2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sıkma canini yoktur birsey ya
Hemsire tutturaymis damari iyiymis, bizim ocagindaki hemsire ust komsum ama bizim aile hekimine bagli degil
Ben ona aldirsim dun kani
Kadin masallah damarlari gorunmuyor dedi ama sak diye buldu

Yoktur inşallah 🙁
Ya önce artistlik yaptı biz yenidoğanlardan bile kan aldık diye, sonra ay damarı yok çocuk bembeyaz dedi. Destek istedi birinden, iki kişi beceremediler. İlk defa ortalığı yıkarcasına ağladı ciğerim parçalandı. Zaten iğneyi soktu kan gelmedi, ittirdi kaktırdı zar zor aldı kanı. Kolu mosmor şu an

Medipol e mı götürdün canım onlar bazen bahane arıyorlar para için.kalca cikikligi için bizden 310 TL istediler devlette ücretsiz yapıldı korkma canım birşey yoktur

Yok canım araştırma hastanesi. Araştırmalar da çok ince eleyip sık dokuyorlar.
Biz doğumdan sonra medipole götüremedik uzak kalıyo eve epey. Yollarda perisan olmasin cocuk diye. Sağlık sigortası yapılcak bebeğe eşimin şirketten, araba da var artık, düşünüyorum oraya götürmeyi, çocuk doktorunu beğenmiştik çünkü

Yok canım araştırma hastanesi. Araştırmalar da çok ince eleyip sık dokuyorlar.
Biz doğumdan sonra medipole götüremedik uzak kalıyo eve epey. Yollarda perisan olmasin cocuk diye. Sağlık sigortası yapılcak bebeğe eşimin şirketten, araba da var artık, düşünüyorum oraya götürmeyi, çocuk doktorunu beğenmiştik çünkü
Kartal eah. Getirdin canim

Yoktur inşallah 🙁
Ya önce artistlik yaptı biz yenidoğanlardan bile kan aldık diye, sonra ay damarı yok çocuk bembeyaz dedi. Destek istedi birinden, iki kişi beceremediler. İlk defa ortalığı yıkarcasına ağladı ciğerim parçalandı. Zaten iğneyi soktu kan gelmedi, ittirdi kaktırdı zar zor aldı kanı. Kolu mosmor şu an
Of küçük kuzum ya kıyamam iyi değil mi simdi

Yoktur inşallah 🙁
Geçmiş olsun canım ☹️

Yoktur inşallah 🙁
Ah ah sorma bizim defalarca alındı kan topuk kanı bile biz 4 sefer verdik, ellerinden kollarından sürekli her ay aldılar ne çok ağlıyor yavrular ya 😭😭 çok geçmiş olsun canım size de

Yoktur inşallah 🙁
kuzum ya gecmiş olsum yoktur bişey inşallah burds çogu bebe ek gıdadan beri büyük tuvalet sıkıntısı cekiyor arastırma hastaneleri ne olsa dünya tahlil kan vs istiyor zaten bi süre korkabilir yabancılardan vs yalnız bırakma miniği sonucu paylaş bizlerle ama inanıyorum ki bişey yok

İlk başlarda normal zamanla alışır bence. Benim kızımda ağzına götürüp suratını büzüştürüyordu. Şimdi şapur şupur 10 parmak ağzında. Blw videolarındaki çocuklara benziyor.
Yaaa umarım bizimki de öyle olur 😁 ben inanıyorum eşimle ikimizin iştahının ortalamasının yarısı bile bu çocuğa yeter 😁😁

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır yazamıyordum bu arada ev taşıdık morelim çok bozuk oglumun yüzme serüveni yarıda kaldı şuanlık umarım unutmaz burayı hiç sevmedim nişantaşından buraya sırf eşimin yakın arkadaşı olduğu için gelmek zoruma gitti biden6 aylık olacagız ek gıda için hiçbir bilgim yok umarım güzel geçer tadımlarımız bugün kontrol olduk herzamankinden erken oldu kontrolumuz artık kilo ve boy alımları eskiye nazaran azaldı herşey yolunda gibi gözuküyor 600 gram aldık boyumuzda 3 cm uzamış kilodan yana fazlalıgımız olduğu için blw düşünüyorum agır agır acele etmeden sizlerdende tavsiyeler bekliyorum
Umarım siz ve bebekleriniz iyidir bizde haberler bu şekilde

kuzum ya gecmiş olsum yoktur bişey inşallah burds çogu bebe ek gıdadan beri büyük tuvalet sıkıntısı cekiyor arastırma hastaneleri ne olsa dünya tahlil kan vs istiyor zaten bi süre korkabilir yabancılardan vs yalnız bırakma miniği sonucu paylaş bizlerle ama inanıyorum ki bişey yok

Çok sağol kuzum. Sonucu 3 hafta sonra çıkacakmış, mutlaka paylaşırım canım. Ben de sanmiyorum bir şey çıkacağını, katı gıdaya geçti sonuçta. Bugün benden ve babasından başka kimsenin kucağında durmadı öyle korkmuş ki yavrum

Evet canım. Sağlık ocağı 8.ay izlemine hemogram yaptır gel dedi, kendileri almiyolar nedense. Kartal araştırmaya giderim diyodum ama gitmem bi daha da kan aldırmak için
Bizim s. Ocagindaki hemsirede 8. Ayda gel kan alacagiz dedi ama onun oncesinde hastanrde aldirirsan onu getir dedi. Bende dr istediği icin simdi alalim dedim ve s. Ocaginda aldirdim kani
Demiştim ya ust komsum ayni yerde hemsire ama bizim hemsiremiz degil ona aldirttim dr a görünmeden, o olmasada kendi hemsiremiz alacakti zaten
Bakmisken kanina hormon ve hepatit b lere falanda bakmış
Sizinki bastan savmış sanki

X