2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
P Puddingmuf geçmiş olsun canım. Böyle durumlarda sümüğün rengi önemli demişti drmuz şeffafsa ciğerlere inmemiştir ama yeşile döndüyse antibiyotik gerekli oluyor demişti. Umarım basit bir soğuk algınlığıdır tekrar geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim ❤ rengi şeffaf, hafif katı sarı sümükte var. Bende öyle umuyorum hafif bir şeydir inş, ben sanırım önce yakalandım Nezleye,sonra oğlum ve ardından kızım.benimki çok çabuk geçti oğlumunki hafifledi kızımınki şiddetlendi bu sebeple endişelenmeye başladım. Normalde soğuk algınlığı gibi durumlarda doktora götürmüyorum ama bana biraz aşırı geldi durumu. En iyisi doktora görünmek sanırım

Geniz akıntısı olabilir çünkü sürekli yutkunuyor. Benim korkum ciğerlerinin etkilenmesi :KK43: bunuda evde anlamanın bir yolu yok hastanede ciğerlerini dinleyerek ayırt ederler ancak. Keyfi yerinde ama burnu çok tıkalı işte öksürüyor yutkunuyor :KK43: polende çok burada benimde alerjim var benden almış olabilir :/ ayrıca gözüde tıkanıklıktan çapak tutuyor
bugün götür bence de bize de yaz kıyamam hemen iyileşsin minik 🙁

Hanımlar günaydın
Kızım 1haftadır nezle. Serum fizyolojik ile burnunu açıyorum. Nezlede ilaç kullanımı olmadığı için burnunu açar, 1 hafta içerisinde semptomlar azalır diye düşündüm. Ama azalmak yerine burun salgısı çoğaldı. 30ml lik bir serum fizyoloji ile burnunu açtım bayağı sümük çıktı. Ardından emzirdim, sütü bayağı bir sümük ile kustu ve hala burnu akıyor,sürekli öksürüyor. Sebebi ne olabilir,normal mi? Eşim bugün çalışıyor, geç gelebilir beklemeden acil çocuk hastanesine götürmeyi düşünüyorum.(ateşi yok-normal oynuyor)
Günaydın geçmiş olsun canım götürmekte daha var canım ilerlemedrn

Arkadaşlar oğlum mama içmeyi reddediyor 2 gündür. Mamamız zayen diyet mama olduğu için tadı çok kötü ama bu zamana kadar sorunsuz içiyordu. Ek gıda sürecinde değişik tatlar aldığı için tadını beğenmiyor olabilirmi böyle bir sorun yaşayan varmı acaba
Niye mama veriyorsun kuzum ?? Bizimki herseyi reddediyor ama tadini anlicani sanmiyorum dolaptan cikmis pis kokulu sutu bile iciyorlar

Hanımlar günaydın
Kızım 1haftadır nezle. Serum fizyolojik ile burnunu açıyorum. Nezlede ilaç kullanımı olmadığı için burnunu açar, 1 hafta içerisinde semptomlar azalır diye düşündüm. Ama azalmak yerine burun salgısı çoğaldı. 30ml lik bir serum fizyoloji ile burnunu açtım bayağı sümük çıktı. Ardından emzirdim, sütü bayağı bir sümük ile kustu ve hala burnu akıyor,sürekli öksürüyor. Sebebi ne olabilir,normal mi? Eşim bugün çalışıyor, geç gelebilir beklemeden acil çocuk hastanesine götürmeyi düşünüyorum.(ateşi yok-normal oynuyor)
Bizim burun akintisinda doktor a-ferin vermisti hemen gecmisti tikaniklik vs

T tanem-tane20 rüyamda seni gördüm dün girmedin pek buralara aklımdan geçirdim rüyama girdin 😀 tam eşinin eve gelme zamani sana geliyorum eşin biraz rahatsız oluyor bu duruma garip bir rüyaydi ☺
Dün temiZlik yaptim kuzumda pek giremedim ruyalarda buluşuyoruz 😂😂😂 yolun düşerse denizliye beklerim 🥰

Hanımlar günaydın

Geçmiş olsun kuzum

Niye mama veriyorsun kuzum ?? Bizimki herseyi reddediyor ama tadini anlicani sanmiyorum dolaptan cikmis pis kokulu sutu bile iciyorlar
Canım benim sol göğsümde sütüm olmuyor ilk bebeğimde de öyleydi tek göğüslede sütüm yetersiz geldiği için başlamıştık. Bu bebeler büyümüşde küçülmüş herşeyden haberleri var maşallah.

Burada sadece serum fizyoloji ile açmayı öneriyorlar oğlum nezle olduğunda hiç ilaç vermediler. Bakalım şimdi ne diyecekler keşke hemen geçirecek bir ilaç olsa
Bizimki gripti daha ilerlemis haliydi aferin verdi burun akintisi kesti çesme gibi akiyordu haliyle tikaniyorduda bir iki kere tomoron damlayla cektik burnu temizledim ikigun hemen gecti bilmiyorum bize. Verdi ilac doktor hatta antibyotij vermemisti ucdort gun sonra geri gittik aferin kes akinti burun tıkanikligi gecmiş kulakta enfeksiyon baslamisti

X