Bebek hemşiresi var mı diye sorulabilir böyle durumlardaCanım doktor seçme gibi hemşire seçme hakkımız da var, eğer beceremediklerini düşünüyorsan o an sen git başkası gelsin diyebilirsin , ben kaç kere ortalığı birbirine kattım öyle
Sümüğü olması hastalığın bitmeye yaklaşıp dışarı atıyor demek canım sen çekmeye devam et bi kaç güne biter balgamı atmak için kusmuştur o öksürük için prospan çok iyi geldi keşke daha önce keşfetseydimHanımlar günaydın
Kızım 1haftadır nezle. Serum fizyolojik ile burnunu açıyorum. Nezlede ilaç kullanımı olmadığı için burnunu açar, 1 hafta içerisinde semptomlar azalır diye düşündüm. Ama azalmak yerine burun salgısı çoğaldı. 30ml lik bir serum fizyoloji ile burnunu açtım bayağı sümük çıktı. Ardından emzirdim, sütü bayağı bir sümük ile kustu ve hala burnu akıyor,sürekli öksürüyor. Sebebi ne olabilir,normal mi? Eşim bugün çalışıyor, geç gelebilir beklemeden acil çocuk hastanesine götürmeyi düşünüyorum.(ateşi yok-normal oynuyor)
Normal kayisi veriliyor, o verilmez mi acaba
Baktim veriliyor suda haşlayıp, haslama suyuyla robottan gecirerek
Kuzum ve grupcanlarım açıkcası ben çocuğu doktora götürüyorum şöyle durumlar olmadıkça aşırı ve 3 gün düşmeyen ateş mesela altını değiştirdim emzirdim uyuttum yani tüm sıkıntılarını yok ettim ama çocuk susmuyor yani benim yapacağım bişey yok o zaman diyorum doktora gitmeliyim 2 3 gün kaka yapamadı veya ateşi çıktı indi gibi durumlarda asla götürmüyorum sonuçta hepimiz bazen kabız bazen ishal oluyoruz ben sütün gücüne inanıyorum ishalse muz yiyorum kabızsa kayısı yiyorum düzelmesini bekliyorum sana ithafen yazdığımı düşünme kujum genel manada doktora gidip kafa karışıklığına çocuğumun canının yanmasına izin vermiyorum kızım 4 buçuk yaşında kreşe bu yıl başladı ilk kez hasta oldu olmuyor mu oluyor arada ateşte oluyor ishalde oluyor geçsin diye bekliyorum çok ciddi durumlar haricinde lütfen siz müdahale edin sevgiler
Ha bak armut yazmışlar cidden iyi geliyor sende ye o da yesin yapsın kakaları mesela oğlum düzenli doğduğundan beri sabah yapıyordu kakasını 15 gündür ek gıdaya başladık öğlen yapıyor anca eritiyor sanırım ek gıda zorluyor cidden minnaklarıO kadar doğrusun ki canım. Pişman oldum zaten götürdüğüme. Bu zamana kadar hiç bi hastalik veya ateş vs için götürmedim. Bunda telaş yaptık keske götürmeseymişiz
dimi ama bnde simdi eltime anlatıyorum fln diyo 6 ay once sen boyle son ayindaydin bak simdi kucaginda gercektende oylee duygulandim resmennAh ahh ne güzel anılar biriktirmişizne çabuk geçmiş zaman diyorum geriye baktığımda her hastaneye gidişimdeki o heyecanım ayda 3-4 kez farklı farklı doktorlara gidişim şimdi kuzu uyuyor onu izliyorum
yaaa bakalim benim tembel ne zamn dicek biz bi gulusune eriyoruz baba anne dese napariz acabaaaYaa ilk söylediği anı kaydetmek ne güzel. Bizimki 27 Haziranda ilk kez anne dedi, 18 Temmuzda da baba dedi içimiz eriyoooor
