2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar diş çikarmalar nasıl gidiyor? Benim kız herşeyi ısırıyor

Kızlar Çarşamba günü bende muayene kontrol oldum Bursa’da doktoruma. Sezeryan yerimde scar mı ne diyorlar ona hafif yükseklik olmuştu. Dikiş ipinin kalitesi ile alakalıymış. Diğer Doğuma halledecek hiç iz kalmayacak dedi sevindim gerçekten. Muayenemde sıkıntı çıkmadı hala regl olmadığımı söyledim en geç 8. Aya kadar normalmiş. Yakın zaman da olursun dedi. Kısmet olursa Ocak 2020 sonra hamile kalacağım onun planlamasını da yaptık. Dilerim allah çok bekletmeden ikinci bebeğimi de sağlıkla kucağıma verir. Sezeryan sonrası 1 yıl yeterli dedi. Sağlık sıkıntılarım ve yaşım gereği ikinciye hemen hamile kalmak istiyorum.
bnde de var kabariklik canim malesef duzelen biseymiymis iyi bari Rabbim gonlunecgore versin insallahh
Sağol kuzum. Kaka yapamadığı 5.gün oldu. Doktora götürdük bugün. Muayene etti kabızlığı yok genel durumu çok iyi dedi. Yine de bi çölyak hastalığı taraması yapalım deyip kan aldırdı
Ay gecmis olsun cok kuzum bisey cikmaz bence ama tedbironemli

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır yazamıyordum bu arada ev taşıdık morelim çok bozuk oglumun yüzme serüveni yarıda kaldı şuanlık umarım unutmaz burayı hiç sevmedim nişantaşından buraya sırf eşimin yakın arkadaşı olduğu için gelmek zoruma gitti biden6 aylık olacagız ek gıda için hiçbir bilgim yok umarım güzel geçer tadımlarımız bugün kontrol olduk herzamankinden erken oldu kontrolumuz artık kilo ve boy alımları eskiye nazaran azaldı herşey yolunda gibi gözuküyor 600 gram aldık boyumuzda 3 cm uzamış kilodan yana fazlalıgımız olduğu için blw düşünüyorum agır agır acele etmeden sizlerdende tavsiyeler bekliyorum
Umarım siz ve bebekleriniz iyidir bizde haberler bu şekilde
Kuzum hayirlisi herseyin bi grubumux vsr bnde blw ilerliyorum sormk istedigubvolursa yardimcivolurum

oynadı oynadı hiç ağzına bile götürmedi, bir iki kere ben ağzına koydum tükürdü hiç beğenmedi umarım kabağa özgüdür bu durum🙁
Bnmkide genelde ilk gördüğnde ayni seyi yapiyor alisinca tadiyor 3 gun aslinda bi nevi alerji den ziyade bunun icin mesela ilk muz verdim yuxune bakmado aldi oynadi atti bikrre yaladi yuz burusturdu ki taptatlii yani bugun tekrar verdim bi hisimla kapto bi anda emdi kopardi mesela , ilk gun semozotu yemedo 2.gun yedi gibi gibi

Bnmkide genelde ilk gördüğnde ayni seyi yapiyor alisinca tadiyor 3 gun aslinda bi nevi alerji den ziyade bunun icin mesela ilk muz verdim yuxune bakmado aldi oynadi atti bikrre yaladi yuz burusturdu ki taptatlii yani bugun tekrar verdim bi hisimla kapto bi anda emdi kopardi mesela , ilk gun semozotu yemedo 2.gun yedi gibi gibi

Canım Sen blw yöntemi ile bebeğini besliyorsun değil mi? Benim kızım yiyemediğinde kendini masadan atacak kadar sinirleniyor. Ağzındaki bitmeden tekrar istiyor sabırsız kısacası nasıl blw yapayım :)

Bizim s. Ocagindaki hemsirede 8. Ayda gel kan alacagiz dedi ama onun oncesinde hastanrde aldirirsan onu getir dedi. Bende dr istediği icin simdi alalim dedim ve s. Ocaginda aldirdim kani
Demiştim ya ust komsum ayni yerde hemsire ama bizim hemsiremiz degil ona aldirttim dr a görünmeden, o olmasada kendi hemsiremiz alacakti zaten
Bakmisken kanina hormon ve hepatit b lere falanda bakmış
Sizinki bastan savmış sanki

Ya ne güzel ilgilenmiş. Normalde çocuklardan kan alıyolar sağlık ocağında orda görüyorum. Ama bebek olduğu için başından savıyo demek ki

Canım Sen blw yöntemi ile bebeğini besliyorsun değil mi? Benim kızım yiyemediğinde kendini masadan atacak kadar sinirleniyor. Ağzındaki bitmeden tekrar istiyor sabırsız kısacası nasıl blw yapayım :)
Onune tek tek koyabilirsin canim hepsine saldirmamasi icin, su teklif edebilirsin aralarda agzindakiilerin bittiginden emin olabilmek icin kendi tutmasını saglayarak yine caktirmadan destek verebilirsin ben bu sekil yapiyorum. Benimki buyuk parca kopardimi yutmuyo tukuruyo genelde oyle cok agzinatikistirircasina yemiyor , hosunagitmedimi masadan asagi firlatiyor yda yemk istemiyorsa yapiyor 😃 bnmki daha kati seylerin varligini cok kabul edemedi sanirimsabirla ben teklif etmeye devam ediyorum 😃 bugun muzu cart diye bi kopardi mesela agzi kadar aninda cikardi ilk verdigimde elinde tutamamisti bu sefer tuttu mesela keyfine gorede degisiyor pasamin herhal 😃

