13 Ocak beklenen, 13 Ocak’ta doğdu sağol canımSen beklenen Doğum tarihini ver ben bakayım canım var bende uygulama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13 Ocak beklenen, 13 Ocak’ta doğdu sağol canımSen beklenen Doğum tarihini ver ben bakayım canım var bende uygulama
Keşke kaka için hiç gitmeseydin. Ben demir ilacını değiştirdim, maflor damla aldım birde probiyotik hergun de d vitamini ile birlikte bir kaşık zeytinyağı veriyorum. Beş gündür yapmıyordu bugün birsuru yaptı tek teseferde. Bağırsakları düzene girdi demekki. Maflor damlada iyi geldi galiba.
Canım doktor seçme gibi hemşire seçme hakkımız da var, eğer beceremediklerini düşünüyorsan o an sen git başkası gelsin diyebilirsin , ben kaç kere ortalığı birbirine kattım öyle
Ben her fitil verdiğimde yarım verdim canım. Bütün fitil çok büyük gelir. Maalesef kızım tek seferde yapamadı 3 gün boyunca az az ve çok katı yaptı. En son bu akşam zorlanmadan yumuşak kıvamda yaptı şükür Ben de sevmiyorum fitili ama o kadar zorlanıyor ki kuzum nefesi kesiliyor ıkınırken ve çok ağlıyor Kıyamıyorum veriyorum fitili. Senin kuzu da kısa sürede normal yapar umarım
Tam bulamadıklarında içinde iğneyi gezdirerek bulmaya çalışıyorlar Allah’ın belaları, ona biz dayanamıyoruz küçücük yavru nasıl dayansınAa bilmiyordum canım sağol. Bi dahakine aklımda olsun. Çocuk kan almada 3 kişi vardı, üçü de birbirinden beter görünüyordu. En son yeter artık mosmor oldu dedim, bitti zaten deyip çıkardı
Tam bulamadıklarında içinde iğneyi gezdirerek bulmaya çalışıyorlar Allah’ın belaları, ona biz dayanamıyoruz küçücük yavru nasıl dayansın
Kız paralıymış bu program
13.01 canım gerçek. Mi ya bu? Atak dönemi olayı felan her çocuk için geçerli mi?Tek seferlik indirmem diyorsan bakıvereyim beklenen doğum tarihi neydi
Tam bulamadıklarında içinde iğneyi gezdirerek bulmaya çalışıyorlar Allah’ın belaları, ona biz dayanamıyoruz küçücük yavru nasıl dayansın
Aynı seninle günümüz ataga girdiğimiz de haber veririm sana da. Bunlar büyüme ataklari yeni bir şey öğrenmeleri kavramaları ve alismalari o yüzden her çocuk da genel olarak oluyor yapi olarak daha sakin bebekler daha kolay alisiyor bu döneme13.01 canım gerçek. Mi ya bu? Atak dönemi olayı felan her çocuk için geçerli mi?
açılmıyor canım, bidaha atar mısın sana zahmet?Canım bitmiş atak dönemi digerinde 46 gün kalmış
Tamam canım, sağol. Daha 46 gün varmış, biraz rahat edebiliriz yani tabi bu süreçte diş olayı anamızı ağlatmazsaAynı seninle günümüz ataga girdiğimiz de haber veririm sana da. Bunlar büyüme ataklari yeni bir şey öğrenmeleri kavramaları ve alismalari o yüzden her çocuk da genel olarak oluyor yapi olarak daha sakin bebekler daha kolay alisiyor bu döneme
Açıldı canım çok sağolCanım bitmiş atak dönemi digerinde 46 gün kalmış
Alerjik bazi durumlarda da mukus çok olur. Örneğin polene alerjisi varsa sürekli soluduğu için atmaya çalıştıkça mukus da devam eder bildiğim kadarıyla burunda kızarıklık sümük ve emin olmamakla birlikte geniz akıntısı. Kustu diyince genizden olabileceğini düşündümHanımlar günaydın
Kızım 1haftadır nezle. Serum fizyolojik ile burnunu açıyorum. Nezlede ilaç kullanımı olmadığı için burnunu açar, 1 hafta içerisinde semptomlar azalır diye düşündüm. Ama azalmak yerine burun salgısı çoğaldı. 30ml lik bir serum fizyoloji ile burnunu açtım bayağı sümük çıktı. Ardından emzirdim, sütü bayağı bir sümük ile kustu ve hala burnu akıyor,sürekli öksürüyor. Sebebi ne olabilir,normal mi? Eşim bugün çalışıyor, geç gelebilir beklemeden acil çocuk hastanesine götürmeyi düşünüyorum.(ateşi yok-normal oynuyor)
Alerjik bazi durumlarda da mukus çok olur. Örneğin polene alerjisi varsa sürekli soluduğu için atmaya çalıştıkça mukus da devam eder bildiğim kadarıyla burunda kızarıklık sümük ve emin olmamakla birlikte geniz akıntısı. Kustu diyince genizden olabileceğini düşündüm