• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Foto da gorulenleri biraz uzun kesmisim sonradan hepsini yari yariya boldum elinde tuttugunda bi kismi disarda kalcak kadar olmalı diye bi anda agzina sokuveriyor koparıyor valla pur dikkat nefessiz onu izliyorum hatta kan ter boşalıyorum o yerken 🤣 kopariyor ogurup atiyor cok buyuk parcalari kucuklero yutarken oksuruyor oguruor yine dun kustu hatta ogururken yutamadi su verecektim kusarak kendi cikardi icimde ne kdr firtinalar kopsada bebiskoya pek belli etmemeye calisiyorum 🤣 en guzeli de ustunden 4 5 saat gecince yaptigi kakada o havuclari gormek 😂 hasliyorum elinde tutabipcegi kadar sertlen birakiyorum ipk bu sekilde verip sonra meyve emzigine koyup biraz da onla oynuyor yaliyor suyuni fln ciksrttiriyor sonra finish 🤣 bu sekilde buyuk parcalari yemeyi cigneme refleksi gelisecegini ogurmeyi ogremip isyemedigi biseyi kenfi çıkarabileceği yaziyor, basladigimiz gunden bu yana bile eliyle kavrayip agzina goturms olayi okdr degistiki ince motor gelisiminede faydasi var diyolardi
oyy ne kadar ugrasmali ben daha hazır değilim 🙈6. Ay dolnasina onbeş gün var günü gelince basliycam sanirim. sen çok heveslisin canım maşallah 😀
Katkısı vardır bencede ya daha özguvenli yetişirler benim bir yakinim bebeğine kendisi yemek yediriyordu eşi yetişme yurdunda buyumus cocugun üzerine çok düşüyor , çocuğu bırakmıyor kendi başına yesin bebek büyüdü yedi yaşında çocuk öldü , çok içine kapanık güvensiz bu yüzden bizde ne kadar bebeklerimizi desteklesek o kadar iyi ❤
Birde şimdi havuç zamanı geçti ya verebiliyormuyuz acaba yoksa sadece mevsim meyvesi mi vermek gerek.
iyiyiz çok şükür cnim buyuk ihtimalle yarin çıkarız tsk ederiz ❤
İyi olmanıza sevindim canım cikarsnz insallah erkenden 🙏

Buralari bekarken mi gezdiniz. Eger oyleyse hiicc yaramazlik yapmadiniz mi 😂😂😂

Benim 3 4 sene önce deneyimledigim birsey oldu.
Kahve icerim arada, hicbir bana zarari yok. Peeling yapiyim diye yuzume surdum ki goz altina bile sürülebiliyormuş benim bir yuzum kabardı bir sisti inanamadim.
Aradan 20 gun falan gecti teyit etmek icin az birsey yine yaptim, yine kabardi.
Diyecegim ic dis alerji icin farkediyormus.
Senin bebeginde surunce birsey olmadi ama icincr olur belki
😂😂kiz dal gunduZ. Ne yaramazligi yapacan sabah 8de yola cikip aksama donerdik birde kv 4 oglu dordude o yonlerde allah korkusu vardır bizim gelin alma cumartesi oldu imam nikah kıyıldı karı koca evimizde yattik sabahta pazargun tkrar gelinlik giydim yemekti çalgıydı tekrardan vardı o halde cumartesi aramizda hicbirsey gecmedi dugun tamamen bitmesini bekledi dokunmadi bile 😂😂 sen diyon yaramazlik 😂 adam karısına dokunmadı o gelinlik tamamen cıksın uzerinden diye

Günaydın güzel anneler ❤❤ @skelebeks hayırlı olsun canım ❤
@Sss33301 geçmiş olsun
A anneveoglusu valla öyle her gece saat başı kalmaktan zombiye döndüm dün gezme işini yine abartmis olabiliriz 11den aksam 9a dışarıda idik ama ev daha zor oluyor onu anladım doğum yapmış ark ziyaretine de gittik Allah imm çok minik bebiş unuttum bile o anları ilk zamanları 😍

gezme en iyisi bizim bebeklerle evde ömrümüz gidiyor
benimkide dışarda mutlu karnı acikirsa ağlar emzir mama ver gezer sonra benle saatlerce bu gün dışarda idik bütün öğleden sonra sesi çıkmadı maşallah

antep sana uzak aöa olsun uçakla yarım saat 40 dk olsun sıkma canını biz onu burda tatlılarla fıstıklarla besleriz.ikisi ancak yer yer kusarlar sabaha kadar oturur aglarlar tam kafa dengiler ha bak 😂😃😍

Çok tatlısın ya 😄 ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim maşallah iki paşama ne güzel profil fotoğrafi idi iki kardeş 😍💙😍💙

