2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Olur mu
Büyük oğlum üç buçuk yaşında
Küçüğe diyorum sen doğmadan ben nasıl yaşıyormusum
Aynı oluyor canım hatta küçük olduğu için daha bir için kaynıyor.

Cikiyorum ama kısa süreli . Daha bir saati bulmadı.
Sağolun kızlar.
Dün deneyeyim dedim parka küçük pusette durmadı tabiki ben büyüğü idare et hem puset hem bebek kucakta eve zor yürüdük.
Parkta uyurken ağlar mı bir bebek benimki ağlıyor orada bile uyutmaya çalışıyorum
İyice memeci oldu başıma
Eylülde okula başladığımda ne olacak bakalım

Aynı böyle düşünüyordum ama 2.doğana kadarmış bu düşünce. Duygu da farklılık olmuyor

Bugün git doktora neden belkiyorsun belki gerçekten biryeri ağrıyordur canım

Randevu bulamadım canım, acilde nöbetçi doktor oluyor ama bişey yapmadan gönderiyor o yüzden gitmedim,
Bizim burda gittigimiz ozel hastanede haftasonu ve haftaici nobetci cocuk doktoru oluyor canm belki vardir sizin bulundugunuz yerde de baska hastaneye sordun mu

Bizim burda gittigimiz ozel hastanede haftasonu ve haftaici nobetci cocuk doktoru oluyor canm belki vardir sizin bulundugunuz yerde de baska hastaneye sordun mu
Var canım buradakinde de acilde, ama 2 kez gittik şimdiye kadar bişey yapmadan gönderdi o yüzden gitmedim ama dur bakalım akşama gene zaptedemezsem götürürüm

Randevu bulamadım canım, acilde nöbetçi doktor oluyor ama bişey yapmadan gönderiyor o yüzden gitmedim,
Naçizane önerim bir hekimi seçip onunla devam et canım bebeği ve aileyi tanıyıp değerlendirmesi çok farklı oluyor.
Annenlerin orada bambaşka bir doktora gideceksin Güneşi hiç tanımıyorki

Çok geçmiş olsun canım, yatış yapmissinz hesabın kapalı görünüyor nasıl oldunuz acaba
Ben şu veriyorum artık canım arada , emzirmeyi de çok şık emiyor benim kızım gece ise üç kere falan kalkiyor

Maşallah canım. Zor oluyordur ev iş bebek ben bir buçuk aydır çalışıyorum yarım gün o bile yoruyor. Bebeğine kim bakıyor. Bilgiler için teşekkürler.

Canım hay allah neden böyle oldu ki çok stres yaptın allah yardımcın olsun. Eşinle bi koşa tatil yapsanız Güneş de gelse değişiklik iyi olur

Peki beslenmesi nasıl hep mi ağlıyor
İdrar yolu enf gibi birşey olmasın
Emiyor canım sorun yok onda, hatta ek gıda da veriyorum Elmalı yoğurt vereceğim şimdi yiyor yemesinde sorun yok, evet doktor olarak haklısın sürekli aynı doktor olsa tabi daha iyi olur ama yaşadığım yer hastane açısından kısıtlı imkanlara sahip şimdi doktorumuzdan randevu almaya kalksam özel hastane olmasına rağmen en az 2 hafta sonraya alabilirim, bizim kızın böbreklerinde büyüklük var doğuştan 2 ayda bir kontrole gidiyoruz büyüklüğün artışına bakıyorlar annemlerin orada çocuk cerrahına gidiyoruz o da tanıyor artık bizi aslında

Eşimin zamanı yok ki, ben annemlere gideceğim bana da güneşe de değişiklik olur temmuz 20 sinde Eskişehir turumuz var tatilden sayılırsa işte 6 günlüğüne oraya gideceğiz

Bebeklerinize ne kadar su veriyorsunuz? Doktorumuz hep su vermemden yana. Aylardır veriyorum zaten. Dün ki kontrolde günlük 400ml su vermelisin demez mi
Ben versem bile kızım bu kadar içemez ya neyse.....
Bir benim dr. Bu denli su sevdalısı galiba.... Hayatta içemez bu kadar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…