- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
kuzu boylarda durdu artik eskisi kadar uzamiyorlarBen bizim kızın boyunu bile bilmiyorum Ya en son 3. Ayda ölçülmüştü sonra 4. Ayda unuttuk 5 ayda sağlık ocağı değil doktora gittik o da ölçemedi güneş yerinde durmayınca bıraktı sorun değil falan dedi, pzt günü aşı günümüz merak ediyorum kilosunu boyunu falan
Gecmis olsun canimNasılsınız nasıl gidiyor anneler
Bugün muayene günümüzdü. Kızım son zamanlardaki huzursuzluğu ve uyku düzensizliği kulağından kaynaklanıyormuş. Sol kulağında enfeksiyon tespit edildi. Aşırı düzeyde değil. Antibiyotik 9kullanmayacağız şimdilik. Damlamız ve şurubumuz var, yeterliymiş şimdilik.
Aylardır bebeğim uyku halindeyken başını ara ara sallıyordu. Biz de sallanmak istiyor diyorduk :)
Meğerse kulağı sıkıntıdaymış. Keşke Dr. Hanım çok önceden kulağına bakmayı akıl edeymiş......
Dr. Gittiğinizde baktırın bence. Çünkü çok sık rastlanan bir durummuş.
7.nci aya kadar tadımlık devam ediyoruz yeni tatlara...
Nasıl iştir ya aşı olunmalı deniyor hiçbir eczanede depolarda yok. Eşim her zaman aldığımız eczaneye soracakti inşallah vardır. Bizde alti aylikken başlayacağız bexseroya.
Nasılsınız nasıl gidiyor anneler
Bugün muayene günümüzdü. Kızım son zamanlardaki huzursuzluğu ve uyku düzensizliği kulağından kaynaklanıyormuş. Sol kulağında enfeksiyon tespit edildi. Aşırı düzeyde değil. Antibiyotik 9kullanmayacağız şimdilik. Damlamız ve şurubumuz var, yeterliymiş şimdilik.
Aylardır bebeğim uyku halindeyken başını ara ara sallıyordu. Biz de sallanmak istiyor diyorduk :)
Meğerse kulağı sıkıntıdaymış. Keşke Dr. Hanım çok önceden kulağına bakmayı akıl edeymiş......
Ben henüz araştırmaya başlamadım ama doktorum da bulamazsın piyasada yok dedi canım.Sağol kuzum bilgi için. Bi doktor var ona da bi sorayım bakalim ne diyecek. Bu arada ben bexsero bulamiyorum
Birbuçuk yıllık evliyken kanser tedavisi gördü atlattı şükür. Yıllarda geldi geçti.Yazdıklarından eşinin hasta olduğunu görüyorum yanlış mı anladım anlayamadım ama geçmiş olsun şimdi nasıl
ben de sasırdım benimkinden de şüphelendim hatta boyuna arkaları kaşıyorAA ilk kez duydum
amin canım biz hala ödüyoruz 2 yıl önce girdik gecen yıl evi aldık Allah kolaylık versinKızlar biz bgn bi çılgınlık yaptık, eminevime girdikallah ödeme kolaylığı versin inş.
Ben henüz araştırmaya başlamadım ama doktorum da bulamazsın piyasada yok dedi canım.
Kızlar biz bgn bi çılgınlık yaptık, eminevime girdikallah ödeme kolaylığı versin inş.
S Sevimlipanduf sen ben B bence91 veGunaydin kizlar
Biz de horozlardan once kalktik
2 3 cocuklu anneler.... benim kizim bana cok tatli geliyor. Ikinciyi yapsam bu kadar tatlisi olamazmis gibi geliyor. Her hareketi her hali dunyalar guzeli gibi resmen tapiyorum kizima. Sizler ikinciyi ucuncuyu dogurdugunuzda da ayni seyleri hissettiniz mi ? Bu duygu artIyor mu azaliyor mu yoksa cocugun kendini sevdirmesi ilede mi alakali ?
Rabbim hangisi hayırlı ise onu nasip etsin inşallah biz TOKİ'den aldık ilk evimizi ödeme planı bizim hoşunuza gitmedi heryil odedigin borcu düşüp kalan borca yasal faiz işletip tekrar kalan aya boluyorlar borç ilk ayda ne ise son ayda o olmuyor 2009 da 705 ile başladık 2011 de 911 TL ile sattık aylık ödemesini sonra banka kredisi ile konut sahibi olduk[
AA hayırlı olsun canım bizde TOKİ’yi bekliyoruz açıklansın da ona göre eminevime gireceğiz bizde, valla borç olunca ödeniyor ablamlarda girdiler nasıl yaparız ederiz derken 3 sene bitti bile
Kizlar bu atak haftasi bdt oluyor diyorlar ama ben onceden de teyit etmistim simdi tam oldu. dogdugu tarihten oluyor bizimkisi zaten bir hafta once dogdu
Dunden beri cok inatci, teslim etmiyor kendini uykuya ve cok mizik Allah yardimcimiz olsun
İyiyiz şükür birde uyusa süper olacak kuzuNasılsınız nasıl gidiyor anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?