2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım biraz pirinç unu çok az irmik koyup suyla kaynatıyorum, içine biraz elma rendeliyorum tat versin diye öyle yediriyorum gece yatmasına yakın.
Aaa bildimiz sutten degilmi muhallebi sut icemezler ama muhallebidede dokunurmu ??

Canım inek sütü yasak 1 yaşına kadar. Ben suyla pişiriyorum tercihe göre biraz anne sütü veya formül mama eklenebiliyor. Bazen süt sağmaya üşenmezsem süt ekliyorum
Anne sutunu atese
MaruZ birakmayin diyorlar peki muhallebi yapilabilirmi annesutunden ayni kendimize yaptimiz muhallebi gibi annesuyuyle yapilsa sıcak bozmazmi sutu ???

Kızlar bezden konuşulmuş bugün biz ilk doğduğundan beri Prima premium care kullanıyoruz. Çiş de sorun yok fakat bacak aralarında kaka çıkması oluyor sürekli badileri lekeleniyor. Çok bol yada sıkıda yapmıyorum. Bizde mi sıkıntı var acaba? 5850 gr kilomuz 3 numara kullanıyorum. Bana da akıl verir misiniz neden çıkıyor bu kaka

Pamuk Panda çok sevindim harika bir gece geçirmiş siniz❤❤

Teşekkür ederim canım

Günde ne kadar kac kez veriyorsun canım?
Ben de hipp nin sütlü pirinçlisini verdim bir haftadir çok da sevdi ama kabız yaptı bırakmak zorunda kaldım.

Canım doktor aptamilin sütlü pirinçli muhallebisini önerdi onu kullanıyorum ılık su ile yapıyorum. Günde bir kez 1 çay bardağı akşam 7-8 arası ver dedi. Ayrıca kayısı elma ve armut da veriyorum. İster ayrı ayrı istersen 3 günlük deneme sonra yoğurtla karıştırıp ver meyveleri dedi. Yine 1. Çay bardağı ölçü olarak. Meyve ve yoğurt öğlen, muhallebi akşam. Yani günlük 2 öğün oluyor

Hayırlı olsun biz de aldık bugün bakalm kullanınca paylaşırım

Canım bende sipariş verdim Amerika’dan ithal eden bir İnstagram sayfasından daha gelmedi. Sen nerden aldın.

Kızlar daha önce havuz ve denize sokanlar oldu bebeklerini. Bez olarak ne kullandınız.

Ben bugün Migros’tan canbebenin bez mayosundan aldım. Tek pakette 13 adet vardı 4 tl ye aldım çok ucuz geldi bana ama iyi midir fikrim yok hafta sonu havuza gitmeyi planlıyoruz. O bezler her havuza girip çıkınca değişecekmi bide mayo falan giydirecek miyiz

Canım Chicco +4 yumuşak uçlu alıştırma bardağini tavsiye ederim dış kasiyicisi olarakta iş görür
tesekkurler canimm tavsiyen için yarın alisverise cikcaz bakarım bu modele ✌❤
Haklısın canım zaten kendi kendilerine yemelerini beklersek epey zaman alacak ,şimdi alıştırma olmuş olur ek gıda zamani bakarsın doğru dürüst yer

Canbebe hiç kullanmadım prima veya huggies mayo bez kullandım.
Her ıslandığında değişiyor evet zaten bebek o ıslaklkla duramaz kullandığında göreceksin

Kuzum ben her bezde nerdeyse 4 no kullaniyorim molfixin 5i bile oluyor kaliplari dar olduğuicin , ama o kilolardsykend bende 3 kullanıyordum ne zaman sizma kaka sorunu olsa degisiyodum ama bizim sirttan cikiyordu bia nda fosurdattigi icin baxak aralarindan cikmasi ilginc hic o seulde olmadi bi suru bez kullandim

Sen artik 4 nymaraya gecsen iyi olur kiloya gore bez alma kuzum cocuklar buyuyor ama kilolari okadar artiş gostermiyor ben 5numara premiumcare aldim dun bizde hep prima kullandik ishal gibi sulu yaptiginda çikiyor bizimki ve zibin sort ne varsa geciriyor lekelerde malesef cikarmasi guc bazen beceriyorum bazense kalıyor hemen yasken kıyafeti sabunluyorum kurudumu atasim geliyor cope

Günaydın kızlar bugün 6 ay aşımız var, aşıdan sonra da bizi anneme bırakacak eşim, kendisi de Van a gidecek 14 gün annemlerde olacağım umarım bana da kızımıza da iyi gelir
Bu arada diyetime tam devam edemedim regl den sonra süt azalır diye korktum yine de 600 gr vermişim annemlerde bozmam umarım

Swimavadan aldık biz de umarım boyun kısmı dar gelmez

Biz de sleepy kullanıyoruz. Prima jel gibi topak topak şeyler bırakıyor bazen poposunda bir de onları temizlemeye sinir oluyorum ve daha çok sızdırıyor. primanın 4 numarası sleepy nin 3+ sı gibi bişey dar geliyor bizimkine. Hiç prima almıyorum artık

Günaydın.. iyi tatiller şimdiden:) birde Allah kavuştursun 2 hafta çok uzunmuş.. benimde regl yeni bitti 2 kilo gitmiş toplamda ödemdir muhtemelen çünkü göbeğim aynı ihtişamıyla duruyor:)) daha çok yolumuz var bakalım kaç ay sürer bunların gitmesi:))

Ben 21 tl verdim 12 taneye. Çok iyiymiş fiyatı

Günaydın ❤❤ artık zombiye döndüm günlerdir saat başı kalmaktan bugun de kendi odasına geçiş yapicaz inşallah ❤ birkaç gün Alisdin sonra memede uyuma akışkanlığını kesmeye çalışacağım. Dün kv idik çocuğu 1sn bırakmıyor kucağından biak dediğimde de dibine koyup opup elliyor ben sistim artık çocuk da bunaldı mızirdanip agliyor ne dedin var diyor. Onu yesin bunu yesin ben de o yasak o yasak Diorum esimin abisine 1haftalikken tereyağ şeker ve mısir unu karışımı yapıp vermeye başlamid siz düşünün.. bu hafta da yine gelir kalırım diyor ben çağırımyorum kalkmaya kendi geliyor artık. Ama bir tane yardımı yok yemek bulaşık ev işi bende çocuğu da sadece seviyor altını değiştir dedim ben bilmem ki diyor ağladı mi bana veriyor sadece bir de ben ise başlayinca Bakarim diyor kesinlikle bakıcı yani başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…