- 28 Mayıs 2018
- 3.464
- 4.737
@zeLina nerdebilginiz var mı
Ben hiç koymadm . Başta 2 gün sargılıydı sonra çıkarın dedi doktor yerine bişey koymadık 10 gün oldu dikişler kendi kendine düşüyor şişlikler baya indi morluklar kaldıSünnet olan anneler bardak koyma olayini nezaman biraktiniz ??
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsunDoğdu minnak kızıımız 2 kilo minicik yüzü varnasılda unutmuşum o hallerini
Kızlar Çarşamba günü bende muayene kontrol oldum Bursa’da doktoruma. Sezeryan yerimde scar mı ne diyorlar ona hafif yükseklik olmuştu. Dikiş ipinin kalitesi ile alakalıymış. Diğer Doğuma halledecek hiç iz kalmayacak dedi sevindim gerçekten. Muayenemde sıkıntı çıkmadı hala regl olmadığımı söyledim en geç 8. Aya kadar normalmiş. Yakın zaman da olursun dedi. Kısmet olursa Ocak 2020 sonra hamile kalacağım onun planlamasını da yaptık. Dilerim allah çok bekletmeden ikinci bebeğimi de sağlıkla kucağıma verir. Sezeryan sonrası 1 yıl yeterli dedi. Sağlık sıkıntılarım ve yaşım gereği ikinciye hemen hamile kalmak istiyorum.
Ben bir hafta bardak koydum canımBen cesaret edemedim kuzum kakadan enfeksiyon kapsin istemedim bikere sari bisey vardi kaka sanip silim dedim kanamaya basladi suya tuttum hemen ama yarin son artik bardaga
Selam kızlar
Bugün 5. gün kaka yokdoktora gittik, muayene etti karnı sert değil, ek gıdaya gecişte kaka sıklığının azalması normal dedi. 7 güne kadar yapmazsa sorun yok dedi. Bi de o fitilden yazdı ama şu an yapma, mecbur kalmadıkça yapma dedi. Çölyak hastalığı taraması yapalım dedi kan verdik. Çocuğumu mahfetti hemşireler kanı alamadı doğru düzgün bi de ne alaka anlamadım, kaka yapmama dışında hiçbir sorunu belirtisi yok
Benim eşimde tek yumurta kurabilir ev işi yapmaz sofra kurur ve kaldırır çocuklarla oynar alt temizleme cisli ise yapar zorda kalmadıkça kakayı temizlenezYine yemek yapmış benim kocam asla yemek yapmaz gerçi gerçekten bilmiyorda :) Çok mu yoruluyor acaba uykusunu mu alamıyor?
Benim eşimde tek yumurta kurabilir ev işi yapmaz sofra kurur ve kaldırır çocuklarla oynar alt temizleme cisli ise yapar zorda kalmadıkça kakayı temizlenez
3 ayi gecti kuzum 30 mart falan var ne cok heves etmistim koca biberon dolusu icecek diye nerde cocuk 10 cc de birakiyor Hic icmiyo artkT tanem-tane20 ya ne o sütler maşallah gittiği yere kadar sağmaya devam et. Dr demişti ateşli hastalık vs olursa anne sütü en iyi ilaç diye verirsin. Kaç ay geçtiği için atıyorsun
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünDoğdu minnak kızıımız 2 kilo minicik yüzü varnasılda unutmuşum o hallerini
Canım Sen ilk oğluna wc eğitimini Ne zaman öğrettin konusu açılmışken kakanın :) benim oğlum 25 aylık şimdi, Bir kaç kere çişini oturağında yaptı bana eğitim için hazır gibi geliyor
benim uyanık emzik almıyor sinirleniyor atıyor anladı onun bir yalan oldugunuEmzik çoğu zaman kurtarıcı ya hatta eşime göre susturucu