Hahaha evet ben de sürekli konuşuyorum aferin diyorum ama bu kadar açıklayıcı konuşmuyorum arttırayım bundan sonra. Bence de anlıyorlar her şeyi. Kelimeleri bilmelerine gerek yok sesin tınısından anlıyorlar yüzü değişiyor çocuğun güzel bişey söylediğim zaman ya da güldüğüm zaman benimle gülüyor çok hoşuma gidiyor :) yarın sabah biraz emzirdikten sonra tekrar deniycem kabağıYaw he heeee diyivercennnbizds oyle gidiyo kuzum sonucta ilk defa goruyolar dokunuyolar bakiyolsr oyuncak degil ne bu karşında yiyorsun aa annem agzina goturuyo acaba yeniyomu ilginc ama ilk basta korkup dokunmak bile istemeyebilirler , gordukleri gibi yuz burusturabilirler cok normal.. dokunup oynayıp yemede bile agzina goturmedi bile gelişimsel olarqk buyuk başarı sen aferin brawo gibi kelimlerinle onu destekle , kimkne sacma gelebilir ama bnce anliyorkar oglumun bi türlü tutamayip kaydigi icin yiyemedigi seftaliyi aferin oglum yapabilirsin kendin tutabilirsin derken kimbilir kacinci yemedi ilk defatutabilfi 3 5 sn ama onu alsikladim ve koca bi brawo senyaptın dedim oyle bi guldu ki. Yere attiginda da düşündüğüm ilk sey oglum cisim lerin yere nadik düştüğünü ogrendi ve hi bakıma yeni bi motor becerisi sagladi diye dusunuyorum, benimoglum nelerde ogrenmis oyle nasil seyler kesfetmis diyorum yemekse attigi ama onu yemeliyiz atmayalım diyorum oyincaksa ekine verip izliyorum şuanoglusla bu kadar konuşmuş olduguma inanamiyorum ey yalnizlik nelere kadirsin
HaklısınCanım ben 6-7 farklı sebze tattırdım bir tek kabakta ağzını kitledi tükürdü asla yemediSevilecek şey değil :)
Rabbim korusun ,yasatmasin oype durumlar kimseye ama gozum hep ustunde kesinlikle yalniz birakmiyorum hemn mudahale ediyorum zaten artik kendi cikartiyo cogu zamn emin ol kuzum meyve emziginde verdim deliklerden pure seklinde cikiyo o bile bogazinda kaldi ogurerek cikardi butun parcayi cok daha rahat cikardiGözümün önünde canlandı anlattığın yerdeama ben muzdan korkarım ya Allah korusun boğazında dursa diğer katı yiyecekler gibi de değil
Benim kabagi sevmisti ya yemisti bi parça hatta kakadan cikmisti demistim bunu nasil yuttu diye hangi ara ama ilk gun sadece mincirip atmisti yuz burustura burusturaHahaha evet ben de sürekli konuşuyorum aferin diyorum ama bu kadar açıklayıcı konuşmuyorum arttırayım bundan sonra. Bence de anlıyorlar her şeyi. Kelimeleri bilmelerine gerek yok sesin tınısından anlıyorlar yüzü değişiyor çocuğun güzel bişey söylediğim zaman ya da güldüğüm zaman benimle gülüyor çok hoşuma gidiyor :) yarın sabah biraz emzirdikten sonra tekrar deniycem kabağı
Doğrudur canım ama bence öyle birşey yoktur hiç kokrma bence anca doydugu için öyledirYok canım araştırma hastanesi. Araştırmalar da çok ince eleyip sık dokuyorlar.
