- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Aa deme miniesu kaybettik o zamnMiniestede yok gösterge:)iç güdüsel hareket ediyorsun:) can bebe sleepy goon bende deneyeceğim.. biz genelde molfix kullanıyoruz da arada minies ve evybaby denedim..
Sleepy pamuk pamuk topaklandı canım ya bebiş hareket ettikçe bezi yamuk yamuk oluyordu bende bıraktım, şimdi bi kaç minik paket Prima aktif bebeğin külot bezini deneyeceğim almıştı duruyordu 2 paket bakalım bugün taktım bi tane çok guzel gorunuyor hiç kaba durmadıBen slepy klasik slepy natural molfix psmper canbebe deneiklerim bunlar ,pampers ince evet ama agir bi koku kaliyodu molfix 3d olanlar guzel ama bi kalip sorunu var , slepy klasik bi tik bunlars gore kalin, slepy natural ince kokusuzve guzel bantlisi a101de var sadece can bebede guzel ama cis gostergesi yok , goom ve minieste aklim birde benim
İlk aldığımda bende nasıl anlayacağım diyordumda şimdi dıştan dokununca bile hissediyorum.. hep tecrübe kuzum bunlar..Aa deme miniesu kaybettik o zamn
Aaaaİlk aldığımda bende nasıl anlayacağım diyordumda şimdi dıştan dokununca bile hissediyorum.. hep tecrübe kuzum bunlar..evybabyde de yok:)
Evybabyi bilmiyorum da minies temizmiş...aaaa şokta mı bez çıkarmışAaaasokun cikardigi bezde bile var icerign temiz oldugunu bilsem alcam da
Hoşgeldin canımMerhabalar,ben şubat annelerindeydim ama arada sizleri de takip ediyorum kızım 20 şubatta doğacak ken 18 ocak ta doğdu,yani bende ocak annesi oldum :) size birşey sormak istiyorum benim kızım şuan da 5700 gr boyu da geçen ay 63 cm.di.
Bizim kilomuz gibi olan var mı? Çocuk doktorunun tüm muayenelerinde birşey çıkmadı motor gelişimi olarakta ayında ilerliyor yarın gastro doktoruna götürcez ama gitmeden bir de sizlere sormak istedim bu arada ek gıdaya da geçiş yaptım
hosbuldum canm. Ben iyiyim şükür sen nasılsın Ömer bey nasılHoşgeldin canımPamuk Panda ile kızın aynı kiloda sayılır nasılsın merkeze gelirsen görüşmek isterim sanada uyarsa
Evde bikti bunaldı yapmaktan burada rahat edeyim diyor benceBende anlamıyorum evde hiç yaomasa yemek yapıyor neden gelin evinde yapmazsın
Aynen öyle hem de 1 haftalık bebekMısır unu muBildiğin kuymak yapıp vermiş el kadar bebeye
benim kızçe 12 ocak doğumlu. tam 38. haftada doğdu. 5. ay kontrolünde 6100 gr 63 cm geldi. doğum kilosu 3185 gr.Merhabalar,ben şubat annelerindeydim ama arada sizleri de takip ediyorum kızım 20 şubatta doğacak ken 18 ocak ta doğdu,yani bende ocak annesi oldum :) size birşey sormak istiyorum benim kızım şuan da 5700 gr boyu da geçen ay 63 cm.di.
Bizim kilomuz gibi olan var mı? Çocuk doktorunun tüm muayenelerinde birşey çıkmadı motor gelişimi olarakta ayında ilerliyor yarın gastro doktoruna götürcez ama gitmeden bir de sizlere sormak istedim bu arada ek gıdaya da geçiş yaptım
bizim doğum kilomuz 2200 47 cm.de boy.benim kızçe 12 ocak doğumlu. tam 38. haftada doğdu. 5. ay kontrolünde 6100 gr 63 cm geldi. doğum kilosu 3185 gr.
dr bir sorun görmedi fiziksel olarak minyon bir bebek dedi. algılarını ve hareketlerini önde buldu önemli olan bu dedi.
Primanın külot bezi çok iyi 3 nosunu kullandım bende 4 no alacağım şu elimdeki sleepy ler bitsinSleepy pamuk pamuk topaklandı canım ya bebiş hareket ettikçe bezi yamuk yamuk oluyordu bende bıraktım, şimdi bi kaç minik paket Prima aktif bebeğin külot bezini deneyeceğim almıştı duruyordu 2 paket bakalım bugün taktım bi tane çok guzel gorunuyor hiç kaba durmadı
Canım hoşgeldin ben çocuğun herhangi bir rahatsızlığı yoksa doktora götürmüyorum erken doğduğu için mesela şuan 5 aylık oluyorsa ona göre kilosu ve boyu ilerlemesini kaydetmek gerek ek gıdayı yine 20 şubata göre başlamanız daha doğru olurdu sindirim gelişimi açısından çok erken olmuşMerhabalar,ben şubat annelerindeydim ama arada sizleri de takip ediyorum kızım 20 şubatta doğacak ken 18 ocak ta doğdu,yani bende ocak annesi oldum :) size birşey sormak istiyorum benim kızım şuan da 5700 gr boyu da geçen ay 63 cm.di.
Bende iyiyim şükür ücretsiz izne ayrıldım evde iki oğlanla geçiyor günler havalar düzelmedi yürüyüse çıkamıyorum pek kent park yakın oysa yürüyüş için ideal akdağmadeydin senhosbuldum canm. Ben iyiyim şükür sen nasılsın Ömer bey nasılSenin de yolun düşerse beklerim canm.Gastro doktoru en yakın Sivas yada Kayseri de var o tarafta olsaydı bende uğramak isterdim
Biz 14ocak dogumluyuz tam 40+1 de.5 ayda 6650geldik dogum kilomus 3600 ikiye katlanayacagimiz icin ek gidaya vasla dedi dr ama ben 6.aydan once baslamiyorum. 20gune baslicam insallahbizim doğum kilomuz 2200 47 cm.de boy.
Doktorumuz birşey bulamadı yine de çocuk gastro.da görsün dedi.
Sizin hareketleriniz nasıl acaba neler yapıyor? Ek gıdaya geçtiniz mi?
Bende de 4 no var indirimden yakaladım 24 lüsü 14 liraydı almıştım, bayağı gözüme küçük göründü açınca ama çok güzel oturduPrimanın külot bezi çok iyi 3 nosunu kullandım bende 4 no alacağım şu elimdeki sleepy ler bitsin
haklısın fakat biz emme +mama olarak gidiyorduk sürekli kusuyordu ve egzama vardı şu 10 gündür tamemn geçtim ek gıdaya mamayı da kestik,ne.kusma kaldı nede egzama baya memnunum geçtiğim için.Şuan tek sıkıntımız kilo alımı,aslında doğum kilosunu ikiye katladık fakat doktor hala persentilde çok düşük falan deyip bizi strese sokuyorCanım hoşgeldin ben çocuğun herhangi bir rahatsızlığı yoksa doktora götürmüyorum erken doğduğu için mesela şuan 5 aylık oluyorsa ona göre kilosu ve boyu ilerlemesini kaydetmek gerek ek gıdayı yine 20 şubata göre başlamanız daha doğru olurdu sindirim gelişimi açısından çok erken olmuş
Külot bezi giydirmek zor olmuyor mu ya bantlı daha kolay geliyor benim elimePrimanın külot bezi çok iyi 3 nosunu kullandım bende 4 no alacağım şu elimdeki sleepy ler bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?