2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım doktor seçme gibi hemşire seçme hakkımız da var, eğer beceremediklerini düşünüyorsan o an sen git başkası gelsin diyebilirsin , ben kaç kere ortalığı birbirine kattım öyle
Bebek hemşiresi var mı diye sorulabilir böyle durumlarda

Sümüğü olması hastalığın bitmeye yaklaşıp dışarı atıyor demek canım sen çekmeye devam et bi kaç güne biter balgamı atmak için kusmuştur o öksürük için prospan çok iyi geldi keşke daha önce keşfetseydim

O kadar doğrusun ki canım. Pişman oldum zaten götürdüğüme. Bu zamana kadar hiç bi hastalik veya ateş vs için götürmedim. Bunda telaş yaptık keske götürmeseymişiz

O kadar doğrusun ki canım. Pişman oldum zaten götürdüğüme. Bu zamana kadar hiç bi hastalik veya ateş vs için götürmedim. Bunda telaş yaptık keske götürmeseymişiz
Ha bak armut yazmışlar cidden iyi geliyor sende ye o da yesin yapsın kakaları mesela oğlum düzenli doğduğundan beri sabah yapıyordu kakasını 15 gündür ek gıdaya başladık öğlen yapıyor anca eritiyor sanırım ek gıda zorluyor cidden minnakları

Ah ahh ne güzel anılar biriktirmişiz ne çabuk geçmiş zaman diyorum geriye baktığımda her hastaneye gidişimdeki o heyecanım ayda 3-4 kez farklı farklı doktorlara gidişim şimdi kuzu uyuyor onu izliyorum
dimi ama bnde simdi eltime anlatıyorum fln diyo 6 ay once sen boyle son ayindaydin bak simdi kucaginda gercektende oylee duygulandim resmenn
Yaa ilk söylediği anı kaydetmek ne güzel. Bizimki 27 Haziranda ilk kez anne dedi, 18 Temmuzda da baba dedi içimiz eriyoooor
yaaa bakalim benim tembel ne zamn dicek biz bi gulusune eriyoruz baba anne dese napariz acabaaa
O kabarıklık bende de var . İlk doğumda olmamisti bunun bir tarafı baya kabarık arada açıyor gibi çok yorulunca
Evet kuzum bazen oglum ayagiyla hoplarken oraya geliyo ni aciyo sizliyo resmen

7 günlükken 'niye çıktım ben yaa' der gibi bakmış maşallah ya her gün apayrı geliyor gözümüze Allah acılarını göstermesin inşallah - amin -

Bizimki de düzenli yapardı sabahları şimdi tık yok. Armutu alayım hemen umarım işe yarar

Bizim de 6 ayımız bitti bugün incebellibardak kutlu olsun yarım yaşları ☺ 20 ocak doğumlu var mıydı başka hatırlayamadm :)
Teşekkür ederim. Senin güzel yavrunun da yarım yaşı kutlu olsun. Nice güzel yaşlara. Zamanla ne güzellikler göreceğiz kim bilir

Teşekkür ederim. Senin güzel yavrunun da yarım yaşı kutlu olsun. Nice güzel yaşlara. Zamanla ne güzellikler göreceğiz kim bilir ❤❤
Amin hepsine evet ya şimdiden o kadar tatlı geliyor ki hareketleri ☺ Az önce 2019 ağustos annelerine bakıyordum doğuranlar sancılananlar filan okudum ama o kadar uzak geldi ki sanki 6 ay değil 3 sene geçmiş üstünden

slm hanımlar,,bebekleriniz için tarhanayi nereden sipariş ediyirsunuz? e bebekten sipariş edecektim ama çok şikayet var diye vazgectim

Çok güzeller değilmi içime sokasim geliyor. Anne de diye baskı yapıyorum devamlı tekrarlıyorum bu aralar Valla ben beş sene yaşlandım doğumu hatırlamıyorum. ek gıdaya geçince ne olacak kim bilir. Daha zahmetide yok emiyor sadece.

Evet çocuksuz hayatımı unuttum nerdeyse ben baba dedirtiyorum ağladığında baba diye ağlasın sadece emdikleri günlerin kıymetini anlamamışım 2 gündür tadımlara başladık o bile pişir yesin temizle üstünü değiştir derken ekstra iş çıktı temiz temiz emziriyorduk mis gibi

Şimdi buharda haşlama kolay. Biraz büyüsün o uyurken yemek hazırlama telaşı, besleyici olsun, beğendi beğenmedi, hiç dinlenme yok ah ah.

Ayyy maşallah bende 4 aylık bebeğin öpücük attığı bi video görmüştüm benimki 4 aylıkken ıkınmaktan dağları deviriyordu
Kuzum benim bebiş de 4 aylıktan beri öpüyor beni. Yani öpücük atma değil de bildiğin yanaktan öpüyor. Hatta işi ilerletti iki eliyle kafama sarılıp mmmuuaaahh diye yapışıp öpüyor Artık dışarıdan geldiklerinde babasını, anneanne ve teyzelerini de öpüyor o şekilde. Kapıda karşılıyoruz, iki eliyle kafasını tutup kocaman öpüyor Biz hep öyle öpüyoruz onu, o da bizi öyle öpüyor :) Ve daha doğduğunun ertesi günü "annnneeee" diye ağlamaya başladı, 3 aylıkken çok net anne diyordu bizim minnak da. Ama yüzüstü dönüp de geri sırtüstüne dönmeyi ancak bugün başarabildi Her bebeğin öncelikleri farklı oluyor canım. Hepsi çok özeller @Papatyamaviss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…