• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Eşimin zamanı yok ki, ben annemlere gideceğim bana da güneşe de değişiklik olur temmuz 20 sinde Eskişehir turumuz var tatilden sayılırsa işte 6 günlüğüne oraya gideceğiz

Canım yıllık izin rapor falan uydursanız. Bide gündüzleri Asya evde beni çok yoruyor uyumuyor durmuyor ama dışarı çıkınca sadece emzirmeden emzirmeye alıyorum kucağıma gayet güzel de uyuyor uyumazsa mız mızlık yapmıyor. Evden de sıkılmış olabilir bebek arabasına koysan kızı azıcık avm park bahçe bi yerlere çıkarsan. İnanı gündüz evde kalmak istemiyorum böyle olunca sende bi dene hem havada almış olursun

Bebeklerinize ne kadar su veriyorsunuz? Doktorumuz hep su vermemden yana. Aylardır veriyorum zaten. Dün ki kontrolde günlük 400ml su vermelisin demez mi:KK57:
Ben versem bile kızım bu kadar içemez ya neyse.....
Bir benim dr. Bu denli su sevdalısı galiba.... Hayatta içemez bu kadar kuzum

Bizim doktor günlük 100 ml geçme dedi fakat kızım iki yudum bile içmiyor 😔 400 ml bana çok geldi ama bilmiyorum da

Bebeklerinize ne kadar su veriyorsunuz? Doktorumuz hep su vermemden yana. Aylardır veriyorum zaten. Dün ki kontrolde günlük 400ml su vermelisin demez mi:KK57:
400 ml mi😱 benimki 30 zor içiyor

Adanadaydin sanirim ondan mi o kadar fazla ictiriyor acaba
400 ml icince sütü neresine icecekmis bu bebek ya
Ben olsam vermem o kadar yuh yani
Kızlar yoğurt mayalarken 4 saat mi tutmalıyız yoğurdum ekşi oluyor. Şimdi probiyotikli maya aldım onunla mayalayacağım yardım rica ediyorum 🤷‍♀️
4 saatten az da olunca mayalanmaz heralde ya
Mayan eksidir canim mayayı eksi tutma veya cok atıyorsundur ondan eksi oluyordur
Bir de guzel bir tavsiyem var sana. Mayayi tutturdugun zaman, artik yogurdu dinlendirip bozduğuna mayani hemen bir kucuk kavanazo al buzluga at. Bir dahaki yogurdu mayalama asamasinda sutunu kaynatirken falan onu cikar cozunuyor hemen zaten
Onunla mayala. Bu islemi hep yap, hic eksi yoğurdun olmaz.

Ya bizimkine ben süt veriyorum tokken su veriyorum bir damla bile icmiyorli 400 ml nedir midesi dolarya gunluk 500 600 süt iciyor zaten okadar su icse 100 cml sut icer

Mayan eksidir canim mayayı eksi tutma veya cok atıyorsundur ondan eksi oluyordur
Bir de guzel bir tavsiyem var sana. Mayayi tutturdugun zaman, artik yogurdu dinlendirip bozduğuna mayani hemen bir kucuk kavanazo al buzluga at. Bir dahaki yogurdu mayalama asamasinda sutunu kaynatirken falan onu cikar cozunuyor hemen zaten
Günlük versem en fazla 150&200ml içer Max.... 400 ne oluyor ya anlamadım gitti. Çoğu yetişkin o kadar içmiyor

Benim kız patates püresi, meyve püresi gibi şeylere öğürüp öğürüp duruyor 🙄 Bi muhallebi ve yoğurt yiyor kıvamlı olarak. Diğerlerinde midesi kalkıyor. Normal midir acaba? 🤔

Benim kız patates püresi, meyve püresi gibi şeylere öğürüp öğürüp duruyor 🙄 Bi muhallebi ve yoğurt yiyor kıvamlı olarak. Diğerlerinde midesi kalkıyor. Normal midir acaba? 🤔
Al bizimkide ögure ogure bugun et suyundan verdim az ekmek ici koymustum ayni seyi onada yaptı emek emek birsey hazirliyorum yemedimi hevesim
Gidiyor elmayıda oyle yapmisti bi muzu seviyor

Al bizimkide ögure ogure bugun et suyundan verdim az ekmek ici koymustum ayni seyi onada yaptı emek emek birsey hazirliyorum yemedimi hevesim
Gidiyor elmayıda oyle yapmisti bi muzu seviyor
Bir yerde okumuştum bilmedikleri her yeni tad için öğürürler diye ama.. yarın tekrar denesem mi bilemedim. Cam rendeden armut geçirmiştim biraz. Öğüre öğüre bir hal oldu. Bir çay kaşığı anca yutmuştur hanım 😅😅

400 ml mi 😐ben henüz nasıl bir suluk alacigima karar veremedigim için biberona koyuyorum , sok on gündür arada veriyorum. Ama içtiği ancak 30 CC var yok içmek istemiyor suyu

Böyle bir oyun halısı kullanmış olan var mı? 😄 Instagramda münhan çınarda gördüm. Fiyatı 80 tlye düşmüş gittigidiyorda. Yuvarlansa bile halı içinde kalacak olması hoşuma gitti. Ama işte şişme acaba ne kadar süre kullanılır bilemedim 🙄 Kararsız kaldım kullanan başka birileri vardır belki öneren var mıdır 😄

Eklentiler

• 3CBD263B-FBD4-4821-9E77-3B02FB5DEB81.png
    3CBD263B-FBD4-4821-9E77-3B02FB5DEB81.png
    167 KB · Görüntüleme: 34
Bir yerde okumuştum bilmedikleri her yeni tad için öğürürler diye ama.. yarın tekrar denesem mi bilemedim. Cam rendeden armut geçirmiştim biraz. Öğüre öğüre bir hal oldu. Bir çay kaşığı anca yutmuştur hanım 😅😅
Bizimkinin gozude kizariyor yaslar geliyo 😂😂

Böyle bir oyun halısı kullanmış olan var mı? 😄 Instagramda münhan çınarda gördüm. Fiyatı 80 tlye düşmüş gittigidiyorda. Yuvarlansa bile halı içinde kalacak olması hoşuma gitti. Ama işte şişme acaba ne kadar süre kullanılır bilemedim 🙄 Kararsız kaldım kullanan başka birileri vardır belki öneren var mıdır 😄
Bu degil ama bu gibi bez kenarları aparatlı olanlar vardi halan daha acaba ondanmi alsaydim icine kucuk toplari doldururdum diye dusunyorum

Tamam canım senin dediğin gibi yapayım bu sefer. İlk mayaladığımı 12 saat unuttum da dişarda 😮 rezil ben. Çok teşekkür ediyorum

Normalmiş canım. Yumuşak damağa değdiği için öğürüyorlar çünkü alışkın değiller zamanla alışacaklardır. Ama benim kızım elma kayısı ve muhallebi yedi şimdiye kadar ve öğürmedi 😂

Huhuu Kimsecikler yokmu temizlik bitti cocuk uyuyor siz nerelerdesiniz

Ben varım mm kaç gündür temizlik yapmadım 😂 sabah işe gittim öğlen geldim doktora gittim şimdi geldim hazırlanıyorum dışarı çıkacağız kızı anneme bırakacağım. De ne yapıyorsun

Back