oraya bırakıyorum bir tek. Gündüz uykusunda ancak evi toparla toz al, çamaşır katla yerleştir yapıyorum. Bazen ütü. Bunları yaparken uyanıyor zaten. Enerjim yetmiyor hiç bir şeye. Bir yardımcım olsa Ahhh,kızım uyuduğunda uyusam keyif yapsammmSadece oturma odamı temizliyorum canım çünkü guneş sürünüyor ve hatta parkeleri yalıyormecburen temiz olsun diyorum, onun dışında pek de bişey yaptığım söylenemez çamaşır ütü yetiştireyim eşime yeter diyorum, yemek de eşim gelince hallediyoruz, kanguru seviyor Allah’tan guneş kanguruya koyup da yaptığım da oluyor
Bizimde 30dk 3uyku gunduz gece saat basi kalkiyorum ustelik benimki hizla emekleyip ayaga kalkiyot her yerde. Buna ragmen nasio oldugunu anlamiyorum ama supurge yemek camasir vs gunde 2kere de blw temizligi halloluyor aksam adim atcak halim kalmiyor o ayriAnlaşışlan biz baya minnağız elif 6. Ay aşısında 6300 62cm çıktı
Benimki deAynı benim bebe gerçeğinden korkuyor
Bugün de bizim 2.evlilik yıl dönümümüz ❤3 kişilik aileyle zaman ne hızlı geçiyor. Eşime sosyopix sitesinden anı çerçevesi yaptırdım 20 foto var güzel fotolarla süsledim çok beğenecek :)) bizim düğün 2 ilde olunca yıl dönümünü unutma ihtimali hiç olmayacak19 unda ben memleketteki hatıralara videolara bakmak istiyorum beraber nostalji yapıyoruz ❤
Nice güzel yıllarıniz olsun insallah ❤Bugün de bizim 2.evlilik yıl dönümümüz ❤3 kişilik aileyle zaman ne hızlı geçiyor. Eşime sosyopix sitesinden anı çerçevesi yaptırdım 20 foto var güzel fotolarla süsledim çok beğenecek :)) bizim düğün 2 ilde olunca yıl dönümünü unutma ihtimali hiç olmayacak19 unda ben memleketteki hatıralara videolara bakmak istiyorum beraber nostalji yapıyoruz ❤