2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar Çarşamba günü bende muayene kontrol oldum Bursa’da doktoruma. Sezeryan yerimde scar mı ne diyorlar ona hafif yükseklik olmuştu. Dikiş ipinin kalitesi ile alakalıymış. Diğer Doğuma halledecek hiç iz kalmayacak dedi sevindim gerçekten. Muayenemde sıkıntı çıkmadı hala regl olmadığımı söyledim en geç 8. Aya kadar normalmiş. Yakın zaman da olursun dedi. Kısmet olursa Ocak 2020 sonra hamile kalacağım onun planlamasını da yaptık. Dilerim allah çok bekletmeden ikinci bebeğimi de sağlıkla kucağıma verir. Sezeryan sonrası 1 yıl yeterli dedi. Sağlık sıkıntılarım ve yaşım gereği ikinciye hemen hamile kalmak istiyorum.
Hayırlısıyla istediğin zaman çabucak nasip olur inş canım benim

Canım sıcaklığı ayarlayamıyorsan, mutfak termometresi var ondan alıp sıcaklığını öyle ayarlayabilirsin
Biraz sıcak mayala tutuyor bende ilk yaptım tuttu ikincisi tutmadı bence soğuk mayaladim ondan üçüncü yine tuttu .tutunca ama çok katı olmuyor o tutturdugunla ikinci üçüncü mayaladigimda daha sert oluyor
Daha sıcak mayalamayı denicem muhtemelen ısı konusunda sorun yaşıyorum

Kızlar Çarşamba günü bende muayene kontrol oldum Bursa’da doktoruma. Sezeryan yerimde scar mı ne diyorlar ona hafif yükseklik olmuştu. Dikiş ipinin kalitesi ile alakalıymış. Diğer Doğuma halledecek hiç iz kalmayacak dedi sevindim gerçekten. Muayenemde sıkıntı çıkmadı hala regl olmadığımı söyledim en geç 8. Aya kadar normalmiş. Yakın zaman da olursun dedi. Kısmet olursa Ocak 2020 sonra hamile kalacağım onun planlamasını da yaptık. Dilerim allah çok bekletmeden ikinci bebeğimi de sağlıkla kucağıma verir. Sezeryan sonrası 1 yıl yeterli dedi. Sağlık sıkıntılarım ve yaşım gereği ikinciye hemen hamile kalmak istiyorum.
Gönlüne göre olur inşallah herşey. Bende hala regl olmadım 6 aylık olacak kızım. 8 aya kdr olmazsam bende gitmeyi düşünüyorum

Her şey gönlünce olsun canım 😊 iyi cesaret ama doğum planlaması için konuşmak bile 🙈

Daha sıcak mayalamayı denicem muhtemelen ısı konusunda sorun yaşıyorum

Benim elim ısıya hiç dayanıklı değildir. Bi yoğurt yapmıştım hani parmağı 7 sn tut yanmıyorsa o ısı tamamdır sıkıntı benim elde baya ılık oluyor haliyle tutmuyor. Sonrakilerde sıcak tuttum ve oldu. Ne zamandır yapmıyordum sabah mayaladım sütçümüz var sürekli aldığımız ondan mayasını da aldım bakalım nasıl olacak. Ateş ölçerle ölçtüm 45 derece yaptım

A dostlar Allah aşkına biriniz bakarmı ataktamıyız neyiz gece gündüz durmadan mızmızız beklenen doğum tarihi 16 ocak, doğduğu tarih 2 ocak :kızgın:

1 gününüz kalmış sıçramanın bitmesine onun etkileri hep🙈

Eklentiler

• Screenshot_20190719-145346.png
    Screenshot_20190719-145346.png
    90,9 KB · Görüntüleme: 27
A dostlar Allah aşkına biriniz bakarmı ataktamıyız neyiz gece gündüz durmadan mızmızız beklenen doğum tarihi 16 ocak, doğduğu tarih 2 ocak :kızgın:

1 gününüz kalmış sıçramanın bitmesine onun etkileri hep🙈
Bugün forumda sıkıntı var galiba çok yavaş foto eklemiştim çıkmadı

Eklentiler

• Screenshot_20190719-145346.png
    Screenshot_20190719-145346.png
    90,9 KB · Görüntüleme: 27
Bugun bir halka patates bir 2 halka kabak buharda pisirdim sutumu kattim verdim
Kabaktan daha iyi yedi
Belkide suzgecten gecirdim ondan iyi yemistir
1 2 hafta verdigimi suzgecten gecirecem
Sonrasında catal ezimi yapacagim
Bende kabak verdim biraz yedi pütürlü ağzına devamlı gelince ağladı. Çok komik ağlıyor sinirli sinirli. Karpuzuda ısırttirdim pütürlü gidiyor bende haline güldüm bana baktı kızdı ağladı sinirlenerek. 😂😂

Kizlar ilk tadimlari genelde sabah keyifliyken yaptirin diyorlar ama ben simdi bu saatte baslasam ne olur ki iştahı genetik olarak açık olmalı bu çocuğun, bence yer😁😁
Aman ne olcak ver gitsin, aksam verme yeter suanlik hazimsizlik acisindan bence
Bende 3 te verdim bugunku tadimi
3 gun kuralinada uymuyorum kabagin patatesin ne alerjisi olcak ya😄😄

Çok sevindim kuzum ❤ inşallah gönlüne göre olur 🙏🙏

X