Evet kuzum bazen oglum ayagiyla hoplarken oraya geliyo ni aciyo sizliyo resmenO kabarıklık bende de var . İlk doğumda olmamisti bunun bir tarafı baya kabarık arada açıyor gibi çok yorulunca
Kızlaaarrr minişko bebişim 7 aylık koca kız oldu yaaagözümüzün önünde büyüyorlar, çok hızlı olmuyor mu sizce de hiç bir anını unutmak istemiyorum kuşumun seni seviyorum Güneş kuzusu çok seviyorum annemmmm❤❤ Profile 7 günlük ilk kucağıma aldığım gun ve 7 aylık fotosunu koydum ne farklı ya çirkinnn
‘Daha erkendi ya’ da demiş olabilir7 günlükken 'niye çıktım ben yaa' der gibi bakmışmaşallah ya her gün apayrı geliyor gözümüze ❤Allah acılarını göstermesin inşallah - amin -
Ha bak armut yazmışlar cidden iyi geliyor sende ye o da yesin yapsın kakaları mesela oğlum düzenli doğduğundan beri sabah yapıyordu kakasını 15 gündür ek gıdaya başladık öğlen yapıyor anca eritiyor sanırım ek gıda zorluyor cidden minnakları
Gecmis olsun kuzum bizi de haberdar et❤Çok teşekkür ederim öğleden sonra götüreceğim ❤
Teşekkür ederim.Bizim de 6 ayımız bitti bugünincebellibardak kutlu olsun yarım yaşları ☺ 20 ocak doğumlu var mıydı başka hatırlayamadm :)
Amin hepsineTeşekkür ederim.Senin güzel yavrunun da yarım yaşı kutlu olsun. Nice güzel yaşlara. Zamanla ne güzellikler göreceğiz kim bilir ❤❤
Çok güzeller değilmi içime sokasim geliyor. Anne de diye baskı yapıyorum devamlı tekrarlıyorum bu aralarAmin hepsineevet ya şimdiden o kadar tatlı geliyor ki hareketleri ☺ Az önce 2019 ağustos annelerine bakıyordum doğuranlar sancılananlar filan okudum ama o kadar uzak geldi ki sanki 6 ay değil 3 sene geçmiş üstünden
Evet çocuksuz hayatımı unuttum nerdeyseÇok güzeller değilmi içime sokasim geliyor. Anne de diye baskı yapıyorum devamlı tekrarlıyorum bu aralarValla ben beş sene yaşlandım doğumu hatırlamıyorum. ek gıdaya geçince ne olacak kim bilir. Daha zahmetide yok emiyor sadece.
Şimdi buharda haşlama kolay. Biraz büyüsün o uyurken yemek hazırlama telaşı, besleyici olsun, beğendi beğenmedi, hiç dinlenme yok ah ah.Evet çocuksuz hayatımı unuttum nerdeyseben baba dedirtiyorum ağladığında baba diye ağlasın sadece emdikleri günlerin kıymetini anlamamışım 2 gündür tadımlara başladık o bile pişir yesin temizle üstünü değiştir derken ekstra iş çıktı temiz temiz emziriyorduk mis gibi
Canları sağolsun az yorulmadık biraz daha yoruluruzŞimdi buharda haşlama kolay. Biraz büyüsün o uyurken yemek hazırlama telaşı, besleyici olsun, beğendi beğenmedi, hiç dinlenme yok ah ah.
Bizim de 6 ayımız bitti bugünincebellibardak kutlu olsun yarım yaşları ☺ 20 ocak doğumlu var mıydı başka hatırlayamadm :)
Kuzum benim bebiş de 4 aylıktan beri öpüyor beni. Yani öpücük atma değil de bildiğin yanaktan öpüyor. Hatta işi ilerletti iki eliyle kafama sarılıp mmmuuaaahh diye yapışıp öpüyorAyyy maşallahbende 4 aylık bebeğin öpücük attığı bi video görmüştüm benimki 4 aylıkken ıkınmaktan dağları deviriyordu
İşte 6. Ay bitince 6 aylık olmuş olmuyor muyuz yarın itibariyle 7. Aydayız yanlış mıCanım bu ay hesabı hep muallak ama siz daha 6 aylık oldunuz bitmedi10 gün sonra da biz 6 aylık oluyoruz