2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
oyy ne kadar ugrasmali ben daha hazır değilim 6. Ay dolnasina onbeş gün var günü gelince basliycam sanirim. sen çok heveslisin canım maşallah
Katkısı vardır bencede ya daha özguvenli yetişirler benim bir yakinim bebeğine kendisi yemek yediriyordu eşi yetişme yurdunda buyumus cocugun üzerine çok düşüyor , çocuğu bırakmıyor kendi başına yesin bebek büyüdü yedi yaşında çocuk öldü , çok içine kapanık güvensiz bu yüzden bizde ne kadar bebeklerimizi desteklesek o kadar iyi ❤
Birde şimdi havuç zamanı geçti ya verebiliyormuyuz acaba yoksa sadece mevsim meyvesi mi vermek gerek.
iyiyiz çok şükür cnim buyuk ihtimalle yarin çıkarız tsk ederiz ❤
İyi olmanıza sevindim canım cikarsnz insallah erkenden

kiz dal gunduZ. Ne yaramazligi yapacan sabah 8de yola cikip aksama donerdik birde kv 4 oglu dordude o yonlerde allah korkusu vardır bizim gelin alma cumartesi oldu imam nikah kıyıldı karı koca evimizde yattik sabahta pazargun tkrar gelinlik giydim yemekti çalgıydı tekrardan vardı o halde cumartesi aramizda hicbirsey gecmedi dugun tamamen bitmesini bekledi dokunmadi bile sen diyon yaramazlik adam karısına dokunmadı o gelinlik tamamen cıksın uzerinden diye

gezme en iyisi bizim bebeklerle evde ömrümüz gidiyor
benimkide dışarda mutlu karnı acikirsa ağlar emzir mama ver gezer sonra benle saatlerce bu gün dışarda idik bütün öğleden sonra sesi çıkmadı maşallah

antep sana uzak aöa olsun uçakla yarım saat 40 dk olsun sıkma canını biz onu burda tatlılarla fıstıklarla besleriz.ikisi ancak yer yer kusarlar sabaha kadar oturur aglarlar tam kafa dengiler ha bak

Çok tatlısın ya ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim maşallah iki paşama ne güzel profil fotoğrafi idi iki kardeş

Allahım ben uyumuyor diye kızıyorum suratıma bakıp gülüyor bal bunlar gel de yeme bi de ses çıkarıyor ince ince konuşuyor kendince tam yemelik

Maşallah maşallah o tatlılık sevgileri olmasa olmasa çekilir yanları yok bu kuzuların

400 ml mi ben henüz nasıl bir suluk alacigima karar veremedigim için biberona koyuyorum , sok on gündür arada veriyorum. Ama içtiği ancak 30 CC var yok içmek istemiyor suyu

Canım Chicco +4 yumuşak uçlu alıştırma bardağini tavsiye ederim dış kasiyicisi olarakta iş görür

Eminim iyi gelmiştir anne baba mutlu is kuzularda mutlu olur gözün aydın ablanda geliyormus

Havuc mayis haziran temmuz listesinde var canim daha gecmedi bn mevsimsel tadim listesinden gidiyorum, bnde bklicektim dolsun diye sonra cok yemiyor sadece dokunuyor minciklayip birskiyo arada yutarsa bi parca okdr bunun pek etkileyecegoni sanmiyorum elbet etkiler tabi belko ama bn basladim oturabiliyordiye bizinde 2 hafta var tam 6 ta ama tadin list 45 gun suruyo zaten, klasikte direk baslandigi icn anca yetisr bnm cocum tempoya

canim bazen yofurt olayi alerji sonradan da cikabiliyi takip et
Aaa jeanslı da vardı ben beyazı almıştım =(
jeans iyi susanlik molfix almistim bn dedign gibi lastik kismndan cis cikiyordu naturalinde bantlisini kullaniyorm nornelde
Ya haklisn kuzm bazen istisna olabiliyor yinede

Kızlar evimizin karşısı duğun Salonu kışın kapalı alanı var ses duyulmuyordu çok fazla yaz olunca teras kısmını açıyorlar şuan ‘Malatya Malatya bulunmaz eşin’ diye evde halaya duracağız bizde bi de İmamoğlu da Beylikdüzü’ne geliyormuş havai fişekler korna sesleri kutlamalar hele bana diyin bu bebe nasıl uyusun alıp düğüne mi gidem meydanda imamoğlunu mu bekleyem

Ben de yapacağım dediğini tanem.

Kizlar bir de sorum olacak size.
Sütununun azaldığını nasil anlıyorsunuz? Sadece emzirenler. Çocuk daha mı çok emiyor yoksa emmek mi istemiyor nereden nasıl anlıyorsunuz?

Çekip çekip kafayı arkaya atıyor birde emerken göğsüme sut inmiyor arkasından mama verdigimde lıkır lıkır içiyor

Ses varken bu derece uyutma yazık etme kendine

Canım eşim geçen ay internet üzerinden üç paket almış 4 numara memnun kaldım evy babyden ama son paketin son bezlerindeyiz küçük geliyor sızdırma yapıyor artık 5 numaraya gecmemiz gerek bende memnunum slepyy de natürel külot bez olmayan kullandım ondan da memnun kaldım

Bende denedim cnm hoşuma gitti minies de alıyorum arada o da sızdırma falan yapmıyor içerik olarak temizmiş molfixle aynı yerde üretiliyormuş topaklanma falan da olmuyor..

Çok tatlısın ya ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim maşallah iki paşama ne güzel profil fotoğrafi idi iki kardeş

canım benim tesekkürler
,senin paşalara da Maşallah ömer i burdan biliyorurız abi de ömer gibi yakışıklıdır eminim .Rabbim her daim güzellikler iyilikler çıkarsın evlatlarımızın karsısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…