2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba,
Bugün prof.engin orala gittim ve düşük dozda celaxan başladık.riske atmayalım dedi.2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı.inşallah yolunda gidecek bu kez
Inşallah sımsıkı seninle olacak Annesi iğneni aksatma sakın bol bol dinlen 7 sene uzun bi süre seni tam olarak anlayamasam da emin ol tahmin ediyorum Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah hepimize de belki de ikizdir değerin çok güzel sana sürpriz yaparlar belki sat ne zmni senin bu arada benim 17 nisan pzts kese için gidicem bende

Canım degerin düşüp düşmedigini bilmiyorum enson geçen perşembe 648 di şimdi 1203 olmuş ne oldugunu anlayamadım

Canım degerin düşüp düşmedigini bilmiyorum enson geçen perşembe 648 di şimdi 1203 olmuş ne oldugunu anlayamadım
Canım yüksek ihtimal kimyasal yaşamış olabilirsin takibini iyi yaptır bende kimyasal gebelik yaşayıp bi sonraki ay hiç adet görmeden hamile kalmıştım lütfen moralini yüksek tutmaya calıs bidahaki ay haberlerini bekliyoruz

Çok üzüldüm canım Dr kesin HCG düşmeye mi başladı rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah kimyasal gebelik sonrası benim gebelik oldu darısı sana olsun

Bende Dr aradığımız burda deyip keseyi görünce bende gözyaşları dökülmeye başladı son 1.5 yılda üçüncü gebeligim bu ve ilk kez kese gorduk çok şükür seni duygularini çok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla tamamlariz bu gebeliği
Bende erken giderim dayanamayıp kalp atışı icin

Bende anlamıyorum pazartesi 725 'di iki gün sonra bugün 1616 çıktı ama vajinadan kese görünmedi
Ya canım benim sen niye stres oldun ki geç döllenme olmuştur değerin çok iyi. Zaten beta hcg 2000i geçince kese görünmeye başlıyor. Lütfen sıkma canını ve olumlu düşün. 2 günde 2 katı yükselir zaten beta hcg seninki çok normal. Ayrıca geç döllenmenin sebebi ovulasyon günün geç olmuş. Reglde olsaydın geç regl olurdun zaten. Korkma lütfen daha çok erken kese görmek için. Bak benimde 631 regl günümün akşamıydı. Reglim geçeli 3 gün olmuştu 2049 çıkmıştı. Kimyasal gebelik geçiren biri olarak ödüm kopuyordu ama içinde rahattı. Çünkü kimyasal geçirdiğimde reglimi 2 gün geçmişti beta hcg 27 çıkmıştı. Öyle olsan çoktan düşürürdün. 1600lerde kese görüldüğünü daha duymadım ben. 4+4 te dr a gittim muhtemelen beta hcg 2800 falandır öyle kese görüldü. 2 gün sonra başka bi dr a git görün sıkma canını.

Ya canımm inşallah sağ salim sağlıklı şekilde dünyaya gelir bebeklerimiz :) bu arada benim de 19 ocak görünüyor çok yakın tarihlerimiz hayırlısı inşallah :)

hayırlı olsun canım ben ptesı bebegımı ve eşini de gormeme ragmen kesenın içinde doktorum 3hafta sonra dedı neden bana cokgelıyor yanlıs anlamyın fa yasadıgım sehrın en ıyı dr.u bu adam ama bu forumda kımı duysam keseyı gorp 10gun snra gel dıyen var. cevremde de olması gereken zamanda cagırmıs dıyorlar bebege basta ısı vermek ıyı degıl ondandır dıyorlar

canım degerın aslında ne cok ne az biraz artmıs 4gune gore daha fazla olablırdı ama sen yıne de bı dr.a gıt bence bazen olabılıyormus boyle durumlar gec gorunmesı vs Allah korusun dıs gebelık durumunda da az artıyormus 2gunde bır yuzde 66artmalydı en fazla bıanonce ıyı br dr.a gıt. cnku kımyasalda cokyukselmez deger

Son düzenleyen: Moderatör:

Değerlerde artış normal değil canım,iki günde bir iki katı olmalı,bir haftada iki katı görünüyor,belki yükselmişti düzenli baktırmadigindan farketmedin, düşüşe geçmiş olabilir, eğer sıkıntı varsa kimyasal olsun ,kötünün iyisi doktorum öyle söylemişti bana da, ben haziran ayını bekliyorum ,sende üzme kendini Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin insallah

Benimki de kimyasaldi,98 e çıktı sonrada düşüş,değerlerine göre kimyasal dedi doktor,bende dış gebeligin kötü bişey olduğunu o şekilde öğrendim,kimyasal olmaya sukrettim

Benimki de kimyasaldi,98 e çıktı sonrada düşüş,değerlerine göre kimyasal dedi doktor,bende dış gebeligin kötü bişey olduğunu o şekilde öğrendim,kimyasal olmaya sukrettim
evet benım de öncedenkımyasal oldugunda düşüktü deger çok gecmıs olsun canım Allahm yenıden tattırsın bu duyguyu düşük yapmanım başı ortası sonu anneadayını aynı derecede etkılıyor bazen cnku her evresı kötuzamanla daha ıyı olcaksın en azından hamıle kalabıldıgını gördun ben hep boyle avunmustum sadece sabret ve bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…