- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama yazık ya öyle yapma sende. En ihtiyaç duyduğun anda yanındaymış, şimdi sıra sendegörümceleri kıskanıyorsan onlardan çok daha fazla yardımcı olarak öne geçebilirsin mesela
Yapmıyorsa sen rica etsem yinede yapmaz mı?Günaydın ❤❤ artık zombiye döndüm günlerdir saat başı kalmaktanbugun de kendi odasına geçiş yapicaz inşallah ❤ birkaç gün Alisdin sonra memede uyuma akışkanlığını kesmeye çalışacağım.
Dün kv idik çocuğu 1sn bırakmıyor kucağından biak dediğimde de dibine koyup opup elliyor ben sistim artık çocuk da bunaldı mızirdanip agliyor ne dedin var diyor. Onu yesin bunu yesin ben de o yasak o yasak Diorum esimin abisine 1haftalikken tereyağ şeker ve mısir unu karışımı yapıp vermeye başlamid siz düşünün.. bu hafta da yine gelir kalırım diyor ben çağırımyorum kalkmaya kendi geliyor artık. Ama bir tane yardımı yok yemek bulaşık ev işi bende çocuğu da sadece seviyor altını değiştir dedim ben bilmem ki diyor ağladı mi bana veriyor sadece bir de ben ise başlayinca Bakarim diyor kesinlikle bakıcı yani başka yolu yok
Biz sizde geçen hafta geçtik odasına ama devamlı yanımda saat başı emismekten yatağından al yatağına koy şu an benimle yatıyor babası salonda yatıyorGünaydın ❤❤ artık zombiye döndüm günlerdir saat başı kalmaktanbugun de kendi odasına geçiş yapicaz inşallah ❤ birkaç gün Alisdin sonra memede uyuma akışkanlığını kesmeye çalışacağım.
Dün kv idik çocuğu 1sn bırakmıyor kucağından biak dediğimde de dibine koyup opup elliyor ben sistim artık çocuk da bunaldı mızirdanip agliyor ne dedin var diyor. Onu yesin bunu yesin ben de o yasak o yasak Diorum esimin abisine 1haftalikken tereyağ şeker ve mısir unu karışımı yapıp vermeye başlamid siz düşünün.. bu hafta da yine gelir kalırım diyor ben çağırımyorum kalkmaya kendi geliyor artık. Ama bir tane yardımı yok yemek bulaşık ev işi bende çocuğu da sadece seviyor altını değiştir dedim ben bilmem ki diyor ağladı mi bana veriyor sadece bir de ben ise başlayinca Bakarim diyor kesinlikle bakıcı yani başka yolu yok
Ya bu primanın kısır yapıyor muhabbeti varya doğru değildir belki ama beni çok soğuttu.. ben pco luyum bebeğim geç oldu zaten genetik olarak kızımda da olabilir birde onu kullanmak içime sinmiyor hiç..Biz de sleepy kullanıyoruz. Prima jel gibi topak topak şeyler bırakıyor bazen poposunda bir de onları temizlemeye sinir oluyorum ve daha çok sızdırıyor. primanın 4 numarası sleepy nin 3+ sı gibi bişey dar geliyor bizimkine. Hiç prima almıyorum artık![]()
Seni çok iyi anlıyorum benim bir küçüğün iki gorumcesi vardı düğünden önce pek sıkı fiki idiler o zaman bende sinir olmuştum ama evlenince kizkardesim değiştiler Allah'tan Ağustos ta evlenecek kardeşimin gorumcesi yokhaklısın canım. haftasonu beraberdik onlarda anneme geldi. koltuklarını beğendik.
benim bebeler ateşliydi çok eğlenemedik ama iyi geçti .
Ben slepy klasik slepy natural molfix psmper canbebe deneiklerim bunlar ,pampers ince evet ama agir bi koku kaliyodu molfix 3d olanlar guzel ama bi kalip sorunu var , slepy klasik bi tik bunlars gore kalin, slepy natural ince kokusuzve guzel bantlisi a101de var sadece can bebede guzel ama cis gostergesi yok , goom ve minieste aklim birde benimYa bu primanın kısır yapıyor muhabbeti varya doğru değildir belki ama beni çok soğuttu.. ben pco luyum bebeğim geç oldu zaten genetik olarak kızımda da olabilir birde onu kullanmak içime sinmiyor hiç..