Allahım ben uyumuyor diye kızıyorum suratıma bakıp gülüyor bal bunlar gel de yeme 😍😍😍bi de ses çıkarıyor ince ince konuşuyor kendince tam yemelik 😋

Maşallah maşallah o tatlılık sevgileri olmasa olmasa çekilir yanları yok bu kuzuların 😍🤩

400 ml mi 😐ben henüz nasıl bir suluk alacigima karar veremedigim için biberona koyuyorum , sok on gündür arada veriyorum. Ama içtiği ancak 30 CC var yok içmek istemiyor suyu

Canım Chicco +4 yumuşak uçlu alıştırma bardağini tavsiye ederim dış kasiyicisi olarakta iş görür

Kızlar dün akşam 2 bebemizi ablaya bırakıp düğüne gittik, 2 saat mesafedeydi git gel perişan olmasınlar dedik. Bize de bi iyi geldi, yıllardır ilk kez dansetttik 🤣🥰 bgn de ablam geliyor , 6 yıldır ilk kez. 1 hafta kalacak yeğenlerimle, benden mutlusu yok 🥰

Eminim iyi gelmiştir anne baba mutlu is kuzularda mutlu olur gözün aydın ablanda geliyormus

oyy ne kadar ugrasmali ben daha hazır değilim 🙈6. Ay dolnasina onbeş gün var günü gelince basliycam sanirim. sen çok heveslisin canım maşallah 😀
Katkısı vardır bencede ya daha özguvenli yetişirler benim bir yakinim bebeğine kendisi yemek yediriyordu eşi yetişme yurdunda buyumus cocugun üzerine çok düşüyor , çocuğu bırakmıyor kendi başına yesin bebek büyüdü yedi yaşında çocuk öldü , çok içine kapanık güvensiz bu yüzden bizde ne kadar bebeklerimizi desteklesek o kadar iyi ❤
Birde şimdi havuç zamanı geçti ya verebiliyormuyuz acaba yoksa sadece mevsim meyvesi mi vermek gerek.
Havuc mayis haziran temmuz listesinde var canim daha gecmedi bn mevsimsel tadim listesinden gidiyorum, bnde bklicektim dolsun diye sonra cok yemiyor sadece dokunuyor minciklayip birskiyo arada yutarsa bi parca okdr bunun pek etkileyecegoni sanmiyorum elbet etkiler tabi belko ama bn basladim oturabiliyordiye bizinde 2 hafta var tam 6 ta ama tadin list 45 gun suruyo zaten, klasikte direk baslandigi icn anca yetisr bnm cocum tempoya😂😂

Kızlar bugün çok tuhaf bir şey oldu :KK43: Öncesini anlatayım. 10 gün kadar öncesinde doktorumuz artık yoğurt vermeye başla demişti. Ben 10 gündür yoğurt veriyordum. Bugüne kadar bir sorun da olmadı. Çarşamba günü de kontrole gittiğimizde kilo alımı yine çok düşük olmuş, mamaya başlayalım dedi. Bu arada yoğurt yemeye başladığından beri kakası yemyeşil ve koyu kıvamlıydı ve sadece 2 kere yapmıştı 10 gün içinde. Doktora bunu da söyledim, önemli değil demişti. Bugün bebeğim keyifsiz uyandı sabah. Ikınıyordu sürekli ve huzursuzdu. Baktım çok az ve katı bir kaka tam yapamamış da zaten çok az poposunda kalmış öyle :KK43: Ben bunu görünce yoğurdunun içine birkaç damla zeytinyağı katıp verdim. Çok yemek istemedi hatta baya az yedi. Ağzını sileyim derken ağız çevresinde ve çene boyun kulak arkası kısımlarında kızarıklık sanki sinek ısırıkları gibi nokta ve etrafı kırmızı kırmızı şeyler farkettim. Anneme gösterdim. Mama önlüğü taktın ya o tahriş etmiştir belki dedi. Zaten baktım 10 dk sonra geçti. Bu arada gün içinde bir daha kaka yapmaya çalıştı hep ıkındı ve çok ağladı :KK43: Yine çok çok az ve çok katı vardı. Poposuna krem sürdük. Karnına masaj yaptık vs fayda etmedi. En son akşam mamasını verirken mamanın içine birkaç damla zeytinyağı damlattım. Güzel içiyordu. Son 20 cc filan kalmıştı ki içtiğinin hepsini birden kustu:KK43: Sonra bir baktım ağız çevresi, boyun çene kulak arkası aynı şekilde kırmızı kırmızı :KK43: Çok endişe ettim. Yine 15 dk kadar sonra geçti. Bu zamana kadar yoğurt da mama da verdim hiç sorun olmamıştı. İçine zeytinyağı eklediğimde böyle oldu. Hiç zeytinyağı alerjisi de duymadım. İnternetten de baktım göremedim öyle bir şey. Fikri olan var mı kızlar ya ben çok endişe ettim :KK43: Ve kuzum hala kakasını yapamadı :KK43: Yarın pazar. Doktorumuzla pazartesi görüşebilirim. Yarın bu sefer zeytinyağsız yoğurt ve mama deneyeceğim. Ama kaka olayını nasıl çözeriz bilemiyorum.
canim bazen yofurt olayi alerji sonradan da cikabiliyi takip et
Aaa jeanslı da vardı ben beyazı almıştım =(
jeans iyi susanlik molfix almistim bn dedign gibi lastik kismndan cis cikiyordu naturalinde bantlisini kullaniyorm nornelde
Papatyam ben de senin gibi düşünüyordum ama öyle olmadı. Cocuk üç aylıkken doğru düzgün emmemeye başladı iki ay hiç sutumun azalmış olacağı aklıma gelmedi o zamana kadar da düşünmedim sütüm az mı çok mi diye. Ama sadece düşünceyle olmuyormuş bunu anladim 🙁
Ya haklisn kuzm bazen istisna olabiliyor yinede :(

