- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
Oyy o kotu olmusE bebek yok olduğum ilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy o kotu olmusE bebek yok olduğum ilde
Bizimkinde de yok ama aşırı kaşınıyor demekki ya kucağıma ne zaman alsam gelip çenemi ısırıyor var gücüyle boyle Çan’ımı yakana kadar bastırıyor hırsla ellerini oyuncaklarını herşey ısırıyor görünürde bişey de yok bi kabarma falan farketmedim benYok kuzum bu aylarca surundurcek bizi
Sagol kuzum biraz oyle ❤Motor gelişimi hızlı ne güzel =) maşallah Azra ya
Valla hic bisi gorunmuyor daha de sadece koku gelmis dedi ama o kadar bi tik yok. Uykusuzlugi istahsizligi disten normal dedi de ne gelen vaar ne hidenBellimi kuzum disiniz falan ben elimle kontrol ediyorum hicbirsey yok
Evet kafasina gore diyemez kuzum bizim 9.ayda yapicakmis dr tahlili bakalimTeşekkür ederim. Tahlilde yapmadı ama. Kafasına göre diyemezki.
Benimlide oyle kuzum kehribar kolyeye ragmen salyalar asiri artti agiz cevresi hep sirilsiklam taze sogan veriorum eline hep bendeBizimkinde de yok ama aşırı kaşınıyor demekki ya kucağıma ne zaman alsam gelip çenemi ısırıyor var gücüyle boyle Çan’ımı yakana kadar bastırıyor hırsla ellerini oyuncaklarını herşey ısırıyor görünürde bişey de yok bi kabarma falan farketmedim ben
Yaa masallah size valla ❤ sana giptayla bakiyorum masallah ne guzel annesin 4tane cocukla beraber Rabbim hep yardimcin olsun insallahA anneveoglusu iyiyiz canım diş çıkardı sonunda uykusuz geceler bitti. Senin tatil nasıldı ?düğün oldu mu ? Biz de bayramda tatil yapmayı düşünüyoruz. Kendinize iyi bakın hava değişikliği için.
H hayrunnisan kesinlikle katılıyorum tek çocukta pertim çıktı 2. Yi düşünemezken bile senin 4 tane maşallah gerçektenYaa masallah size valla ❤ sana giptayla bakiyorum masallah ne guzel annesin 4tane cocukla beraber Rabbim hep yardimcin olsun insallah
Bide saçlarım çok dökülüyor hergün sil süpür yapmam gerekiyor yoksa parkenin üstünde saç görürse almaya çalısıyor saçıBizimki de oyle ya dil dışarda parke yalama modu halısız yerlere bayılıyorlar ses çıkarıyor Ya ellerini falan vuruyor yerlere
En azından henüz oda dışına çıkmayı keşfedemediler tek oda sil süpür yapıyorum bende hergunBide saçlarım çok dökülüyor hergün sil süpür yapmam gerekiyor yoksa parkenin üstünde saç görürse almaya çalısıyor saçı
Çok şükür gerçektenhep diyorlardı sen asıl emeklemeye yürümeye başlayınca gör diye şimdi şimdi anlıyorum ne demek istedikleriniEn azından henüz oda dışına çıkmayı keşfedemediler tek oda sil süpür yapıyorum bende hergun
Bendekendim icin ayni seyi dusunuyorumMaşallah iyi cesaret gidiyorsun Ya
Hayat size guzel benim mutfak banyo koridor tam gaz devamEn azından henüz oda dışına çıkmayı keşfedemediler tek oda sil süpür yapıyorum bende hergun
Bir arkadaşımın kızı 9 aylıkken yürütmüştü kujum o kadar minnaktı ki çok sevimli oluyorlar küçücük ayakkabı elbise her yere koşuyor oyuncak bebek gibiHayat size guzel benim mutfak banyo koridor tam gaz devam
Çıkmışsınız canım hadi geçmiş olsun
Canım öncelikle düşünüp sorduğun için teşekkür ederim Eşim burdaydı 12 gündür, onunla vakit geçirdik hiç girmeye fırsat bulamadım desem yeridir. Baya konu kaçırdım galiba Eşim dün gitti, ben de bugün işe başladım yastayım Sizler nasılsınız kızlar 6 aylık olduk çok şükür
Bugün sağlık ocağına götürdük 8 kilo 70 cm boyu çıktı. Hemşire yokmuş cuma günü aşısını yapacaklarmış. Bir sıkıntısı yok. Doktor d vitamini ile demiri kes yeter dedi. Dedim zaten demire yeni başladık tahlil yapılacak ona göre kesilecek. Diyor ki demir doğduğundan itibaren kullanilmiyor mu. D vitamini de iki yaşına kadar hem. bunların dünyadan haberi yok. Bunların eline kaldiysak vah vah.
Bence bebise bagli benumki 4 buçuk ayda başladi emeklemeye ve su an taxi gibi gidiyor maşallah ❤ hiç bir şey yapmadım ben bunun için aksine keşke vaktinde başlasaydi diyorum çok yoruldum Hepsi vakti gelince yapcak nasulsa❤