Sağol kuzumAaa ben görmemişim mesajlarını. Geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzumAaa ben görmemişim mesajlarını. Geçmiş olsun canım
Ben büyüğüme kullandimEvet canım açıyorum günde 3-4 defa yapıyorum. Yarın da prospan aldircam senin kullanim seklin nasıldı sabah öğle akşam ne kadar
Tamam birde bu şekilde deniyim. Sonucu paylaşırım sizlerle. Artık 1 lt sütü 2 ye bölüp deniyorum ki tutmazsa hepsi ziyan olmasın diyeValla annemlerin komsusu vardi cig sute alismis, bayagi pahalaninca bimden sut almaua basladi
Yapamıyorum diyordu,sonradan biraz daha sicak mayalamis o tutmus
Birde gunluk sut diye ilitmak yeterli oluyor ya, sen onu biraz kaynara yakin yap dinlenerek mayalanacak isiya gelsin
Hih iste o boldugun kapta sicaktan mayalanabilir isiya gelsinTamam birde bu şekilde deniyim. Sonucu paylaşırım sizlerle. Artık 1 lt sütü 2 ye bölüp deniyorum ki tutmazsa hepsi ziyan olmasın diye
Ben de öyle düşünüyorum iyi kötü yapsın ama yeter ki yapsın gelip beni altını değiştir diye uyandırmasın daSen bırak ben yaparım demedikçe temiz temiz yapar herhalde bir zaman sonra
Bizimkinde de yanlarındaki saçların rengi açılmaya başladı demek kestirince rengi bile değişiyor simsiyah saçlı doğdu bizim kızın da yattığı yer var ya kafanın arkası orası dökülmüştü bi ara şimdi orası kel gibi önlerde ve enselerinde çok saçı var herkes dökülür onlar diyordu doğduğunda ama dökülmeyi bırak uzadı hepten en azından kestirsem her yeri eşit büyür, yarın 7 aylık oluyor benim miniğimBiz kestirdik çünkü burasıda bir ara çok sıcak oldu terliyordu, kafa derisi çok yumuşak olduğu için iyide kesemedik biz arkalar hep kaldı önlerdeki saçları sarı çıkmaya başladı arkadakiler hala Siyah :) biz erken kestik aslında ama güneş neredeyse 7 aylık oldu bence biraz kısaltabilirsiniz makinanın büyük taraklı ucuyla
Bizimkinde de yanlarındaki saçların rengi açılmaya başladı demek kestirince rengi bile değişiyor simsiyah saçlı doğdu bizim kızın da yattığı yer var ya kafanın arkası orası dökülmüştü bi ara şimdi orası kel gibi önlerde ve enselerinde çok saçı var herkes dökülür onlar diyordu doğduğunda ama dökülmeyi bırak uzadı hepten en azından kestirsem her yeri eşit büyür, yarın 7 aylık oluyor benim miniğim
Geçmiş olsun umarım birşey yokturSagolun kizlar
Sonuclarin tamami cikmamis
Amilaz lipaz onemli benim icin o henuz cikmamis daha
Ama bugun bir kahvaltidan sonra agri vurdu hafif iyiyim onun disinda
Insallah klsik bi mide usutmesidir
Sagolun
Yaa bu saçlar illa dökülecek miOyy maşallah güneş'e ne çabuk geçti zaman dimi :) normalde dökülür ama kimi bebeğin geç dökülüyor şimdi bunlar bebek saçları tüy gibiler yeni saçları kalın olur güzel uzar ❤
Günaydın kızlar kim demişti Ya gündüz uyuyan bebe gece daha rahat uyur diye bütün tezleri çürütmeye geldim, dün sabah7.30 dan akşam 9.30 a kadar sadece 40 dk uyudu güneş, ama gece çok iyiydi sürekli uyanmadı mızırdanmadan uyudu diş jeli de kullanmadım
Yok ya gündüzleri genel olarak hiç uyumuyordu doğduğundan beri öyleydi geceleri uyuyordu şimdi normale döndük gibi yani gündüzleri gene çok darlıyor o ayrı uyumak istiyor yoruluyor ama uyumuyor geceleri uyusun en azındanİstisnalar kaideyi bozmaz Güneş'in bir günü diğer gününe uymuyor kibugün bu tezini de kızın çürütür bak demedi deme
Yok ya gündüzleri genel olarak hiç uyumuyordu doğduğundan beri öyleydi geceleri uyuyordu şimdi normale döndük gibi yani gündüzleri gene çok darlıyor o ayrı uyumak istiyor yoruluyor ama uyumuyor geceleri uyusun en azından
Ayy Benim oglan da oyle bahane ariyor emmemeye. Dogdugundan beri 5 dk dan fazla gogsumde kaldigini bilmem. Hic bir duygusal bagi yok emmeye karsi. Biberonu gorunce nasil guluyor heyecan yapior bi gorsen, ilk gün bayagi uzuldum ben gogsumu acinca hic bole heyecanlanmio diye ama kabullendim artik Saglikli olsunlar da insallah oyle boyle buyuyeceklerBu dediğinde oluyor canım ondan çok geldiği için memeyi reddedebiliyor zaten benim oğlanın börek benim goguslere garezi var sünnet oldu açısından beni doğru düzgün emmedi en ufak şeyde emmek istemiyor mamaya gelince ama lokur lokur içiyor
Gunes yaa ismi gibi gunduz uyumayip aydinlatiyor herkesi, geceye depoluyor dinleniyor :)) Aman gece uyusun da gunduz idare ediliyor oyalaniliyor oyle ya da boyle :)Günaydın kızlar kim demişti Ya gündüz uyuyan bebe gece daha rahat uyur diye bütün tezleri çürütmeye geldim, dün sabah7.30 dan akşam 9.30 a kadar sadece 40 dk uyudu güneş, ama gece çok iyiydi sürekli uyanmadı mızırdanmadan uyudu diş jeli de kullanmadım
Tabi canım gündüz bi şekilde geçiyor ama gece uykusu gibi olmuyor hiç bişey en azından insan dinleniyor enerji topluyorAyy Benim oglan da oyle bahane ariyor emmemeye. Dogdugundan beri 5 dk dan fazla gogsumde kaldigini bilmem. Hic bir duygusal bagi yok emmeye karsi. Biberonu gorunce nasil guluyor heyecan yapior bi gorsen, ilk gün bayagi uzuldum ben gogsumu acinca hic bole heyecanlanmio diye ama kabullendim artik Saglikli olsunlar da insallah oyle boyle buyuyecekler
Gunes yaa ismi gibi gunduz uyumayip aydinlatiyor herkesi, geceye depoluyor dinleniyor :)) Aman gece uyusun da gunduz idare ediliyor oyalaniliyor oyle ya da boyle :)