2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Aslında fitil dışında bir şey önerir belki diye gittim ama önermedi. Ben demir ilacına başlamamıştım canım, sadeve bi kere verdim 3 gün önce, baktım hala kaka yok, önce bu problem hallolsun da öyle başlarım deyip vermedim daha. Zeytinyağı bi kere verdim sadece, yarın sabah yine vereyim o zaman

Canım doktor seçme gibi hemşire seçme hakkımız da var, eğer beceremediklerini düşünüyorsan o an sen git başkası gelsin diyebilirsin , ben kaç kere ortalığı birbirine kattım öyle

Aa bilmiyordum canım sağol. Bi dahakine aklımda olsun. Çocuk kan almada 3 kişi vardı, üçü de birbirinden beter görünüyordu. En son yeter artık mosmor oldu dedim, bitti zaten deyip çıkardı

Ahh yaa geçmiş olsun size de kuzum. Ben yarın da zeytinyağı kayısı verip bekleyeyim. Olmadı bi sonraki gün veririm artık fitili

Aa bilmiyordum canım sağol. Bi dahakine aklımda olsun. Çocuk kan almada 3 kişi vardı, üçü de birbirinden beter görünüyordu. En son yeter artık mosmor oldu dedim, bitti zaten deyip çıkardı
Tam bulamadıklarında içinde iğneyi gezdirerek bulmaya çalışıyorlar Allah’ın belaları, ona biz dayanamıyoruz küçücük yavru nasıl dayansın

Kızlar ben kabağı dolu yaptım için pirinç yağ birazda bulgur yoğurtla bayıla bayıla yedi çok şükür şimdilik sıkıntı çekmiyorum ek gıda konusunda biraz irmiği ssevmiyor.kaka da üç gündü bir ne kabız ne ishal böyle poposuna yapışıyor macun gibi onun dışında çok hareketli gün içinde toplam yarım saat olacak şekilde yürüteçe koyuyorum başka türlü bir iş yapamıyorum öyle çok kasmıyorum kendimi yemek konusunda şapşiğim bu ara diş çıkarmayı öğrendi ablasından çok akıllılar ya

Tam bulamadıklarında içinde iğneyi gezdirerek bulmaya çalışıyorlar Allah’ın belaları, ona biz dayanamıyoruz küçücük yavru nasıl dayansın

Canım bitmiş atak dönemi digerinde 46 gün kalmış

Eklentiler

• B4A688FD-29AA-4BD9-A1A0-24CAE3DC7D16.png
    134,9 KB · Görüntüleme: 24
13.01 canım gerçek. Mi ya bu? Atak dönemi olayı felan her çocuk için geçerli mi?
Aynı seninle günümüz ataga girdiğimiz de haber veririm sana da. Bunlar büyüme ataklari yeni bir şey öğrenmeleri kavramaları ve alismalari o yüzden her çocuk da genel olarak oluyor yapi olarak daha sakin bebekler daha kolay alisiyor bu döneme

Tamam canım, sağol. Daha 46 gün varmış, biraz rahat edebiliriz yani tabi bu süreçte diş olayı anamızı ağlatmazsa

Hanımlar günaydın
Kızım 1haftadır nezle. Serum fizyolojik ile burnunu açıyorum. Nezlede ilaç kullanımı olmadığı için burnunu açar, 1 hafta içerisinde semptomlar azalır diye düşündüm. Ama azalmak yerine burun salgısı çoğaldı. 30ml lik bir serum fizyoloji ile burnunu açtım bayağı sümük çıktı. Ardından emzirdim, sütü bayağı bir sümük ile kustu ve hala burnu akıyor,sürekli öksürüyor. Sebebi ne olabilir,normal mi? Eşim bugün çalışıyor, geç gelebilir beklemeden acil çocuk hastanesine götürmeyi düşünüyorum.(ateşi yok-normal oynuyor)

Alerjik bazi durumlarda da mukus çok olur. Örneğin polene alerjisi varsa sürekli soluduğu için atmaya çalıştıkça mukus da devam eder bildiğim kadarıyla burunda kızarıklık sümük ve emin olmamakla birlikte geniz akıntısı. Kustu diyince genizden olabileceğini düşündüm

Arkadaşlar oğlum mama içmeyi reddediyor 2 gündür. Mamamız zayen diyet mama olduğu için tadı çok kötü ama bu zamana kadar sorunsuz içiyordu. Ek gıda sürecinde değişik tatlar aldığı için tadını beğenmiyor olabilirmi böyle bir sorun yaşayan varmı acaba

Geniz akıntısı olabilir çünkü sürekli yutkunuyor. Benim korkum ciğerlerinin etkilenmesi bunuda evde anlamanın bir yolu yok hastanede ciğerlerini dinleyerek ayırt ederler ancak. Keyfi yerinde ama burnu çok tıkalı işte öksürüyor yutkunuyor polende çok burada benimde alerjim var benden almış olabilir :/ ayrıca gözüde tıkanıklıktan çapak tutuyor

P Puddingmuf geçmiş olsun canım. Böyle durumlarda sümüğün rengi önemli demişti drmuz şeffafsa ciğerlere inmemiştir ama yeşile döndüyse antibiyotik gerekli oluyor demişti. Umarım basit bir soğuk algınlığıdır tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…