- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.345
P Puddingmuf geçmiş olsun canım. Böyle durumlarda sümüğün rengi önemli demişti drmuz şeffafsa ciğerlere inmemiştir ama yeşile döndüyse antibiyotik gerekli oluyor demişti. Umarım basit bir soğuk algınlığıdır tekrar geçmiş olsun
Canım armutta çok iyi geliyorAhh yaa geçmiş olsun size de kuzum. Ben yarın da zeytinyağı kayısı verip bekleyeyim. Olmadı bi sonraki gün veririm artık fitili
bugün götür bence de bize de yaz kıyamam hemen iyileşsin minikGeniz akıntısı olabilir çünkü sürekli yutkunuyor. Benim korkum ciğerlerinin etkilenmesibunuda evde anlamanın bir yolu yok hastanede ciğerlerini dinleyerek ayırt ederler ancak. Keyfi yerinde ama burnu çok tıkalı işte öksürüyor yutkunuyor polende çok burada benimde alerjim var benden almış olabilir :/ ayrıca gözüde tıkanıklıktan çapak tutuyor
Günaydın geçmiş olsun canım götürmekte daha var canım ilerlemedrnHanımlar günaydın
Kızım 1haftadır nezle. Serum fizyolojik ile burnunu açıyorum. Nezlede ilaç kullanımı olmadığı için burnunu açar, 1 hafta içerisinde semptomlar azalır diye düşündüm. Ama azalmak yerine burun salgısı çoğaldı. 30ml lik bir serum fizyoloji ile burnunu açtım bayağı sümük çıktı. Ardından emzirdim, sütü bayağı bir sümük ile kustu ve hala burnu akıyor,sürekli öksürüyor. Sebebi ne olabilir,normal mi? Eşim bugün çalışıyor, geç gelebilir beklemeden acil çocuk hastanesine götürmeyi düşünüyorum.(ateşi yok-normal oynuyor)
Niye mama veriyorsun kuzum ?? Bizimki herseyi reddediyor ama tadini anlicani sanmiyorum dolaptan cikmis pis kokulu sutu bile iciyorlarArkadaşlar oğlum mama içmeyi reddediyor 2 gündür. Mamamız zayen diyet mama olduğu için tadı çok kötü ama bu zamana kadar sorunsuz içiyordu. Ek gıda sürecinde değişik tatlar aldığı için tadını beğenmiyor olabilirmi böyle bir sorun yaşayan varmı acaba
Bizim burun akintisinda doktor a-ferin vermisti hemen gecmisti tikaniklik vsHanımlar günaydın
Kızım 1haftadır nezle. Serum fizyolojik ile burnunu açıyorum. Nezlede ilaç kullanımı olmadığı için burnunu açar, 1 hafta içerisinde semptomlar azalır diye düşündüm. Ama azalmak yerine burun salgısı çoğaldı. 30ml lik bir serum fizyoloji ile burnunu açtım bayağı sümük çıktı. Ardından emzirdim, sütü bayağı bir sümük ile kustu ve hala burnu akıyor,sürekli öksürüyor. Sebebi ne olabilir,normal mi? Eşim bugün çalışıyor, geç gelebilir beklemeden acil çocuk hastanesine götürmeyi düşünüyorum.(ateşi yok-normal oynuyor)
Dün temiZlik yaptim kuzumda pek giremedim ruyalarda buluşuyoruzT tanem-tane20 rüyamda seni gördüm dün girmedin pek buralara aklımdan geçirdim rüyama girdintam eşinin eve gelme zamani sana geliyorum eşin biraz rahatsız oluyor bu duruma garip bir rüyaydi ☺
Canım armutta çok iyi geliyor
Günaydın geçmiş olsun canım götürmekte daha var canım ilerlemedrn
Bizim burun akintisinda doktor a-ferin vermisti hemen gecmisti tikaniklik vs
bugün götür bence de bize de yaz kıyamam hemen iyileşsin minik
Hanımlar günaydın
Canım benim sol göğsümde sütüm olmuyor ilk bebeğimde de öyleydi tek göğüslede sütüm yetersiz geldiği için başlamıştık. Bu bebeler büyümüşde küçülmüş herşeyden haberleri var maşallah.Niye mama veriyorsun kuzum ?? Bizimki herseyi reddediyor ama tadini anlicani sanmiyorum dolaptan cikmis pis kokulu sutu bile iciyorlar
Bizimki gripti daha ilerlemis haliydi aferin verdi burun akintisi kesti çesme gibi akiyordu haliyle tikaniyorduda bir iki kere tomoron damlayla cektik burnu temizledim ikigun hemen gecti bilmiyorum bize. Verdi ilac doktor hatta antibyotij vermemisti ucdort gun sonra geri gittik aferin kes akinti burun tıkanikligi gecmiş kulakta enfeksiyon baslamistiBurada sadece serum fizyoloji ile açmayı öneriyorlar oğlum nezle olduğunda hiç ilaç vermediler. Bakalım şimdi ne diyecekler keşke hemen geçirecek bir ilaç olsa
Solda cok sut olmuyor ama hic olmamasida kotuCanım benim sol göğsümde sütüm olmuyor ilk bebeğimde de öyleydi tek göğüslede sütüm yetersiz geldiği için başlamıştık. Bu bebeler büyümüşde küçülmüş herşeyden haberleri var maşallah.
Kısmet canım belli mi olur yollarimiz kesişirDün temiZlik yaptim kuzumda pek giremedim ruyalarda buluşuyoruzyolun düşerse denizliye beklerim
Büyük yumuşak armutlar var ya canım Sarı oluyor onlardan yedir ama çokta verme sonra ters etki yaparSert yeşil armutlardan vardı pazarda. Ondan verebilir miyim ki acaba canım yoksa yumuşağı mı olması lazım hani sarı olan