2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayırlı olsun canım ev sahibi olmak çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin ödeme başlarken nasıl yapacağız diyor insan ama başlayınca bitiyor ben ev alanları duyunca çok mutlu oluyorum
Çok sağol canım. Bizde yıllardır cesaret edemedik ama baktık ki başka türlü olmuyor. Ya allah bismillah dedik bakalım

Canım inan 1 günde bile aklımdan geçen almayı düşündüğüm şeyleri iptal ettim, masraf yapma boşu boşuna diye telkin ettim kendimi okadAr boşa harcıyoruz ki bi süredir

Birbuçuk yıllık evliyken kanser tedavisi gördü atlattı şükür. Yıllarda geldi geçti.
Siz nasılsınız? Toparlanabildin mi biraz. Paşalar nasıl?

Çok sevindim bir daha yasatmasin rabbim

Daha iyiyim şükür paşalar beni duman ediyor seninkiler nasıl

Günaydın güzel anneler ❤❤ S skelebeks hayırlı olsun canım ❤
S Sss33301 geçmiş olsun
A anneveoglusu valla öyle her gece saat başı kalmaktan zombiye döndüm dün gezme işini yine abartmis olabiliriz 11den aksam 9a dışarıda idik ama ev daha zor oluyor onu anladım doğum yapmış ark ziyaretine de gittik Allah imm çok minik bebiş unuttum bile o anları ilk zamanları

Oh maşallah canım, siz de mi aynı şeye girdiniz? Kaçıncı kurada çıktı
evet ev için girdik biz kuraya girmedik fazla peşiinat verip 1 yıl sonrası gün aldık tayin istryecegimiz için bizim tarih belli olmalıydı ama eşimin arkadsına 2. sıra çıktı kurada bizdrm önce aldılar evi kura daha avantajlı olabiliyor bazen

Hayırlısı bakalım inş canım , benim adıma girdik normalde ben eşimden çok şanslıyımdır diye

Gunaydin kizlar, ise git gel yaptigima pek bakamiyorum buraya. Ne kdr cok sayfa birikmis:) Bizim ki yeni atagina girdi sanirim 2-3 haftalik uykuya guzel gecisli gunlerin ardindan yine basladik mizmizlanma,uyumamaz surekli aglamalara7.50 de kalkti simdi uyudu arada gecen surede mahvoldun tabi
5.ay kontrolumuz oldu.500 gr almis, 4-5 cm uzamis bizimki. dr umuz ek gidayla ilgili 3 gun kuralinin onemli oldugunu ama şu ayda şu verilmeli, bu ayda bu verilmeli durumunun son arastirmalarla kaldirildigini soyledi. Mesela yumurtanin sarisinin ceyregini 3 gun tattirip takip edecekmisiz. Et de ayni sekilde. Ornegin mercimek corbasi yap dedi 3 gun sora icine kuzu eti kat dedi. Ille sadece sebze yiyecek diye bisi yok dedi. Ama seker,tuz,salca, bal 1 yasina kadar kesinlikle yasak. Ama diyelim ev yapimi recel var cay kasiginin ucuyla tattircakmisim. Yapilan son arastirmalar bu sekilde annelerimizin tarzi yapilan ek gida surecinden gecen cocuklarda alerjik yapi daha az goruldugu ortaya cikti dedi. Simdilik ek gida 2 ara ogun seklindeymis sora cogaltacakmisiz. Bizim doktorun tarzi farkli sizinle de paylasmak istedim:)

Kız iyi masallah cocukla geziyorsunuz emzik almiyormu azracık bizi
Kide uyanmaya basladı ben emzik ver yatiyorum

Masallah kuzunaa ❤❤ tesekkur ederiz bilgiler iciiin❤❤

Oy oy maşallah nazar değmesin ne güzelmiş doktorunuz son araştırmaları da takip ediyor. Bana da mantıklı geldi son dönemde o kadar çok alerjik çocuk duydum ki.. yeni nesil bişeyleri yanlış yapıyor da ney çözemedim :)

Kızlar resmen tükendim güneş ağlıyor ben ağlıyorum boyle huysuzluk görmedim dayanamıyorum artık dün eşim öğlen geldi işten bana yardım etmek için ama bugun Tekirdağ’a gitti gece de orada kalacak enerjimi bitirmemeliyim yarın öğlene kadar pzt günü aşımız var sonra annemlere gideceğiz çarş günü annemlerin oradan randevu aldım götüreceğim bi baksınlar neresinde derdi var bu çocuğun

Bizim bi tanıdığın başına gelmiş su kaçmış çocuğun kulağına banyoda, sürekli ağlıyormuş çok sonra doktor farketmiş. Acaba sizde de böyle bi durum olabilir mi baksınlar bence de bize de yaz

Benimde aklıma geldi o ben oynadım kulağıyla kucağımdayken ekstra bi ağlaması olmadı, ya da elini kulağına götürmüyor anlayamadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…