2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cuma gunu tam 7 haftalik olacagiz. Ins her sey yolundadir. Sabahtan beri sirtim cok agriyor yatınca biraz geciyor ama calisiyorum. Evdeyken de malum ramazan geldi, mutfakta işlerim oluyor. Cok zorlaniyorum :/ zaten surekli bir bitkinlik hali...umarim bebis iyidir gerisine katlanicaz elbet.

Ayy cok sevindim :) bende sırf sen ne yaptın diye merak edip actım cok sukur allaha. Darısı basımıza inş
Hayırlı olsun canım ne mutlu ..hep böyle güzel haberler verelim..bende 24 Mayıs’ı bekliyorum kalp atışı için...benim ikinci hamilelik ama ilk bebek gibi heyecanlıyım...bu arada çok halsizim ve her an aşırı tok gibi midem bulanıyor...

Ayy canim benim bende 25 mayista gidiyorum hakkimizda hayirlisi allah sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize su mubarek gunde dualarimiz eksik olmasin senin adina cok sevindim bnde bugun gordum bebisimi

Bu sayfada benimle aynı şeyleri yaşamış birini görmek ne mutlu insallah sağlıkla tamamlariz

Merhaba,
Bugün prof.engin orala gittim ve düşük dozda celaxan başladık.riske atmayalım dedi.2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı.inşallah yolunda gidecek bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…