Eşimin zamanı yok ki, ben annemlere gideceğim bana da güneşe de değişiklik olur temmuz 20 sinde Eskişehir turumuz var tatilden sayılırsa işte 6 günlüğüne oraya gideceğiz
Bebeklerinize ne kadar su veriyorsunuz? Doktorumuz hep su vermemden yana. Aylardır veriyorum zaten. Dün ki kontrolde günlük 400ml su vermelisin demez mi
Ben versem bile kızım bu kadar içemez ya neyse.....
Bir benim dr. Bu denli su sevdalısı galiba.... Hayatta içemez bu kadar kuzum
400 ml miBebeklerinize ne kadar su veriyorsunuz? Doktorumuz hep su vermemden yana. Aylardır veriyorum zaten. Dün ki kontrolde günlük 400ml su vermelisin demez mi
Adanadaydin sanirim ondan mi o kadar fazla ictiriyor acabaBebeklerinize ne kadar su veriyorsunuz? Doktorumuz hep su vermemden yana. Aylardır veriyorum zaten. Dün ki kontrolde günlük 400ml su vermelisin demez mi
4 saatten az da olunca mayalanmaz heralde yaKızlar yoğurt mayalarken 4 saat mi tutmalıyız yoğurdum ekşi oluyor. Şimdi probiyotikli maya aldım onunla mayalayacağım yardım rica ediyorum
Ya bizimkine ben süt veriyorum tokken su veriyorum bir damla bile icmiyorli 400 ml nedir midesi dolarya gunluk 500 600 süt iciyor zaten okadar su icse 100 cml sut icerBebeklerinize ne kadar su veriyorsunuz? Doktorumuz hep su vermemden yana. Aylardır veriyorum zaten. Dün ki kontrolde günlük 400ml su vermelisin demez mi
Günlük versem en fazla 150&200ml içer Max.... 400 ne oluyor ya anlamadım gitti. Çoğu yetişkin o kadar içmiyorAdanadaydin sanirim ondan mi o kadar fazla ictiriyor acaba
400 ml icince sütü neresine icecekmis bu bebek ya
Ben olsam vermem o kadar yuh yani
4 saatten az da olunca mayalanmaz heralde ya
Mayan eksidir canim mayayı eksi tutma veya cok atıyorsundur ondan eksi oluyordur
Bir de guzel bir tavsiyem var sana. Mayayi tutturdugun zaman, artik yogurdu dinlendirip bozduğuna mayani hemen bir kucuk kavanazo al buzluga at. Bir dahaki yogurdu mayalama asamasinda sutunu kaynatirken falan onu cikar cozunuyor hemen zaten
Onunla mayala. Bu islemi hep yap, hic eksi yoğurdun olmaz.
Çok teşekkür kuzumm❤❤ öyle öyle
Al bizimkide ögure ogure bugun et suyundan verdim az ekmek ici koymustum ayni seyi onada yaptı emek emek birsey hazirliyorum yemedimi hevesimBenim kız patates püresi, meyve püresi gibi şeylere öğürüp öğürüp duruyorBi muhallebi ve yoğurt yiyor kıvamlı olarak. Diğerlerinde midesi kalkıyor. Normal midir acaba?
Bir yerde okumuştum bilmedikleri her yeni tad için öğürürler diye ama.. yarın tekrar denesem mi bilemedim. Cam rendeden armut geçirmiştim biraz. Öğüre öğüre bir hal oldu. Bir çay kaşığı anca yutmuştur hanımAl bizimkide ögure ogure bugun et suyundan verdim az ekmek ici koymustum ayni seyi onada yaptı emek emek birsey hazirliyorum yemedimi hevesim
Gidiyor elmayıda oyle yapmisti bi muzu seviyor
❤Kız saçlar olsa da ayrı sıkıntı o da toka düşüyor kafasından yüzüne gözüne yapışıyor çok terliyorÇok teşekkür kuzumm❤❤ öyle öylesenin Miniş çok tatlı maşallah ona ❤❤ saçlar a da bayildim biz kel takılıyor uz
400 ml miBebeklerinize ne kadar su veriyorsunuz? Doktorumuz hep su vermemden yana. Aylardır veriyorum zaten. Dün ki kontrolde günlük 400ml su vermelisin demez mi
Bizimkinin gozude kizariyor yaslar geliyoBir yerde okumuştum bilmedikleri her yeni tad için öğürürler diye ama.. yarın tekrar denesem mi bilemedim. Cam rendeden armut geçirmiştim biraz. Öğüre öğüre bir hal oldu. Bir çay kaşığı anca yutmuştur hanım
Bu degil ama bu gibi bez kenarları aparatlı olanlar vardi halan daha acaba ondanmi alsaydim icine kucuk toplari doldururdum diye dusunyorumBöyle bir oyun halısı kullanmış olan var mı?Instagramda münhan çınarda gördüm. Fiyatı 80 tlye düşmüş gittigidiyorda. Yuvarlansa bile halı içinde kalacak olması hoşuma gitti. Ama işte şişme acaba ne kadar süre kullanılır bilemedim Kararsız kaldım kullanan başka birileri vardır belki öneren var mıdır
Adanadaydin sanirim ondan mi o kadar fazla ictiriyor acaba
400 ml icince sütü neresine icecekmis bu bebek ya
Ben olsam vermem o kadar yuh yani
4 saatten az da olunca mayalanmaz heralde ya
Mayan eksidir canim mayayı eksi tutma veya cok atıyorsundur ondan eksi oluyordur
Bir de guzel bir tavsiyem var sana. Mayayi tutturdugun zaman, artik yogurdu dinlendirip bozduğuna mayani hemen bir kucuk kavanazo al buzluga at. Bir dahaki yogurdu mayalama asamasinda sutunu kaynatirken falan onu cikar cozunuyor hemen zaten
Onunla mayala. Bu islemi hep yap, hic eksi yoğurdun olmaz.
Benim kız patates püresi, meyve püresi gibi şeylere öğürüp öğürüp duruyorBi muhallebi ve yoğurt yiyor kıvamlı olarak. Diğerlerinde midesi kalkıyor. Normal midir acaba?
Huhuu Kimsecikler yokmu temizlik bitti cocuk uyuyor siz nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?