Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı yorgunluk bende de var az bir evde iş yapsam sanki dünyanın işini yapmışım gibi yoruluyorumhanımlar yarın 11 hafta oluyorum, namaz kılınca bile nefes nefese kalıyorum nerdeyse, bu haftada bu kadar yorgunluk normal mi?çalışıyor olsaydım halimi düşünemiyorumkadın olmak ne zor
İlerde geçiyor benim şuan yorgunluk kalmadı 14. Haftam eskiden kafam kalkmıyordu. Ama beslenmeme vs çok dikkat ediyorum bebek biraz parazit iliğimize kadar sömürüyor bu yüzden ben takviyelere çok dikkat ediyorum ilk zamanlar ağlayarak çalıştımhanımlar yarın 11 hafta oluyorum, namaz kılınca bile nefes nefese kalıyorum nerdeyse, bu haftada bu kadar yorgunluk normal mi?çalışıyor olsaydım halimi düşünemiyorumkadın olmak ne zor
ya takviye alıyorum ama mide ağrılarım yüzünden güzel beslenemedim, canımın çektiği şeyleri yediğim için çok sağlıklı olmuyor maalesef, yemeği yapıp hazırlama kısmı en zoru geliyor belki önümde olsa zorlar yerim mide bulantısı gibi değil de değişik ya midemde bir ağırlık gibi hamilelikte asla tatlı yemem sağlıklı beslenirim diyen biriydim ama tatlı yediğimde çok iyi hissediyorum komik yaİlerde geçiyor benim şuan yorgunluk kalmadı 14. Haftam eskiden kafam kalkmıyordu. Ama beslenmeme vs çok dikkat ediyorum bebek biraz parazit iliğimize kadar sömürüyor bu yüzden ben takviyelere çok dikkat ediyorum ilk zamanlar ağlayarak çalıştım
Evet benim de midemde kasılma oluyor hiç kusmadım öğürmedim ama koku ve kasılma var. İlk trimester bitince rahatlsrsın biraz daha.ya takviye alıyorum ama mide ağrılarım yüzünden güzel beslenemedim, canımın çektiği şeyleri yediğim için çok sağlıklı olmuyor maalesef, yemeği yapıp hazırlama kısmı en zoru geliyor belki önümde olsa zorlar yerim mide bulantısı gibi değil de değişik ya midemde bir ağırlık gibi hamilelikte asla tatlı yemem sağlıklı beslenirim diyen biriydim ama tatlı yediğimde çok iyi hissediyorum komik ya
GünaydınnGünaydınnnn
nasılız bugün , iyi haftalarımız olsun
seda sayan gibi girişyaptım
ay ay ayyyyy
GünaydınnnnnGünaydınnnn
ay ay ayyyyy
nasıl kabuklaştı, nasır gibi mi ? pul pul dökülüyr mu yoksaGünaydınn
Ben iyiyim sadece ayak tabanım kabullaştı hamilelikten mi bilmiyorum onları nasıl düzelteceğim araştırıyorum bilen varsa çok iyi olur
uyku halin geçmedi mi hala , benim uykum sanki normala döndüGünaydınnnnn
13. Haftaya yaklaşırken hala halsizlik ve uyku haliyle baş etmeye çalışıyorumişteyim göz kapaklarımı tutamıyorum kendiliğinden kapanıyor
sen nasılsın?
![]()
GünaydınGünaydınnnn
seda sayan gibi girişyaptım![]()
ay ay ayyyyy
bulantılar geçmiyor ya geçecek gibi yapıyor ama geçmiyor. bel ağrım yok ya şükür. gerçi çok ayakta da durmuyorumGünaydın
Sanki çok ufaktan bulantılarım bir tık azalmış ama bel ağrılarım fazla ayakta durunca oluyor..sen nasılsın?
GunaydinnnGünaydınnnn
ay ay ayyyyy
Tam bendede gecmemiş bulantılar ama yine buna şükür diyorumbulantılar geçmiyor ya geçecek gibi yapıyor ama geçmiyor. bel ağrım yok ya şükür. gerçi çok ayakta da durmuyorum
cumartesi çok yürüdüm o gün biraz zorlandım sadece
geçecek dayan az kaldı. 1 yada 2 hafta :)
egzersiz denemiş miydin ? ben ilk hamileliğimde pilates yapmıştım faydası oluyordu ama bu sefer yapamam 2,5 yaşında çocukla zor olur :)Tam bendede gecmemiş bulantılar ama yine buna şükür diyorumbel ağrılarım sanmıyorum geçsin karnım büyüyünce hiç azalmaz ilkte olduğu gibi dışarda kasık ağrıları oluyor sanki 7 aylık gibiyim
![]()
yaaaaaKızlar günaydınbirazdan doktora gideceğiz. Hem ikili test yaptıracağız hem de görebilirse bu hafta 14. Haftadayız cinsiyeti öğrenmeye çalışacağız. Sabaha kadar uyuyamadim heyecandan
Bizim için dua eder misiniz![]()
İlk gebeliğim riskliydi hep yattım..şimdide bebeğim 1 yaşında konuşsun diye götsersin diye uğraşıyorumegzersiz denemiş miydin ? ben ilk hamileliğimde pilates yapmıştım faydası oluyordu ama bu sefer yapamam 2,5 yaşında çocukla zor olur :)
İn şa Allah güzel sonuçlar alırsın hadi bakalım cinsiyetini de söylerKızlar günaydınbirazdan doktora gideceğiz. Hem ikili test yaptıracağız hem de görebilirse bu hafta 14. Haftadayız cinsiyeti öğrenmeye çalışacağız. Sabaha kadar uyuyamadim heyecandan
Bizim için dua eder misiniz![]()
Benim bugun daha iyi şükür benim bullantıya ishalde eşlik etti sanırım yediğim bişey dokundu bana dün hiç birşey yiyemedim resmen bugun daha iyi gibiyimBildiğim kadarıyla beta hcg en yüksek olduğu zaman 9. Hafta - 11. Hafta bende bu iki hafta da kötü oldum o haftalarda kusma yaşadım 12 fen sonra azalmaya başlıyormuş zaten 14 -16 da genelde tamamen biter bulantılar