Yaa iyiymis o zaman korktum ben de yemiycek sevmiycek diye. Kv de gec kaldin ondan yemiyor dedi ona da bozuldum 😁

Ya ne güzel ilgilenmiş. Normalde çocuklardan kan alıyolar sağlık ocağında orda görüyorum. Ama bebek olduğu için başından savıyo demek ki
Ya benim aocagimda 8.ayda kan alicaz drun gorcek aile hekimn fln dedi ilgincmis kan sonucugetir demesi getirmiyorum dicen hadisıkıyorsa alma dosyayi eksik tut islerine geliyo resmen cok gicik , kan aldirma yurek istet biz 2ayindan beri 3 kez alindi bi kerede damar yolu acildi.3.sunde artik okdr aliamistim ki hemşireyebak damari burdan buluyorlar direk burdan bakip diip yonlendirmistim ve bi cingirakla dikkatini dagitmistim hic ağlamamıştı dunyalar benim olmustu cunku dayanilmaz bisey kan aldirmak oncekilerde bayilir derecesinde aglamisti

Çok sağol kuzum. Sonucu 3 hafta sonra çıkacakmış, mutlaka paylaşırım canım. Ben de sanmiyorum bir şey çıkacağını, katı gıdaya geçti sonuçta. Bugün benden ve babasından başka kimsenin kucağında durmadı öyle korkmuş ki yavrum
canım benim cok normal ürker artık bizi tanıyorlar yabancıları biliyorlar bi dahs gerek kalmaz unutur gider inşallah kuzucuk

Sağol kuzum çıkmaz inşallah bir şey
Canım geçmiş olsun :dua: Benim kızım da birkaç kez kabız oldu. En son 5 gün yapmadı. Huysuzluğu da artmıştı. Ek gıda verirken içine bolca da zeytinyağı koymama rağmen yapamamıştı. Gliserin kansuk fitil yaptım. O akşam az birşey yaptı çok katı ve azdı. Ertesi gün yine bol zeytinyağlı sebze verdim ve kayısı verdim arkasından. Yine fitil yaptım. O gün yapmadı ertesi gün yine çok katı yaptı. En son bugün çok zorlanarak ağlayarak yaptı ve yaptığı da ceviz gibi aynı hem sertliği hem de şekli :KK43: Bugün de yine zeytinyağı ve kayısı verdim bolca en son normal yaptı kuzum ama birkaç gün boyunca ancak normale döndürebildik :KK43: Senin kuzu hiçbir şeye gerek kalmadan kolayca yapsın inşallah tahlil sonuçlarınız da tertemiz gelir

Yaa iyiymis o zaman korktum ben de yemiycek sevmiycek diye. Kv de gec kaldin ondan yemiyor dedi ona da bozuldum 😁
Yaw he heeee diyivercennn 😂😂 bizds oyle gidiyo kuzum sonucta ilk defa goruyolar dokunuyolar bakiyolsr oyuncak degil ne bu karşında yiyorsun aa annem agzina goturuyo acaba yeniyomu ilginc ama ilk basta korkup dokunmak bile istemeyebilirler , gordukleri gibi yuz burusturabilirler cok normal.. dokunup oynayıp yemede bile agzina goturmedi bile gelişimsel olarqk buyuk başarı sen aferin brawo gibi kelimlerinle onu destekle , kimkne sacma gelebilir ama bnce anliyorkar oglumun bi türlü tutamayip kaydigi icin yiyemedigi seftaliyi aferin oglum yapabilirsin kendin tutabilirsin derken kimbilir kacinci yemedi ilk defatutabilfi 3 5 sn ama onu alsikladim ve koca bi brawo senyaptın dedim oyle bi guldu ki. Yere attiginda da düşündüğüm ilk sey oglum cisim lerin yere nadik düştüğünü ogrendi ve hi bakıma yeni bi motor becerisi sagladi diye dusunuyorum, benimoglum nelerde ogrenmis oyle nasil seyler kesfetmis diyorum yemekse attigi ama onu yemeliyiz atmayalım diyorum oyincaksa ekine verip izliyorum şuanoglusla bu kadar konuşmuş olduguma inanamiyorum 😃😃😃ey yalnizlik nelere kadirsin 😂😂

Onune tek tek koyabilirsin canim hepsine saldirmamasi icin, su teklif edebilirsin aralarda agzindakiilerin bittiginden emin olabilmek icin kendi tutmasını saglayarak yine caktirmadan destek verebilirsin ben bu sekil yapiyorum. Benimki buyuk parca kopardimi yutmuyo tukuruyo genelde oyle cok agzinatikistirircasina yemiyor , hosunagitmedimi masadan asagi firlatiyor yda yemk istemiyorsa yapiyor 😃 bnmki daha kati seylerin varligini cok kabul edemedi sanirimsabirla ben teklif etmeye devam ediyorum 😃 bugun muzu cart diye bi kopardi mesela agzi kadar aninda cikardi ilk verdigimde elinde tutamamisti bu sefer tuttu mesela keyfine gorede degisiyor pasamin herhal 😃

Gözümün önünde canlandı anlattığın yerde 😂ama ben muzdan korkarım ya Allah korusun boğazında dursa diğer katı yiyecekler gibi de değil

X