Hahaha evet ben de sürekli konuşuyorum aferin diyorum ama bu kadar açıklayıcı konuşmuyorum arttırayım bundan sonra. Bence de anlıyorlar her şeyi. Kelimeleri bilmelerine gerek yok sesin tınısından anlıyorlar yüzü değişiyor çocuğun güzel bişey söylediğim zaman ya da güldüğüm zaman benimle gülüyor çok hoşuma gidiyor :) yarın sabah biraz emzirdikten sonra tekrar deniycem kabağıYaw he heeee diyivercennn bizds oyle gidiyo kuzum sonucta ilk defa goruyolar dokunuyolar bakiyolsr oyuncak degil ne bu karşında yiyorsun aa annem agzina goturuyo acaba yeniyomu ilginc ama ilk basta korkup dokunmak bile istemeyebilirler , gordukleri gibi yuz burusturabilirler cok normal.. dokunup oynayıp yemede bile agzina goturmedi bile gelişimsel olarqk buyuk başarı sen aferin brawo gibi kelimlerinle onu destekle , kimkne sacma gelebilir ama bnce anliyorkar oglumun bi türlü tutamayip kaydigi icin yiyemedigi seftaliyi aferin oglum yapabilirsin kendin tutabilirsin derken kimbilir kacinci yemedi ilk defatutabilfi 3 5 sn ama onu alsikladim ve koca bi brawo senyaptın dedim oyle bi guldu ki. Yere attiginda da düşündüğüm ilk sey oglum cisim lerin yere nadik düştüğünü ogrendi ve hi bakıma yeni bi motor becerisi sagladi diye dusunuyorum, benimoglum nelerde ogrenmis oyle nasil seyler kesfetmis diyorum yemekse attigi ama onu yemeliyiz atmayalım diyorum oyincaksa ekine verip izliyorum şuanoglusla bu kadar konuşmuş olduguma inanamiyorum ey yalnizlik nelere kadirsin