2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Şu an rahatladım yaa yerleşme kanaması olacak diye aklım çıkıyor yavrum daha 4 aylık
Bu arada bu topic ıyiymis :))))))) mart annesiyim ama ocak anneleriyle takilasim var
Gel gel kösede yerini al da bi kaç ay sonra seni neler bekliyor gör

Kız maşallah emekleyenler sürünenler, okudukça şok oluyorum benimki hala tam tur dönmüyor bile, yanlışlıkla yüz üstü dönünce de kolunu çıkaramıyor altından , ağlıyor
Çıkarmasın canım sakın sakın yardım edeyim falan deme ne kadar geç o kadar iyi

Dursun durdugu yerde en guzeli totom 1sn yer hormuyor hele bide ek gida isi de cikti yap yesiin batirsin yap yesin batirsin tukendim
Benim başım dönüyor artık o döndükçe evin içinde bazen alıp pusete oturtuyorum bağlıyorum kemerlerini de 15 dk da olsa rahat dursun diye, beşiğine koysam orada da dönüyor tırmalıyor bazen de kanguruya

S Sevimlipanduf kiizz o tip ne oyle sapsik ya
Ah daha bu ne ki canım gözleri muzurluk peşinde boyle karıştırılacak yer arıyor tv dolabında yemek takımlarım var gidiyor oraya kapaklarına ayaklarıyla tekmeler atıyor içinden şangır şangır ses geliyor duyuyor daha hızlı vuruyor hoşuna gidiyor koltukların altına girmeye çalışmalar perdenin arkasına saklanıp ce e yapmak istiyor o kafasının vurmadığı yer yok artık

Cnm aşağıdaki mesajım sanaydı cevaplayamamışım..

Teşekkürler cnm çokk çook aminn inşallah❤❤

S sgokcen var Duru kızımız
Ay bu arada benim kız da aynı Lina gibi uyuyor O parmak köküne kadar ağızda, bazen öğürüyor
Kız maşallah emekleyenler sürünenler, okudukça şok oluyorum benimki hala tam tur dönmüyor bile, yanlışlıkla yüz üstü dönünce de kolunu çıkaramıyor altından , ağlıyor
Ay hayalimdeki erkek bebeği Çooook yakışıklı oğluşun maşAllah ona bayıldım ♥♥

Güneş hanım katliam yapmış dönmüş bir de peşine halısını götürmüş

Güneş hanım katliam yapmış dönmüş bir de peşine halısını götürmüş
Peşinde biz de dönüyoruz canım valla o döndükçe başım dönüyor artık yere koyduğum andan itibaren 5 saniye sabit kalamıyor öyle yerlere giriyor ki çıkaramıyorum ben sığıp da bazen

Ek gıdaya geçince onların içine katarsın bişey olmaz merak etme. Benim doktor öyle söyledi muhallebi çorba yap sonra ekle dedi. Hatta yoğurt bile yapabilirsin internette var nasıl yapıldığı.
Yapilmiyor canim tutmuyor yogurt falan 11 kilo sut var muhallebi bi iki kez yaptim hep muhallebide yenmez

Akşama bitiyor bacım bitiyor tahammül sınırlarımız ondan sabah kaçta kalkıyor güneş o saatte uyuyunca biz ne zaman deliksiz uyuyacağız ya

Yapilmiyor canim tutmuyor yogurt falan 11 kilo sut var muhallebi bi iki kez yaptim hep muhallebide yenmez
Canım eğer öyle yiyorsa her şeyine kat anne sütünden ne bileyim patatesine kabağına havuça yumurtaya, içine bisküvi kat gene yedir yeter ki bi şekilde çocuğun boğazından bişey geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…