2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam kızlar
Bugün 5. gün kaka yok 😑 doktora gittik, muayene etti karnı sert değil, ek gıdaya gecişte kaka sıklığının azalması normal dedi. 7 güne kadar yapmazsa sorun yok dedi. Bi de o fitilden yazdı ama şu an yapma, mecbur kalmadıkça yapma dedi. Çölyak hastalığı taraması yapalım dedi kan verdik. Çocuğumu mahfetti hemşireler kanı alamadı doğru düzgün 🙁 bi de ne alaka anlamadım, kaka yapmama dışında hiçbir sorunu belirtisi yok

Selam kızlar
Bugün 5. gün kaka yok 😑 doktora gittik, muayene etti karnı sert değil, ek gıdaya gecişte kaka sıklığının azalması normal dedi. 7 güne kadar yapmazsa sorun yok dedi. Bi de o fitilden yazdı ama şu an yapma, mecbur kalmadıkça yapma dedi. Çölyak hastalığı taraması yapalım dedi kan verdik. Çocuğumu mahfetti hemşireler kanı alamadı doğru düzgün 🙁 bi de ne alaka anlamadım, kaka yapmama dışında hiçbir sorunu belirtisi yok
Bizimki de yapmıyordu kakasını bi ara nerdeyse 10 gün kadar yapmadı hep fitille yaptırdık 2 doktora gittik ikisi de muayene etti sorun yok dediler. Yapınca normal yapıyordu ama uzun süre yapmıyordu. Çölyak değildir bence endişelenme

Selam kızlar
Sorun yoktur canım çok kişi de kabizlik oluyor geçmiş olsun gönlünü ferah tut

oynadı oynadı hiç ağzına bile götürmedi, bir iki kere ben ağzına koydum tükürdü hiç beğenmedi umarım kabağa özgüdür bu durum🙁
İlk başlarda normal zamanla alışır bence. Benim kızımda ağzına götürüp suratını büzüştürüyordu. Şimdi şapur şupur 10 parmak ağzında. Blw videolarındaki çocuklara benziyor.

Bizimki de yapmıyordu kakasını bi ara nerdeyse 10 gün kadar yapmadı hep fitille yaptırdık 2 doktora gittik ikisi de muayene etti sorun yok dediler. Yapınca normal yapıyordu ama uzun süre yapmıyordu. Çölyak değildir bence endişelenme

Bence de değildir ya. Emin olmak için istedi sanırım. 2 gün daha bekleyip fitil yapayım napayım artık

oynadı oynadı hiç ağzına bile götürmedi, bir iki kere ben ağzına koydum tükürdü hiç beğenmedi umarım kabağa özgüdür bu durum🙁
Benim kız da tatlı bişey bile vermiş olsam ilk bi yüzünü buruşturuyor normal bence hem anne sütünden başka ilk kez ağızlarına bişey giriyor

Sağol kuzum. Bence de yoktur tuhaf geldi bana zaten
Sıkma canini yoktur birsey ya
Hemsire tutturaymis damari iyiymis, bizim ocagindaki hemsire ust komsum ama bizim aile hekimine bagli degil
Ben ona aldirsim dun kani
Kadin masallah damarlari gorunmuyor dedi ama sak diye buldu

Selam kızlar
Medipol e mı götürdün canım onlar bazen bahane arıyorlar para için.kalca cikikligi için bizden 310 TL istediler devlette ücretsiz yapıldı korkma canım birşey yoktur

Benim elim ısıya hiç dayanıklı değildir. Bi yoğurt yapmıştım hani parmağı 7 sn tut yanmıyorsa o ısı tamamdır sıkıntı benim elde baya ılık oluyor haliyle tutmuyor. Sonrakilerde sıcak tuttum ve oldu. Ne zamandır yapmıyordum sabah mayaladım sütçümüz var sürekli aldığımız ondan mayasını da aldım bakalım nasıl olacak. Ateş ölçerle ölçtüm 45 derece yaptım
Benimde öyle ısıyla alakalı oldugunu düşünüyorum bende. Biraz daha sıcak tutucam

Bebeğimin yemekleri diye bi sayfa var mesela bu zeytinli yumurta dikkatimi çekti

Eklentiler

• 0157639F-6496-4BDE-90A6-DB0BCE2F8727.png
    0157639F-6496-4BDE-90A6-DB0BCE2F8727.png
    381,1 KB · Görüntüleme: 40
Mesela semizotunu boyle yumurtaya katmış sonra muffin kabında fırında pişirmiş alternatif olarak herşey olur mesela semizotu yerine peynir, kabak, patates, pırasa, ıspanak

Eklentiler

• 8F0A18F0-7E39-4A83-8EF5-E96778D411D2.jpeg
    8F0A18F0-7E39-4A83-8EF5-E96778D411D2.jpeg
    122,9 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
X