Biz doğumdan sonra medipole götüremedik uzak kalıyo eve epey. Yollarda perisan olmasin cocuk diye. Sağlık sigortası yapılcak bebeğe eşimin şirketten, araba da var artık, düşünüyorum oraya götürmeyi, çocuk doktorunu beğenmiştik çünkü
Oh iyi iyi cesaret geldi bana siz bunlari soyledikceBenim kabagi sevmisti ya yemisti bi parça hatta kakadan cikmisti demistim bunu nasil yuttu diye hangi ara ama ilk gun sadece mincirip atmisti yuz burustura burustura
Keşke kaka için hiç gitmeseydin. Ben demir ilacını değiştirdim, maflor damla aldım birde probiyotik hergun de d vitamini ile birlikte bir kaşık zeytinyağı veriyorum. Beş gündür yapmıyordu bugün birsuru yaptı tek teseferde. Bağırsakları düzene girdi demekki. Maflor damlada iyi geldi galiba.Çok sağol kuzum. Sonucu 3 hafta sonra çıkacakmış, mutlaka paylaşırım canım. Ben de sanmiyorum bir şey çıkacağını, katı gıdaya geçti sonuçta. Bugün benden ve babasından başka kimsenin kucağında durmadı öyle korkmuş ki yavrum
Kuzum her bebek oyle dan diye saldirmiyor malesefOh iyi iyi cesaret geldi bana siz bunlari soyledikcebiz babasiyla hevesli hevesli bekliyorduk simdi sapur supur yer diye de cocuk resmen kufur etti yuz ifadesiyle
Gönlünce olsun herşey insallah canim
Hayırlısıyla istediğin zaman çabucak nasip olur inş canım benim
Gönlüne göre olur inşallah herşey. Bende hala regl olmadım 6 aylık olacak kızım. 8 aya kdr olmazsam bende gitmeyi düşünüyorum
Her şey gönlünce olsun canımiyi cesaret ama doğum planlaması için konuşmak bile
Çok sevindim kuzum ❤ inşallah gönlüne göre olur❤
Ya benim aocagimda 8.ayda kan alicaz drun gorcek aile hekimn fln dedi ilgincmis kan sonucugetir demesi getirmiyorum dicen hadisıkıyorsa alma dosyayi eksik tut islerine geliyo resmen cok gicik , kan aldirma yurek istet biz 2ayindan beri 3 kez alindi bi kerede damar yolu acildi.3.sunde artik okdr aliamistim ki hemşireyebak damari burdan buluyorlar direk burdan bakip diip yonlendirmistim ve bi cingirakla dikkatini dagitmistim hic ağlamamıştı dunyalar benim olmustu cunku dayanilmaz bisey kan aldirmak oncekilerde bayilir derecesinde aglamisti
Atak dönemindeler diyorsunuz da ben böyle ayrıntılı bişey olduğunu bilmiyordum vallaHarika haftalar programı canım
O kadar konuşuluyor atak diye aslında gözden kaçmış demek ki
Kız paralıymış bu programHarika haftalar programı canım
O kadar konuşuluyor atak diye aslında gözden kaçmış demek ki
Geçmiş olsun canımah o kan alanların artistliği yok mu biz de aldırmıştık 2 kişi alamadı iki elini de acıttılar yenidoğan bölümünden kolundan kelebekle aldılar ben ağlamasına dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağlamıştı
canım benim cok normal ürker artık bizi tanıyorlar yabancıları biliyorlar bi dahs gerek kalmaz unutur gider inşallah kuzucuk
Canım doktor seçme gibi hemşire seçme hakkımız da var, eğer beceremediklerini düşünüyorsan o an sen git başkası gelsin diyebilirsin , ben kaç kere ortalığı birbirine kattım öyleAhh yavrum yaaSağol kuzum. Bugünden sonra bu kan aldırmalar fobi olacak bende sanırım
Canım geçmiş olsunBenim kızım da birkaç kez kabız oldu. En son 5 gün yapmadı. Huysuzluğu da artmıştı. Ek gıda verirken içine bolca da zeytinyağı koymama rağmen yapamamıştı. Gliserin kansuk fitil yaptım. O akşam az birşey yaptı çok katı ve azdı. Ertesi gün yine bol zeytinyağlı sebze verdim ve kayısı verdim arkasından. Yine fitil yaptım. O gün yapmadı ertesi gün yine çok katı yaptı. En son bugün çok zorlanarak ağlayarak yaptı ve yaptığı da ceviz gibi aynı hem sertliği hem de şekli Bugün de yine zeytinyağı ve kayısı verdim bolca en son normal yaptı kuzum ama birkaç gün boyunca ancak normale döndürebildik Senin kuzu hiçbir şeye gerek kalmadan kolayca yapsın inşallah tahlil sonuçlarınız da tertemiz gelir
Doğrudur canım ama bence öyle birşey yoktur hiç kokrma bence anca doydugu için öyledir
Kız paralıymış bu program
Ben her fitil verdiğimde yarım verdim canım. Bütün fitil çok büyük gelir. Maalesef kızım tek seferde yapamadıÇok sağol kuzum. İnşallah kendi yapar çünkü ben o fitil işini hiç sevmiyorum mecbur kalmayız umarımfitil yapınca bi kerede çözülmüyo mu problem, birkac gün mü yapmak lazım bi de günde yarım mı verdin tam mı canım