2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kuzu boylarda durdu artik eskisi kadar uzamiyorlar bsebse bizim boylar senle ayniydi 5. Ayda kac cm oldunuz

Gecmis olsun canim
Bebekler bir sekilde sikintisini anlatmaya çalışıyor da anlayabilsek iste
Allahtan ilerlemeden gitmissiniz

Nasıl iştir ya aşı olunmalı deniyor hiçbir eczanede depolarda yok. Eşim her zaman aldığımız eczaneye soracakti inşallah vardır. Bizde alti aylikken başlayacağız bexseroya.

Valla ben de anlamadım. Kaç tane eczaneye sordum yok. Hastanelere mi sormak lazım napıcaz bilemiyorum

Geçmiş olsun canım

Kızlar biz bgn bi çılgınlık yaptık, eminevime girdik allah ödeme kolaylığı versin inş.

Hayırlı olsun canım ev sahibi olmak çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin ödeme başlarken nasıl yapacağız diyor insan ama başlayınca bitiyor ben ev alanları duyunca çok mutlu oluyorum

Benim için hiç fark yok ikiside canım kanım hayatım

[
AA hayırlı olsun canım bizde TOKİ’yi bekliyoruz açıklansın da ona göre eminevime gireceğiz bizde, valla borç olunca ödeniyor ablamlarda girdiler nasıl yaparız ederiz derken 3 sene bitti bile
Rabbim hangisi hayırlı ise onu nasip etsin inşallah biz TOKİ'den aldık ilk evimizi ödeme planı bizim hoşunuza gitmedi heryil odedigin borcu düşüp kalan borca yasal faiz işletip tekrar kalan aya boluyorlar borç ilk ayda ne ise son ayda o olmuyor 2009 da 705 ile başladık 2011 de 911 TL ile sattık aylık ödemesini sonra banka kredisi ile konut sahibi olduk

Kizlar bu atak haftasi bdt oluyor diyorlar ama ben onceden de teyit etmistim simdi tam oldu. dogdugu tarihten oluyor bizimkisi zaten bir hafta once dogdu
Dunden beri cok inatci, teslim etmiyor kendini uykuya ve cok mizik Allah yardimcimiz olsun

Bizimkide öyle hatta bir hafta öncesinden zaten o zaman doğacaktı serum ile durdurdu Dr doğumu 28 Aralık değil 20 Aralık'ta doğum olacaktı amin canım

İyiyiz şükür birde uyusa süper olacak kuzu

cok geçmiş olsun canım Dr kulak ve boğaza bakmıyor mu kontrol sırasında

insallah antibiyotik gerekmeden atlatır kuzu

Günaydın tatlı anneler.. kızım akşam 7buçuktan gece 12bucuğa kadar 3 kez uyandı ve uykuya dalmada sorun yaşadı.. tatlı tatlı ağladı bir derdi vardı da bilemedim kahvaltıya misafir gelecek akşam hiç birşey yapamadım onun başını beklerken..ben şimdi kızı uyuturken eşim süpürge yapıyor daha alışverişe gidecek bakalım kahvaltıyı akşam yemeğinde vermezsek iyidir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…