Günaydın kızlar bugün 6 ay aşımız var, aşıdan sonra da bizi anneme bırakacak eşim, kendisi de Van a gidecek 14 gün annemlerde olacağım umarım bana da kızımıza da iyi gelir
Bu arada diyetime tam devam edemedim regl den sonra süt azalır diye korktum yine de 600 gr vermişim annemlerde bozmam umarım![]()
Aynı markaları kullanmisiz ben birde evy baby kullandım ben can bebe kullanmadım goon ve mines bende kullanmadimBen slepy klasik slepy natural molfix psmper canbebe deneiklerim bunlar ,pampers ince evet ama agir bi koku kaliyodu molfix 3d olanlar guzel ama bi kalip sorunu var , slepy klasik bi tik bunlars gore kalin, slepy natural ince kokusuzve guzel bantlisi a101de var sadece can bebede guzel ama cis gostergesi yok , goom ve minieste aklim birde benim![]()
Miniestede yok gösterge:)iç güdüsel hareket ediyorsun:) can bebe sleepy goon bende deneyeceğim.. biz genelde molfix kullanıyoruz da arada minies ve evybaby denedim..Ben slepy klasik slepy natural molfix psmper canbebe deneiklerim bunlar ,pampers ince evet ama agir bi koku kaliyodu molfix 3d olanlar guzel ama bi kalip sorunu var , slepy klasik bi tik bunlars gore kalin, slepy natural ince kokusuzve guzel bantlisi a101de var sadece can bebede guzel ama cis gostergesi yok , goom ve minieste aklim birde benim![]()
Ben demeye utanırım 65 yasinda kadın. Doğumdan sonra kendi aynen kaldı hep yanında kv sürekli gelmek istiyordu ama annem gitsin kendi gelsin şeklinde bir kere dedim annem her konuda yardımcı yemek temizlik çocuk bakımı uyuturdu ben biraz uyurdum vs bana dediği şey ben onları yapamam da yalniz Kalma sen.o bahane yani çocuk sevmek istiyor sadece. Kendi evinde yapıyor sonuçtaYapmıyorsa sen rica etsem yinede yapmaz mı?
Ay yok kesinlikle ona baktirmicam büyük konuşmayım ama bakıcı olacak. Kendi evini ister kimbilir neler yedirir çocuğa ilk torun diye hergun konu komşu çağırır görsünler vs diye uyutmuo ne zaman isterse uyur diyor ona kalsa gece 1de yorgunluktan bayılır çocuk. Ya bu meme işini bıraktırmak lazım daha da kötüleşiyorBiz sizde geçen hafta geçtik odasına ama devamlı yanımda saat başı emismekten yatağından al yatağına koy şu an benimle yatıyor babası salonda yatıyor
en azından yemek yapsa o bile çocuklu kadın için süper bir şey benim kyvde bayram dönüşü hastane ye gelmişti ya sabah hastane öğleden sonra gelince uyku derken otel gibi kullandı
senin kyvde ile zor ama ne yapacaksın yavrunun hatri için kyvde bakarken sizde mi kalacak canım.
Ben demeye utanırım 65 yasinda kadın. Doğumdan sonra kendi aynen kaldı hep yanında kv sürekli gelmek istiyordu ama annem gitsin kendi gelsin şeklinde bir kere dedim annem her konuda yardımcı yemek temizlik çocuk bakımı uyuturdu ben biraz uyurdum vs bana dediği şey ben onları yapamam da yalniz Kalma sen.o bahane yani çocuk sevmek istiyor sadece. Kendi evinde yapıyor sonuçta
Mısır unu muGünaydın ❤❤ artık zombiye döndüm günlerdir saat başı kalmaktanbugun de kendi odasına geçiş yapicaz inşallah ❤ birkaç gün Alisdin sonra memede uyuma akışkanlığını kesmeye çalışacağım.
Ben de losyonlu kanserojen diye kullanmak istemiyordum bir de böyle artıklar bırakınca sinir oldum keşke yenidoğanken de kullanmasaydım diyorum şimdiYa bu primanın kısır yapıyor muhabbeti varya doğru değildir belki ama beni çok soğuttu.. ben pco luyum bebeğim geç oldu zaten genetik olarak kızımda da olabilir birde onu kullanmak içime sinmiyor hiç..
:) :) bizimkinin görümceleri bekar ikisi de universiteyi yeni bitirdiler evdeler. boş zamanları çok. ben de iki bebe olunca plan yaparken sorun çıkıyor.Seni çok iyi anlıyorum benim bir küçüğün iki gorumcesi vardı düğünden önce pek sıkı fiki idiler o zaman bende sinir olmuştum ama evlenince kizkardesim değiştiler Allah'tan Ağustos ta evlenecek kardeşimin gorumcesi yok
Çocuklar nasıl oldu sen nasılsın
Evy baby ben bakmistim da hosuma gitmemişti nedense slepyde ucuz değilartik yaniAynı markaları kullanmisiz ben birde evy baby kullandım ben can bebe kullanmadım goon ve mines bende kullanmadim
A101de var sadece bantli olani canimBen de losyonlu kanserojen diye kullanmak istemiyordum bir de böyle artıklar bırakınca sinir oldum keşke yenidoğanken de kullanmasaydım diyorum şimdisleepy natural hiç kullanmadm nerden alıyorsunuz
Bende sözde kaliteli diye yenidoğunca kullandım çok kötü kokuyordu birde Allahtan denemelik paket almıştık bıraktık hemen ben sleepy kullanmadım hiç ama natureli a101de oluyormuş galiba..Ben de losyonlu kanserojen diye kullanmak istemiyordum bir de böyle artıklar bırakınca sinir oldum keşke yenidoğanken de kullanmasaydım diyorum şimdisleepy natural hiç kullanmadm nerden alıyorsunuz