2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
hayırlı olsun canım ben ptesı bebegımı ve eşini de gormeme ragmen kesenın içinde doktorum 3hafta sonra dedı neden bana cokgelıyor yanlıs anlamyın fa yasadıgım sehrın en ıyı dr.u bu adam ama bu forumda kımı duysam keseyı gorp 10gun snra gel dıyen var. cevremde de olması gereken zamanda cagırmıs dıyorlar bebege basta ısı vermek ıyı degıl ondandır dıyorlar
canım bana da 3 hafta sonra gel dedi, doktoruma çok güveniyorum oyüzden rahatım. Biraz garantici oldukları İçin öyle söylemiş olabilirler

merhaba hanimlar hepimiz sağlikla aliriz ins kucagimiza bebeklerimizi 5+2 deyiz bizde kese görundü 15 gun sonra birdaha kontrolumuz var sizler nasilsiniz bulantilar basladimi
Ben de 6+3 um. 5 arti 5 te keseyi gorduk. Dr 6 arti 4 te kalp atışını duyariz demişti. Bulantim yok simdilik ama biraz fazla yiyince mideme oturuyor hamur isi. Insaallah hepimizin sikintisiz tamamlanir gebeligi

ins bende birdahaki gidisimizde duyariz diye dusunuyorum.Benimde bulantim baslamadi daha ama istahim kapandi yiyemiyorum cnm

Inşallah sımsıkı seninle olacak Annesi iğneni aksatma sakın bol bol dinlen 7 sene uzun bi süre seni tam olarak anlayamasam da emin ol tahmin ediyorum Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah hepimize de belki de ikizdir değerin çok güzel sana sürpriz yaparlar belki sat ne zmni senin bu arada benim 17 nisan pzts kese için gidicem bende
Çook teşekkür ederim. Seneler sonra hala hamile olduğuma inanamıyorum.Eşime diyorum beni çimdikle bu yaşadıklarımız gerçek mi? benimde sat 16 nisan 2 hazirana kontrol randevum

canım bana da 3 hafta sonra gel dedi, doktoruma çok güveniyorum oyüzden rahatım. Biraz garantici oldukları İçin öyle söylemiş olabilirler
evet cok garantıcıı kendısı hatta adet gunumde bana 12gun sonra gel dedı dıye de uzulmustum.sonra gıdınce kesede bebegımı de gördum erken cagırsa sadece keseyı görucektım ozaman anladım neden öyle dedıgını ve bazen gercekten gorulemeyebılıyor hemen kalp atımı en ıyısı sakınce stres yapmadan beklemek haklsııınn :) ama işte sabırsızızz :)

Ankarada sami ulus kadin dogum hastanesi turgurt ozalp yerleskesi benim betanm 1000 di kesem vajinal gorundu 4 mm karindan cok net belli olmuyor

Suan icimi bi korku sardi benim 10 mayista beta 443.1 16 mayis beta 1000 kese gorundu alttan muaynede dusuk degil mi bu deger
İçin rahat olsun o 1000 degildir 1000 den büyüktür cihazlar degerleri 1000e kadar sulandirmadan okuyor bir lez daha calisilmasi gerekiyor sulandirarak gercek sonucu vermesi icin ama bazi isguzar laboratuvarlar bunu yapmıyor yada gozden kaçırıyor zaten 1000 olsa gozukmesi cok zor olurdu cevap kesin kaynaktan icin rahat olsun :KK73:

Suan icimi bi korku sardi benim 10 mayista beta 443.1 16 mayis beta 1000 kese gorundu alttan muaynede dusuk degil mi bu deger
Tekrarlama şansın varsa tekrar yaptır baska bir yerde arkadasın dediği gibi ya kese gözükmezdi yada değer daha düşük olması gerekirdi

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2019

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

[tr][/tr] [td]Üye Adı:anneadayı:[/td] [td]Yaş:nazar:[/td] [td]ŞehirEn Büyük TÜRKİYE[/td] [td]SAT:duduk:[/td] [td]Doğum Tarihi:KK200:[/td] [td]Cinsiyet:anne:[/td] [td]Kaçıncı Bebek:emir_bebek:[/td] [td]Bebek İsmi:KK48:[/td] [tr][/tr] [td] @Kubra0505 [/td] [td]27[/td] [td]AMASYA[/td] [td]12NİSAN[/td] [td]17.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @bebekicin [/td] [td]32[/td] [td]ANTALYA[/td] [td]--[/td] [td]22.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @cibi35 [/td] [td]37[/td] [td]--[/td] [td]12NİSAN[/td] [td]17.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]3[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @bebekaycali [/td] [td]34[/td] [td]ADANA[/td] [td]9NİSAN[/td] [td]14.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Kahsen [/td] [td]29[/td] [td]KONYA[/td] [td]9NİSAN[/td] [td]14.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @bee009 [/td] [td]37[/td] [td]KOCAELİ[/td] [td]15NİSAN[/td] [td]26.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td]@cycas [/td] [td]28[/td] [td]AYDIN[/td] [td]6NİSAN[/td] [td]11.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @busra_brt [/td] [td]25[/td] [td]BURSA[/td] [td]4NİSAN[/td] [td]09.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Hb0216 [/td] [td]22[/td] [td]ANKARA[/td] [td]11NİSAN[/td] [td]16.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @kanaryamm [/td] [td]33[/td] [td]İSTANBUL[/td] [td]5NİSAN[/td] [td]06.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @Sim10 [/td] [td]35[/td] [td]BALIKESİR[/td] [td]5NİSAN[/td] [td]10.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @efrahesila [/td] [td]24[/td] [td]ANTALYA[/td] [td]8NİSAN[/td] [td]13.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @edosko [/td] [td]33[/td] [td]İSTANBUL[/td] [td]9NİSAN[/td] [td]14.01.2019 [/td] [td]-- [/td] [td]1[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] @skelebeks [/td] [td]30[/td] [td]KONYA[/td] [td]8NİSAN[/td] [td]14.01.2019[/td] [td]-- [/td] [td]2[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]---[/td] [td]1---[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [tr][/tr] [td] -- [/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]--[/td] [td]-- [/td] [td]-- [/td] [td]--[/td] [td]-- [/td]

Cok fazla sirt agrim var. Idrar yolu enfeksiyonundan olabilirmis. Hafiften bulantilar da basladi su icmeye zorluyorum kendimi ama cok fazla icemiyorum. Nasil geçecek bu enfeksiyon :KK43:(

X