2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
INS ÖYLEDİR AKSAM COK KÖTU OLDUM AĞLA AĞLA MORALİM SIFIR OLDU ANLATIP PAYLAŞABILCEGIM KIMSE YOK KIMSEYE SOYLEMEDIM ANNEMLER UMREYE GITTI ONLAR YANIMDA YOK COK KOTU OLDUM SANIRIM HAMILELIK PSIKOLOJISINDEN :)

YA SIMDI BEN REGLIYE 8 GUN KALA KAN TESTI YAPTIRDIM GEBELIK YOKTU BETA OZMN 2 CIKTI MUHTEMELEN GEÇ DÖLLENME

günaydın güzelller güzeli ocak anneleri
nasılsınız bakalım
ben hala kan testi yaptırmadım 2. bebek rahatlığı sanırım :)

Bende idrarda gorunce rahattım ama dr gidip keseyi görünce ilk bebekteki kadar heyecan oluyor :))
Hayirli olsun canim bu arada :)

Günaydın Hanımlar,

Ben bugün sağlık ocağına gidip gebe olduğumu söyledim. İdrar ve bütün kan testlerini yaptılar. Dosya açıp takibe aldılar hatta tetanoz aşısı için gün bile verdiler :))

Cumartesi kendi dr.uma randevu almıştım. Çıkan testlerle birlikte gideceğim için vakit kazanmış oldum.

Tüm kese ve kalp atışı duyan anneleri tebrik ederim. Darısı başımıza olsun. Sağlıcakla kucaklayalım fasulyeleri

Kızlar bende Ocak annesiyim inşallah ilk gebeliğim olduğu için çok heyecanlıyım ben 5+4 günlükken doktora gitmiştim sadece keseyi gördük kalp atışı yoktu siz kalp atışını ne zaman duydunuz iki hafta sonra çağırdı doktor ama çok meraklıyım

Ayy cok sevindim :) bende sırf sen ne yaptın diye merak edip actım cok sukur allaha. Darısı basımıza inş

Gozun aydin canimm.cok sevindim..

Tebrikler canim :)

A anneveoglusu cok sevindim canim cok sukur darısı kalp atislarina insallah

Gozunnnn aydın aydın cnmmm

Gözün aydınnnn cok mutlu oldum darısı kalp atışına olsun

Gozun aydinnn çok şükür :)benim de 30 mayis nasil zaman gececek bakalım o güne kdr

A anneveoglusu hayırlı olsun canım gözün aydın

Kese ve kalp atışı duyan bütün arkadaslarım gözünüz aydın olsun

Gözün aydın canım darısı bebişin kalbine

canım hayırlı olsunn ❤bebiş görundu mü

hepinize tek tek teşekkür ederim inşallah bu sayfadan fire vermeden sağlıkla ocak ayını buluruz arkadaşlar çok mutluyum rabbime binlerce şükür.

@kartanesii8892 bebiş görmedik yolk kesesini gördük dr bu varsa sağlıklı bir gebeliğin var korkma dedi
kese 10,50 mm idi hayırlısı artık

merhaba hanimlar hepimiz sağlikla aliriz ins kucagimiza bebeklerimizi 5+2 deyiz bizde kese görundü 15 gun sonra birdaha kontrolumuz var sizler nasilsiniz bulantilar basladimi

maşallah arkadaşım aramıza hoş geldiniz
bende 5+0 da gördüm yani dün keseyi kayp atışı için 30 mayıs dedi dr
bende bulantı yok ama midem karışılor ekşime oluyor sanırım
kasıklarımda ağrı oluyor birde çok ayakta kalınca belim ağrıyor canım

merhaba aramıza hoşgeldiniz arkadaşım
bende 5+0da keseyi gördüm. kalp atışı için dr 7. haftaya çağırdı

Ben de 5+4 günlükken gittim kese göründü kalp atışı için 2 hafta sonra demişti normal yani senin durumun

Canım bazı doktorlar fazla süre veriyor garantici oldukları için. Bazen geç döllenmeden dolayı geç duyuluyor kalp atışı. Erken gittiğinde duymazsan strese girersin diye o süreyi vermiştir. Bana da 2 hafta dedi doktorum. Bu arada ben kalp atışını dinlemeyeceğim rahatsız ettiği için. Zaten kalbi pıt pıt attığı ultrasyondan görünüyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…