2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cuma gunu tam 7 haftalik olacagiz. Ins her sey yolundadir. Sabahtan beri sirtim cok agriyor yatınca biraz geciyor ama calisiyorum. Evdeyken de malum ramazan geldi, mutfakta işlerim oluyor. Cok zorlaniyorum :/ zaten surekli bir bitkinlik hali...umarim bebis iyidir gerisine katlanicaz elbet.

Ayy cok sevindim :) bende sırf sen ne yaptın diye merak edip actım cok sukur allaha. Darısı basımıza inş
Hayırlı olsun canım ne mutlu ..hep böyle güzel haberler verelim..bende 24 Mayıs’ı bekliyorum kalp atışı için...benim ikinci hamilelik ama ilk bebek gibi heyecanlıyım...bu arada çok halsizim ve her an aşırı tok gibi midem bulanıyor...

Eki Görüntüle 2147019 Kızlar kesemiz bu kırmızı halkanın içinde. Karından baktı vajinadan bakmadı. Çok şükür gördük. 25 Mayıs’a da çağırdı kalp atışı için. Allah herkese nasip etsin inşşşşş
Ayy canim benim bende 25 mayista gidiyorum hakkimizda hayirlisi allah sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize su mubarek gunde dualarimiz eksik olmasin senin adina cok sevindim bnde bugun gordum bebisimi

Merhaba canım evet doğru hatirliyorsun o sayfadaydim ama transferim kimyasal gebelikle sonuclandi hemen ardindan doğal gebe kaldım adet günümden 6 gun sonra ilk gittim degerim 2000 ini gecince gel demisti doktorum o gun keseyi gorduk ama cok minikti emin olmak icin 2 gun sonra yine gel dedi ben o zamanlar evde degildim 5 gun sonra gittim yani 5+3 te pazartesi gitmis oldum canım
Bu sayfada benimle aynı şeyleri yaşamış birini görmek ne mutlu insallah sağlıkla tamamlariz

2 . Transferde pozitif sonucu aldım bende ve ilkinde bana da verilmemişti şimdi bende clexane kullanıyorum canım pozitif olmasına rağmen doktor devam edeceksin dedi bana da belki de bu iğne sayesinde olumlu oldu benimde bence hiç aksatma git doktora en az bi 10 gün bile kullansan çok fazla faydası olacaktır bence bekleme sonra herşey geç olabiliyor
Merhaba,
Bugün prof.engin orala gittim ve düşük dozda celaxan başladık.riske atmayalım dedi.2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı.inşallah yolunda gidecek bu kez

X