Geniz akıntısı olabilir çünkü sürekli yutkunuyor. Benim korkum ciğerlerinin etkilenmesibunuda evde anlamanın bir yolu yok hastanede ciğerlerini dinleyerek ayırt ederler ancak. Keyfi yerinde ama burnu çok tıkalı işte öksürüyor yutkunuyor polende çok burada benimde alerjim var benden almış olabilir :/ ayrıca gözüde tıkanıklıktan çapak tutuyor
[QUOTE
Geçmiş olsun canım
Yaa gunes kiz minik kizzz en buyuklerimizden olarak ananin ay ne zaman geliyo diye diye dogurdugu tatlis kiz buyudu bileKızlaaarrr minişko bebişim 7 aylık koca kız oldu yaaagözümüzün önünde büyüyorlar, çok hızlı olmuyor mu sizce de hiç bir anını unutmak istemiyorum kuşumun seni seviyorum Güneş kuzusu çok seviyorum annemmmm❤❤ Profile 7 günlük ilk kucağıma aldığım gun ve 7 aylık fotosunu koydum ne farklı ya çirkinnn
Ayyy maşallah
Saka gibi ve masallah demek istiyorum
Ah ahh ne güzel anılar biriktirmişizYaa gunes kiz minik kizzz en buyuklerimizden olarak ananin ay ne zaman geliyo diye diye dogurdugu tatlis kiz buyudu biledun gibi aklimfa resmen
Büyük yumuşak armutlar var ya canım Sarı oluyor onlardan yedir ama çokta verme sonra ters etki yapar
Gecmic olsun canimHanımlar günaydın
Kızım 1haftadır nezle. Serum fizyolojik ile burnunu açıyorum. Nezlede ilaç kullanımı olmadığı için burnunu açar, 1 hafta içerisinde semptomlar azalır diye düşündüm. Ama azalmak yerine burun salgısı çoğaldı. 30ml lik bir serum fizyoloji ile burnunu açtım bayağı sümük çıktı. Ardından emzirdim, sütü bayağı bir sümük ile kustu ve hala burnu akıyor,sürekli öksürüyor. Sebebi ne olabilir,normal mi? Eşim bugün çalışıyor, geç gelebilir beklemeden acil çocuk hastanesine götürmeyi düşünüyorum.(ateşi yok-normal oynuyor)
O kucuk yesil armutlarin olgunlasmislari da oluyor ondan ver canimOnun mevsimi değil galiba yaa bulamadım ondan =( kayısıya devam. Bu sabah kıvamlı yaptı kaka cok az ama bi parmak kadar falan
Burnu akmasiyla beraber öksürük de varsa doktora gitmelisin cnm. Bende emdikten sonra balgamli az kusuyor demiştim doktor soğuk algınlığı için şurup yazdı. 6 ay dolmadigi için sistem ilacı vermedi. Bende sistem harici kendim aldım ama ilacı vermedim. Sıcak tutarım düzelir. Burnuda akmiyordu benimkinin. Ama sende öksürük var sen götür bronşite çevirir.Hanımlar günaydın
Kızım 1haftadır nezle. Serum fizyolojik ile burnunu açıyorum. Nezlede ilaç kullanımı olmadığı için burnunu açar, 1 hafta içerisinde semptomlar azalır diye düşündüm. Ama azalmak yerine burun salgısı çoğaldı. 30ml lik bir serum fizyoloji ile burnunu açtım bayağı sümük çıktı. Ardından emzirdim, sütü bayağı bir sümük ile kustu ve hala burnu akıyor,sürekli öksürüyor. Sebebi ne olabilir,normal mi? Eşim bugün çalışıyor, geç gelebilir beklemeden acil çocuk hastanesine götürmeyi düşünüyorum.(ateşi yok-normal oynuyor)
O kucuk yesil armutlarin olgunlasmislari da oluyor ondan ver canim
Deveci armutu kisin oluyor
Bir de orta boy armut var,o da simdi var heralde
Amaann iste olgun armut ver kisaca
Saka gibi ve masallah demek istiyorum
matrush gün kurusu kayisiyi zeytinyaginda bekletip püre yapip versen ama sabah versen süper etki edebilir.
O kabarıklık bende de var . İlk doğumda olmamisti bunun bir tarafı baya kabarık arada açıyor gibi çok yoruluncabnde de var kabariklik canim malesef duzelen biseymiymis iyi bari Rabbim gonlunecgore versin insallahh
Ay gecmis olsun cok kuzum bisey cikmaz bence ama tedbironemli
Normal kayisi veriliyor, o verilmez mi acabaOnu verebiliyo muyuz bu ayda canım. Deneyeyim vetebiliyosak
Geçmiş olsun canım.Hanımlar günaydın
Kuzum ve grupcanlarım açıkcası ben çocuğu doktora götürüyorum şöyle durumlar olmadıkça aşırı ve 3 gün düşmeyen ateş mesela altını değiştirdim emzirdim uyuttum yani tüm sıkıntılarını yok ettim ama çocuk susmuyor yani benim yapacağım bişey yok o zaman diyorum doktora gitmeliyim 2 3 gün kaka yapamadı veya ateşi çıktı indi gibi durumlarda asla götürmüyorum sonuçta hepimiz bazen kabız bazen ishal oluyoruz ben sütün gücüne inanıyorum ishalse muz yiyorum kabızsa kayısı yiyorum düzelmesini bekliyorum sana ithafen yazdığımı düşünme kujum genel manada doktora gidip kafa karışıklığına çocuğumun canının yanmasına izin vermiyorum kızım 4 buçuk yaşında kreşe bu yıl başladı ilk kez hasta oldu olmuyor mu oluyor arada ateşte oluyor ishalde oluyor geçsin diye bekliyorum çok ciddi durumlar haricinde lütfen siz müdahale edin sevgilerAhh yavrum yaaSağol kuzum. Bugünden sonra bu kan aldırmalar fobi olacak bende sanırım