Kızlar evimizin karşısı duğun Salonu kışın kapalı alanı var ses duyulmuyordu çok fazla yaz olunca teras kısmını açıyorlar şuan ‘Malatya Malatya bulunmaz eşin’ diye evde halaya duracağız bizde 😂😂 bi de İmamoğlu da Beylikdüzü’ne geliyormuş havai fişekler korna sesleri kutlamalar hele bana diyin bu bebe nasıl uyusun 😂😂 alıp düğüne mi gidem meydanda imamoğlunu mu bekleyem 😂😂🤣

Ben de yapacağım dediğini tanem.

Kizlar bir de sorum olacak size.
Sütununun azaldığını nasil anlıyorsunuz? Sadece emzirenler. Çocuk daha mı çok emiyor yoksa emmek mi istemiyor nereden nasıl anlıyorsunuz?

Çekip çekip kafayı arkaya atıyor birde emerken göğsüme sut inmiyor arkasından mama verdigimde lıkır lıkır içiyor

Kızlar evimizin karşısı duğun Salonu kışın kapalı alanı var ses duyulmuyordu çok fazla yaz olunca teras kısmını açıyorlar şuan ‘Malatya Malatya bulunmaz eşin’ diye evde halaya duracağız bizde 😂😂 bi de İmamoğlu da Beylikdüzü’ne geliyormuş havai fişekler korna sesleri kutlamalar hele bana diyin bu bebe nasıl uyusun 😂😂 alıp düğüne mi gidem meydanda imamoğlunu mu bekleyem 😂😂🤣

Ses varken bu derece uyutma yazık etme kendine
😄

Kizlar kizima dogdugundan sleepy aliyordumm. Birgun iftara kuzenime gittik. Geceleri prima gunduzleri evybabye gecmis, sleepy begenmedim kalin gibi dedi. Bende bi deneyim dedim cok begendim evybaby i. Yumusacik ici sizdirmasi vs. Yok. 3 no kullanıyoruz sleepy 30 kusur tane var evybaby 45 tane ve ucuzda

Canım eşim geçen ay internet üzerinden üç paket almış 4 numara memnun kaldım evy babyden ama son paketin son bezlerindeyiz küçük geliyor sızdırma yapıyor artık 5 numaraya gecmemiz gerek bende memnunum slepyy de natürel külot bez olmayan kullandım ondan da memnun kaldım

Kizlar kizima dogdugundan sleepy aliyordumm. Birgun iftara kuzenime gittik. Geceleri prima gunduzleri evybabye gecmis, sleepy begenmedim kalin gibi dedi. Bende bi deneyim dedim cok begendim evybaby i. Yumusacik ici sizdirmasi vs. Yok. 3 no kullanıyoruz sleepy 30 kusur tane var evybaby 45 tane ve ucuzda
Bende denedim cnm hoşuma gitti minies de alıyorum arada o da sızdırma falan yapmıyor içerik olarak temizmiş molfixle aynı yerde üretiliyormuş topaklanma falan da olmuyor..

Çok tatlısın ya 😄 ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim maşallah iki paşama ne güzel profil fotoğrafi idi iki kardeş 😍💙😍💙

canım benim tesekkürler😗
,😍senin paşalara da Maşallah ömer i burdan biliyorurız abi de ömer gibi yakışıklıdır eminim .Rabbim her daim güzellikler iyilikler çıkarsın evlatlarımızın karsısına

Back