2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz sut coklugundan degil cocuk icmiyor dun 300 cc icti ben hep diyorumya. Artik ek gidayla gidicez durum onu gosteriyor yeni dogdugunda neguzel icerlerdi haftada bi kutu aptamil bititrdi simdi begenip icmio

Canım yakın zamanda doktora götürecek misin bu durumu sor canim az içiyor gerçekten .tabi panik yapma bişey yoktur ama danismakta fayda var
Kac doktora gittik yok saglikli sukur biseysi yok diyorlar ic organlara kadar baktilar ucyuz icip besyuz kusuyordu reflu ilaca verdiler simdi cok degil kusmasi ama icmiyorda

Kızlar ne tür oyuncaklarla ilgileniyor sizin bebeler? Şu ce-ee ayıcık var alan var mı hemen bozulur mu bilemedim

Canım bizimkinin oyuncakları bunlar şu şişeleri karton bardakla oynamayı seviyor ayrıca

Eklentiler

• IMG_20190722_090846.jpg
    189,2 KB · Görüntüleme: 36
Yazik neden cope gitti yaaa bazen biberonda kaliyo kotu oluyo.ona bile kiyamiyorum
Aynen bende kiyamiyorum cocuk icmiyor kuzum erken birakacaz galiba sut icmeyi gunluk 300 anca iciyor oda zorlayarak kac doktora gittik saglik acisindan bi problem yok ama istemiyo icmeyi ndn bilmiyorum masallah kizina icmesi gereken miktari iciyor bol sutun olsun cnm

3 ayi gecti kuzum 30 mart falan var ne cok heves etmistim koca biberon dolusu icecek diye nerde cocuk 10 cc de birakiyor Hic icmiyo artk

Tüh ya etrafında erkek bebeği olan varsa verme imkanın olsa. Kız olunca süt kardeşlik vs sıkıntı olur. Kuzum ya hep aynı doktora mı gidiyorsunuz? Biz de de ek gıdaya geçeli ilk an zor alıyor ama sonra bitiriyor mutlaka. O sütleri görünce çok üzüldüm ya içseymiş keşke

Hanımlar Günaydın hepinize ❤
Bebeklerin emeklemesini teşvik etmek için neler Yapabiliriz? Ben biraz uzağa ilgisini çekecek oyuncaklar koyuyorum sürüklenerek yetişiyor :)
Canım bnmki ilk başlarda hafif sürünüyordu çok uzağa gidemiyordu.uzağına sevdiği oyuncaklarını emziğini falan koydum şimdi ayaklar hep emekleme pozisyonunda karnından destek ala ala istediği yere gidiyor Bi kaç gündür daha da ilerletti koltukların altından topluyorumtek sorun kablolara falan gitmeye çalısıyor kumanda telefon hep ilgisini çekiyor onları almak istiyor vermeyince ağlıyorbaşladı bizim sıpa yaramazlıklara

Napalim artik saglik olsun diyelim hani aylardir icmiyor icmiyor diyorum sizinle paylasmak istedim gercekten icmedinin

Hanımlar Günaydın hepinize ❤
Bebeklerin emeklemesini teşvik etmek için neler Yapabiliriz? Ben biraz uzağa ilgisini çekecek oyuncaklar koyuyorum sürüklenerek yetişiyor :)
Kujum tamda bunu merak ediyordum kızımdan herşeyi erken yapan oğlum erkende emekler mi acaba 7 buçuk aylıkken emeklemişti kızım oğlum 6 buçuk aylık oldu atak Bekliyorum oyuncak koyuyorum ama daha ne yapılıyor acaba

Ben eski evimize alıp takmıştım bizimde her türlü böcek eksik olmuyordu evimizde. Ama sürekli çıkıyordu bir yağmur değdiğinde, Bir rüzgarda. Yapışkanı çok kuvvetli bant kullandığımız halde. Şuanki evimizde öyle sivrisinekler,envai çeşit böcek hava ısındımı giriyorlar. Daha kullanışlı bir yöntem arıyorum bende :/

Maşallah erken emeklemiş ❤ bakalım başka cevap gelmedi bende merak ediyorum neler yapılabilir :) benim oğlum 8 aydan sonra emeklemeye başladı, çokta geç yürüdü 15 aylıkken kızım daha erken öğrensin istiyorum bende emeklemeyi, yürümeyi. Oğlumu hiç yürütmek için alıştırma yaptırmadık. Zaten hazır olduğunda yürür diye. Ama sanırım hata yapmışız çünkü alıştırma yapanların çocukları daha erken yürüdü. Emekleme içinde belki alıştırmalar vardır

Maşallah ❤ bende öyle yere bırakıyorum salonumdaki halılar öyle çok büyük değil parkeler hayli açıkta hasta olmasından çekiniyorum bura o kadar sıcakta değil :) kumandaya ilgileri nereden geliyor acaba benim kızda öyle

Bizimki de kumandaya çok ilgiliydi. Çıkardım pillerini verdim eline ısırdı yaladı evirdi çevirdi ilgisi bitti

Eklentiler

• Screenshot_20190722-102232.png
    95,7 KB · Görüntüleme: 24

Evet maalesef çıkabiliyor o tül olanlar yaa. Bi tek oğlumun odasına taktıgımızı düzgün takmışız düşmüyor :) bir de salonun pencereleri büyük kapı şeklinde. Onlara nalburdan plastik sineklik aldık metresine göre. Nalbur sağlam bi bant verdi, bantın üzerinde 5 kiloya kadar dayanikli yazıyo o tarz bi bant. O penceredeki hiç açılmıyo. Bulabilirsen o tip bir şey bak canım

Kujum alıştırma her açıdan mühim 9 aylıkken kanepeye inip binme alıştırması yaptırdık biz arkadaşın oğlu 14 aylık korkuyor inip çıkmaya yürüme içinde 9 ay sonrası elinden tutup gezdiriyorum ben ama emekleme ile uğramamıştım kendi yapmıştı oğlum yuvarlanarak tüm evi geziyor emekleme çabası yok emeklesin her yere sürünüyor böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…