2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ama yazık ya öyle yapma sende. En ihtiyaç duyduğun anda yanındaymış, şimdi sıra sende görümceleri kıskanıyorsan onlardan çok daha fazla yardımcı olarak öne geçebilirsin mesela

haklısın canım. haftasonu beraberdik onlarda anneme geldi. koltuklarını beğendik.

benim bebeler ateşliydi çok eğlenemedik ama iyi geçti .

Yapmıyorsa sen rica etsem yinede yapmaz mı?

Biz sizde geçen hafta geçtik odasına ama devamlı yanımda saat başı emismekten yatağından al yatağına koy şu an benimle yatıyor babası salonda yatıyor
en azından yemek yapsa o bile çocuklu kadın için süper bir şey benim kyvde bayram dönüşü hastane ye gelmişti ya sabah hastane öğleden sonra gelince uyku derken otel gibi kullandı
senin kyvde ile zor ama ne yapacaksın yavrunun hatri için kyvde bakarken sizde mi kalacak canım.

Ya bu primanın kısır yapıyor muhabbeti varya doğru değildir belki ama beni çok soğuttu.. ben pco luyum bebeğim geç oldu zaten genetik olarak kızımda da olabilir birde onu kullanmak içime sinmiyor hiç..

haklısın canım. haftasonu beraberdik onlarda anneme geldi. koltuklarını beğendik.

benim bebeler ateşliydi çok eğlenemedik ama iyi geçti .
Seni çok iyi anlıyorum benim bir küçüğün iki gorumcesi vardı düğünden önce pek sıkı fiki idiler o zaman bende sinir olmuştum ama evlenince kizkardesim değiştiler Allah'tan Ağustos ta evlenecek kardeşimin gorumcesi yok

Çocuklar nasıl oldu sen nasılsın

Ya bu primanın kısır yapıyor muhabbeti varya doğru değildir belki ama beni çok soğuttu.. ben pco luyum bebeğim geç oldu zaten genetik olarak kızımda da olabilir birde onu kullanmak içime sinmiyor hiç..
Ben slepy klasik slepy natural molfix psmper canbebe deneiklerim bunlar ,pampers ince evet ama agir bi koku kaliyodu molfix 3d olanlar guzel ama bi kalip sorunu var , slepy klasik bi tik bunlars gore kalin, slepy natural ince kokusuzve guzel bantlisi a101de var sadece can bebede guzel ama cis gostergesi yok , goom ve minieste aklim birde benim

Şimdiden geçmiş olsun kizceye
Git dinlen değişiklik olur

Aynı markaları kullanmisiz ben birde evy baby kullandım ben can bebe kullanmadım goon ve mines bende kullanmadim

Miniestede yok gösterge:)iç güdüsel hareket ediyorsun:) can bebe sleepy goon bende deneyeceğim.. biz genelde molfix kullanıyoruz da arada minies ve evybaby denedim..

Yapmıyorsa sen rica etsem yinede yapmaz mı?
Ben demeye utanırım 65 yasinda kadın. Doğumdan sonra kendi aynen kaldı hep yanında kv sürekli gelmek istiyordu ama annem gitsin kendi gelsin şeklinde bir kere dedim annem her konuda yardımcı yemek temizlik çocuk bakımı uyuturdu ben biraz uyurdum vs bana dediği şey ben onları yapamam da yalniz Kalma sen.o bahane yani çocuk sevmek istiyor sadece. Kendi evinde yapıyor sonuçta

Ay yok kesinlikle ona baktirmicam büyük konuşmayım ama bakıcı olacak. Kendi evini ister kimbilir neler yedirir çocuğa ilk torun diye hergun konu komşu çağırır görsünler vs diye uyutmuo ne zaman isterse uyur diyor ona kalsa gece 1de yorgunluktan bayılır çocuk. Ya bu meme işini bıraktırmak lazım daha da kötüleşiyor ama nasıl bilmiyorum..

Bende anlamıyorum evde hiç yaomasa yemek yapıyor neden gelin evinde yapmazsın

Bezlerden konuşmuşken ebebekte kilot bezlerin 2. Paketi %30 indirimliymiş kullanan varsa duyrulur

Mısır unu mu Bildiğin kuymak yapıp vermiş el kadar bebeye

Ben de losyonlu kanserojen diye kullanmak istemiyordum bir de böyle artıklar bırakınca sinir oldum keşke yenidoğanken de kullanmasaydım diyorum şimdi sleepy natural hiç kullanmadm nerden alıyorsunuz

:) :) bizimkinin görümceleri bekar ikisi de universiteyi yeni bitirdiler evdeler. boş zamanları çok. ben de iki bebe olunca plan yaparken sorun çıkıyor.

ben kendimi geri çektim. annem anladı durumu o sana neler neler yaptı diye beni haksız buldu.
şimdi annemde kalıyorum yaptıklarını hemen gösteriyorum, anlatıyorum falan annemde farketti durumu bana hak verdi. aramıza karışmıyor artık.

kardeşim de yardım isterse yardımcı oluyorum onun dışında o bana yaptı benim de ona yapmam gerekiyor diye kendimi baskı altında hissetmiyorum.

oğlum ilk defa cuma günü gönüllü olarak kreşe gitti sabah ben bıraktım. gün içinde öğretmeni fotoğraflar gönderdi çok iyi gidiyordu. iş çıkışı almaya gittim ki beni ağzı yüzü kanlı ağlayan bir bebe karşıladı. arkadaşı geri geri giderken çarpmış yere düşmüşler o daha büyük yaş grubu ve benimkinin üstüne düşmüş ben de tam olayın üstüne gelmişim.

haftasonu konuştuk kaza olabilir falan hep anlattık. bugün kreşe gönderemedik. orada çocuklar bana zarar veriyor diye ağlıyor.

merin de ateşlendi ilk ilacını içmiş oldu.

hiç dinlenmeden haftasonu bitti nasıl olabilirsem öyleyim. yavaş yavaş tükeniyorum.

Ben de losyonlu kanserojen diye kullanmak istemiyordum bir de böyle artıklar bırakınca sinir oldum keşke yenidoğanken de kullanmasaydım diyorum şimdi sleepy natural hiç kullanmadm nerden alıyorsunuz
Bende sözde kaliteli diye yenidoğunca kullandım çok kötü kokuyordu birde Allahtan denemelik paket almıştık bıraktık hemen ben sleepy kullanmadım hiç ama natureli a101de oluyormuş galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…