Kabız olunca da mı alerji olabilir genelde ishal olmaz mı alerji olsa???@zet193
canım inek sütüne alerjisi olabilir yogurtu ve süt içeren mamaları kes bikaç gün takip et umarım degildir
Aynen bizimki de erken başlıyor muhtemelen doğduğu tarihe göre..geçen sefer atak zamanına kadar tüm huysuzluğu geçmişti inşallah şimdi de öyle olur diye dua ediyorum bendeUygulamaya gore 3 gun gorunuyor ataga ama bizim ki erken basliyor hep. Bu sefer uyku yapsin atak dualarima devam ediyorum
Ben de yapacağım dediğini tanem.
Kizlar bir de sorum olacak size.
Sütununun azaldığını nasil anlıyorsunuz? Sadece emzirenler. Çocuk daha mı çok emiyor yoksa emmek mi istemiyor nereden nasıl anlıyorsunuz?
Evet bende öyle duydum haşlayip sütle biraz karıştırıp yiyince bebeğin rahatça kakasını yapıyormuşCanım ben bal kabağı yediğimde de iyi geldi minnak yaptı kendinden yiyebilirsin @zet193
tepkiler degişebiliyor kişiye göre canım hazmedemiyor sindiremiyor olabilirKabız olunca da mı alerji olabilir genelde ishal olmaz mı alerji olsa???
Dün bu konuda denk geldim sleepy kaliteyi düşürdü diye herkes sızdırma dan ve kötü kokudan şikayet ediyordu
[/QUOTEsleepy Külot bez değil de normal bezini kullanıyorum ve 5 Aydır hiç pişik olmadı, sızdırmada yok. İlk oğlumda prima kullanmıştım 2 yıl, şimdi verdiğim paraya okadar pişmanım ki. Hem sızdırırdı hem pişik olurdu. -ama kaliteli diye hiç değiştirmedim mal gibi
Canım yeşil kabak da bal kabağı da iyi gelir, onlardan sonra da kayısı ver istersenSağol canım. Dün gece kuzum kakasını yapamadığından inliyordu artıkSürekli uyanıp ıkınıp ağlıyordu. Artık dayanamadık eşim nöbetçi eczaneye gitti ne yapabiliriz diye. Gliserin kansuk fitil vermişler. Gece onu uyguladık. 1 saat daha bir şey yapmadı uyudu o ara. 1 saat sonra ağlayarak uyandı yine. Alt açmasını serip wc pozisyonunda tuttum biraz yapabildi ağlaya ağlaya Gece saat 3 ü geçiyordu tekrar uyuyabildi. Bugün sabah rahat uyanır dedim ama yine huzursuzdu. Eşim karnına masaj yaparken biraz daha yaptı da şimdi ancak rahatladı şükür. Benim yeni aklıma geldi. Biz 10 günden fazladır ek gıda olarak yoğurt veriyoruz bir de arada mama vermeye başladık ama hiç başka bir şey vermedik çocuğa. Aslında doktorumuz sebzeye geçin demişti. Keşke başta geçseydim. Sürekli süt ürünü protein kabız yaptı tabi çocuğu Bugün kabak püresi vereceğim. Zeytinyağı da eklemem lazım tabi ona nasıl tepki verecek kestiremiyorum. Yaa minnacıklarken ne kolaymış emzir, altını değiştir, uyut. Büyüdükçe daha fazla dertleniyormuşuz gerçekten
Benimde sağ fazla mesela. Göğüs ucum aşağıda, eşitsizlik oluştuDogdrudur. Benimde sol gogsum daha cok üretiyor onu farkettim. Oglumu emdirrkende oyleydi.
Hayırlı olsun biz de aldık bugün bakalm kullanınca paylaşırım
Ya evde zor oluyor tabi ama çocuk için herşey yapılıyor teraslı bir evimiz olaydıHayırlı olsun biz de aldık bugün bakalm kullanınca paylaşırım
oyy masallah keyfi yerinde kuzunun iyi etmişsin canımYa evde zor oluyor tabi ama çocuk için herşey yapılıyor teraslı bir evimiz olaydıçok eğlendi bizimki suyu seviyor zAten sonrasında yıkadım bi hemen uyuttum yoruldu suda
Ay maşallah yerim ❤❤❤
Masallah ne guzel eğlenmiş, kizinada degisiklik olur uyur dedigin gibi insallahYa evde zor oluyor tabi ama çocuk için herşey yapılıyor teraslı bir evimiz olaydıçok eğlendi bizimki suyu seviyor zAten sonrasında yıkadım bi hemen uyuttum yoruldu suda
Kuzum ya çok tatlı maşallah. Bende almıştım kızım çenesini araya sokup simidi dişliyor ondan sordum canım. Sizinki iyi durmuş biz genişmi bıraktık acaba ya anlayamadım. Havuzda süpermiş
Ne güzel uyumuş. Ben ne zaman havuza soksam zor uyuyor kıvrılıyor sürekli. Acaba üşüyor mu? Suyuda sıcak tutuyorum.Ya evde zor oluyor tabi ama çocuk için herşey yapılıyor teraslı bir evimiz olaydıçok eğlendi bizimki suyu seviyor zAten sonrasında yıkadım bi hemen uyuttum yoruldu suda
Harika olmuş canım benim kızımda çok severdi sıkıldıkça doldur koy havuza serinlesin minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?