Kabakla başlayacağım :)Ne vereceğine bağlı bence :) ben yumurtayı sabah açken verdim seve seve yedi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabakla başlayacağım :)Ne vereceğine bağlı bence :) ben yumurtayı sabah açken verdim seve seve yedi :)
Bizimki de yapmıyordu kakasını bi ara nerdeyse 10 gün kadar yapmadı hep fitille yaptırdık 2 doktora gittik ikisi de muayene etti sorun yok dediler. Yapınca normal yapıyordu ama uzun süre yapmıyordu. Çölyak değildir bence endişelenmeSelam kızlar
Bugün 5. gün kaka yok doktora gittik, muayene etti karnı sert değil, ek gıdaya gecişte kaka sıklığının azalması normal dedi. 7 güne kadar yapmazsa sorun yok dedi. Bi de o fitilden yazdı ama şu an yapma, mecbur kalmadıkça yapma dedi. Çölyak hastalığı taraması yapalım dedi kan verdik. Çocuğumu mahfetti hemşireler kanı alamadı doğru düzgün bi de ne alaka anlamadım, kaka yapmama dışında hiçbir sorunu belirtisi yok
Sorun yoktur canım çok kişi de kabizlik oluyor geçmiş olsun gönlünü ferah tutSelam kızlar
Bugün 5. gün kaka yok doktora gittik, muayene etti karnı sert değil, ek gıdaya gecişte kaka sıklığının azalması normal dedi. 7 güne kadar yapmazsa sorun yok dedi. Bi de o fitilden yazdı ama şu an yapma, mecbur kalmadıkça yapma dedi. Çölyak hastalığı taraması yapalım dedi kan verdik. Çocuğumu mahfetti hemşireler kanı alamadı doğru düzgün bi de ne alaka anlamadım, kaka yapmama dışında hiçbir sorunu belirtisi yok
Blw girmiyorBizimki de yapmıyordu kakasını bi ara nerdeyse 10 gün kadar yapmadı hep fitille yaptırdık 2 doktora gittik ikisi de muayene etti sorun yok dediler. Yapınca normal yapıyordu ama uzun süre yapmıyordu. Çölyak değildir bence endişelenme
oynadı oynadı hiç ağzına bile götürmedi, bir iki kere ben ağzına koydum tükürdü hiç beğenmedi umarım kabağa özgüdür bu durumBlw girmiyor
İlk başlarda normal zamanla alışır bence. Benim kızımda ağzına götürüp suratını büzüştürüyordu. Şimdi şapur şupur 10 parmak ağzında. Blw videolarındaki çocuklara benziyor.oynadı oynadı hiç ağzına bile götürmedi, bir iki kere ben ağzına koydum tükürdü hiç beğenmedi umarım kabağa özgüdür bu durum
Kabagi benimki de sevmedi ilk gün yemedi hiç ikinci gün yedi bir de yumusakligi iyi ayarlanmalıdıroynadı oynadı hiç ağzına bile götürmedi, bir iki kere ben ağzına koydum tükürdü hiç beğenmedi umarım kabağa özgüdür bu durum
Bizimki de yapmıyordu kakasını bi ara nerdeyse 10 gün kadar yapmadı hep fitille yaptırdık 2 doktora gittik ikisi de muayene etti sorun yok dediler. Yapınca normal yapıyordu ama uzun süre yapmıyordu. Çölyak değildir bence endişelenme
Sorun yoktur canım çok kişi de kabizlik oluyor geçmiş olsun gönlünü ferah tut
Benim kız da tatlı bişey bile vermiş olsam ilk bi yüzünü buruşturuyor normal bence hem anne sütünden başka ilk kez ağızlarına bişey giriyoroynadı oynadı hiç ağzına bile götürmedi, bir iki kere ben ağzına koydum tükürdü hiç beğenmedi umarım kabağa özgüdür bu durum
Sıkma canini yoktur birsey yaSağol kuzum. Bence de yoktur tuhaf geldi bana zaten
Medipol e mı götürdün canım onlar bazen bahane arıyorlar para için.kalca cikikligi için bizden 310 TL istediler devlette ücretsiz yapıldı korkma canım birşey yokturSelam kızlar
Yaa içimi rahatlattın :) evet haklısın kabağın sadece kokusu bile yetti bana çocuk haklı tükürmekteBenim kız da tatlı bişey bile vermiş olsam ilk bi yüzünü buruşturuyor normal bence hem anne sütünden başka ilk kez ağızlarına bişey giriyor
Hele haşlanmış sade kabak ıyyyYaa içimi rahatlattın :) evet haklısın kabağın sadece kokusu bile yetti bana çocuk haklı tükürmekte
Benimde öyle ısıyla alakalı oldugunu düşünüyorum bende. Biraz daha sıcak tutucamBenim elim ısıya hiç dayanıklı değildir. Bi yoğurt yapmıştım hani parmağı 7 sn tut yanmıyorsa o ısı tamamdır sıkıntı benim elde baya ılık oluyor haliyle tutmuyor. Sonrakilerde sıcak tuttum ve oldu. Ne zamandır yapmıyordum sabah mayaladım sütçümüz var sürekli aldığımız ondan mayasını da aldım bakalım nasıl olacak. Ateş ölçerle ölçtüm 45 derece yaptım
Dun teyzem bana diyor ki,Hele haşlanmış sade kabak ıyyy
Yaa bu saçlar illa dökülecek mi