- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
Bebeğimin yemekleri diye bi sayfa var mesela bu zeytinli yumurta dikkatimi çekti
Yanlış sayfa oldu özürMesela semizotunu boyle yumurtaya katmış sonra muffin kabında fırında pişirmiş alternatif olarak herşey olur mesela semizotu yerine peynir, kabak, patates
Sıkma canini yoktur birsey ya
Hemsire tutturaymis damari iyiymis, bizim ocagindaki hemsire ust komsum ama bizim aile hekimine bagli degil
Ben ona aldirsim dun kani
Kadin masallah damarlari gorunmuyor dedi ama sak diye buldu
Medipol e mı götürdün canım onlar bazen bahane arıyorlar para için.kalca cikikligi için bizden 310 TL istediler devlette ücretsiz yapıldı korkma canım birşey yoktur
Kartal eah. Getirdin canimYok canım araştırma hastanesi. Araştırmalar da çok ince eleyip sık dokuyorlar.
Biz doğumdan sonra medipole götüremedik uzak kalıyo eve epey. Yollarda perisan olmasin cocuk diye. Sağlık sigortası yapılcak bebeğe eşimin şirketten, araba da var artık, düşünüyorum oraya götürmeyi, çocuk doktorunu beğenmiştik çünkü
Kartal eah. Getirdin canim
Of küçük kuzum ya kıyamam iyi değil mi simdiYoktur inşallah
Ya önce artistlik yaptı biz yenidoğanlardan bile kan aldık diye, sonra ay damarı yok çocuk bembeyaz dedi. Destek istedi birinden, iki kişi beceremediler. İlk defa ortalığı yıkarcasına ağladı ciğerim parçalandı. Zaten iğneyi soktu kan gelmedi, ittirdi kaktırdı zar zor aldı kanı. Kolu mosmor şu an
Geçmiş olsun canımYoktur inşallah
Ya önce artistlik yaptı biz yenidoğanlardan bile kan aldık diye, sonra ay damarı yok çocuk bembeyaz dedi. Destek istedi birinden, iki kişi beceremediler. İlk defa ortalığı yıkarcasına ağladı ciğerim parçalandı. Zaten iğneyi soktu kan gelmedi, ittirdi kaktırdı zar zor aldı kanı. Kolu mosmor şu an
Ah ah sorma bizim defalarca alındı kan topuk kanı bile biz 4 sefer verdik, ellerinden kollarından sürekli her ay aldılar ne çok ağlıyor yavrular yaYoktur inşallah
Of küçük kuzum ya kıyamam iyi değil mi simdi
Geçmiş olsun canım ☹
Ah ah sorma bizim defalarca alındı kan topuk kanı bile biz 4 sefer verdik, ellerinden kollarından sürekli her ay aldılar ne çok ağlıyor yavrular yaçok geçmiş olsun canım size de
kuzum ya gecmiş olsum yoktur bişey inşallah burds çogu bebe ek gıdadan beri büyük tuvalet sıkıntısı cekiyor arastırma hastaneleri ne olsa dünya tahlil kan vs istiyor zaten bi süre korkabilir yabancılardan vs yalnız bırakma miniği sonucu paylaş bizlerle ama inanıyorum ki bişey yokYoktur inşallah
Cokcok gecmis olaun kan ne icin alinmisti ben kacirdim herseyi :-(Sağol kuzum. Cok zormuş ya kan aldırmak
Yaaa umarım bizimki de öyle olurİlk başlarda normal zamanla alışır bence. Benim kızımda ağzına götürüp suratını büzüştürüyordu. Şimdi şapur şupur 10 parmak ağzında. Blw videolarındaki çocuklara benziyor.
Of evet kokusu da bi tuhafHele haşlanmış sade kabak ıyyy
Çok teşekkür ederim. Sayılı gün çabuk geçer inşallah :)1 gününüz kalmış sıçramanın bitmesine onun etkileri hep
Bugün forumda sıkıntı var galiba çok yavaş foto eklemiştim çıkmadı
kuzum ya gecmiş olsum yoktur bişey inşallah burds çogu bebe ek gıdadan beri büyük tuvalet sıkıntısı cekiyor arastırma hastaneleri ne olsa dünya tahlil kan vs istiyor zaten bi süre korkabilir yabancılardan vs yalnız bırakma miniği sonucu paylaş bizlerle ama inanıyorum ki bişey yok
Cokcok gecmis olaun kan ne icin alinmisti ben kacirdim herseyi :-(
Bizim s. Ocagindaki hemsirede 8. Ayda gel kan alacagiz dedi ama onun oncesinde hastanrde aldirirsan onu getir dedi. Bende dr istediği icin simdi alalim dedim ve s. Ocaginda aldirdim kaniEvet canım. Sağlık ocağı 8.ay izlemine hemogram yaptır gel dedi, kendileri almiyolar nedense. Kartal araştırmaya giderim diyodum ama gitmem bi daha da kan aldırmak için