- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Biz güneşle parktayız bizim mesai boyle erken bitmiyor ki anam gelek geyik yapak nerdeeee en iyi ihtimalle 10.30-11 de uyur bizimkiHuhuu Kimsecikler yokmu temizlik bitti cocuk uyuyor siz nerelerdesiniz
Bnmkide ogurdu bugun sonucunfa da kustuBenim kız patates püresi, meyve püresi gibi şeylere öğürüp öğürüp duruyorBi muhallebi ve yoğurt yiyor kıvamlı olarak. Diğerlerinde midesi kalkıyor. Normal midir acaba?
Yok eksi istemiyorsan 4 5 saat tut canim ve aynen dedigim gibi yapTamam canım senin dediğin gibi yapayım bu sefer. İlk mayaladığımı 12 saat unuttum da dişardarezil ben. Çok teşekkür ediyorum
700 gr Harikaiyi akşamlar güzel anneler pek yazamasamda ara ara girip okuyorum yorumlarınızı işe başlayan arkadaşlar var gönülden sabır diliyorum sizlere hem çalışıp hem çocuk bakması çok zor bu arada biz henüz ek gıdaya başlamadık 5ay kontrollerimizi olduk bu ay 700 gram almışız boyumuzda 5cm uzamış herşey yolunda gözüküyor umarım sizlerde iyisinizdir
Emiyor canım sorun yok onda, hatta ek gıda da veriyorum Elmalı yoğurt vereceğim şimdi yiyor yemesinde sorun yok, evet doktor olarak haklısın sürekli aynı doktor olsa tabi daha iyi olur ama yaşadığım yer hastane açısından kısıtlı imkanlara sahip şimdi doktorumuzdan randevu almaya kalksam özel hastane olmasına rağmen en az 2 hafta sonraya alabilirim, bizim kızın böbreklerinde büyüklük var doğuştan 2 ayda bir kontrole gidiyoruz büyüklüğün artışına bakıyorlar annemlerin orada çocuk cerrahına gidiyoruz o da tanıyor artık bizi aslında
2 yemek kaşığı yoğurda çeyrek elma dilimi yapıyorumAcaba ek gıdada yediği şeyler mi ağır geliyor canım ne kadar veriyordun mesela elmalı yoğurdu
700gr çok iyiiyi akşamlar güzel anneler pek yazamasamda ara ara girip okuyorum yorumlarınızı işe başlayan arkadaşlar var gönülden sabır diliyorum sizlere hem çalışıp hem çocuk bakması çok zor bu arada biz henüz ek gıdaya başlamadık 5ay kontrollerimizi olduk bu ay 700 gram almışız boyumuzda 5cm uzamış herşey yolunda gözüküyor umarım sizlerde iyisinizdir
Canım yoğurt sebze meyve hepsini veriyorsun çok değil mi2 yemek kaşığı yoğurda çeyrek elma dilimi yapıyorum
Aynı gun ikisini de vermiyorum günde tek öğün, sebze bir yemek kaşığı, yoğurt meyve 2 kaşık şeklinde, valla bizim doktorun da yoğurt ilk denettirdiği şeylerden çünkü yoğurdu yedikten sonra herşeyi yoğurtla çeşitlendirebilirsin kabağın patatesin havucun meylerin hepsinin üzerine yoğurt katabilirsin o zaman demiştiCanım yoğurt sebze meyve hepsini veriyorsun çok değil mi
İlk kızım da yoğurda 7.ayda başlamıştık
benim de aklıma o geldi S Sevimlipanduf andufAcaba ek gıdada yediği şeyler mi ağır geliyor canım ne kadar veriyordun mesela elmalı yoğurdu
Sorun yokki kakasını yapıyor zorlanmıyor hatta hergun aynı saatte yapıyor, tabağımıza koyduğumuzun yarısını da önlüğümüze vs döküyoruz tabağını bitirmiyorum çoğunlukla, bi kaç gün vermeyeyim bişeyler bakalım dinlendireyimbenim de aklıma o geldi S Sevimlipanduf anduf
Bende ee eee diyince gülüyor bizimkiAllahım ben uyumuyor diye kızıyorum suratıma bakıp gülüyor bal bunlar gel de yemebi de ses çıkarıyor ince ince konuşuyor kendince tam yemelik
gaz falan yapıyor olabilir belki be bileyim yogurt için de drlar kimisi sonra ver alerjiktir diyor kimisi ilk tattırıyor.Sorun yokki kakasını yapıyor zorlanmıyor hatta hergun aynı saatte yapıyor, tabağımıza koyduğumuzun yarısını da önlüğümüze vs döküyoruz tabağını bitirmiyorum çoğunlukla, bi kaç gün vermeyeyim bişeyler bakalım dinlendireyim
Sen calısıyorsun bosver evi cok guzel yapmısıniz dısarı cıkmakla encok sen hakettinBen varım mm kaç gündür temizlik yapmadımsabah işe gittim öğlen geldim doktora gittim şimdi geldim hazırlanıyorum dışarı çıkacağız kızı anneme bırakacağım. De ne yapıyorsun
Ohh ohhh havanizi yerim sizin parklarada gidiyorlar biz 16 gundur evdeyiz yarin cikariz artik oo baya gec kiz bizimki bes gibi uyudu yedibucukta dedim bi sut verim gozunu acti su gibi terlemis uzerini degistirdim sonra baktim gozlerden uyku akiyor kiyamadim yatakodasinda yataga yatirdim kendisi uyudu busefer masajda yapmadim benim anlamadigim benim cocuk gece ayri gunduz ayri uykusekli var nasil teke cevirebilirizkiBiz güneşle parktayız bizim mesai boyle erken bitmiyor ki anam gelek geyik yapak nerdeeee en iyi ihtimalle 10.30-11 de uyur bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?