- 4 Mart 2016
- 72
- 74
Son adet tarihimiz aynı ben keseyi bile gördüm canim Insallah sende görürsünMerhaba kızlar. Benim sat 6 nisandı ve geçen cuma adet olmam gerekiyordu. Olacağımdan o kadar emindim ki bir haftadır o kasık ağrıları ve bacaklarımdan çekilmeler. 4 aydır bebek istiyoruz ama her ay adetimden günler önce koşa koşa doktora gitmeler hepsinin herşey normal bişey yok bunun için mi geldin dercesine muamelesi derken moralim bozuldu dedim ki demek daha zamanı değil. Geçen Cuma'da o kadar Eminim ki adet olacağıma artık ilaç içicem emin oluyım ne olur ne olmaz dedim ve test aldım çok silik çift çizgi çıktı. Bugün hala adet olmadım. Doktorada gitmedim o stresi erkenden yasamak istemedim insallah bebek vardır
canım burda hcgnin en az %60 ve üstü artması önemli iki gün aralığıyla düşük başlayınca hcg insan korkuyor ama hiç belli olmaz sen moralini yüksek tut inşallah sağlıkla artışların devam eder
Yarın doktora gidicem insallah iyi haberler alırımSon adet tarihimiz aynı ben keseyi bile gördüm canim Insallah sende görürsün
Oyy maşallah darısı bize inşallahhadi inşallahh canımm hem de karnıma cıhazı koydugu gb gorundü benm de karsımda lcd ekran vardı eşimle hemen anladık bebeğimizi kese ıcınde cok netti ekranda leblebı kadardııı :)
kızlar benım 10gun icınde yanı 24mayısa dek kontrol hakkım var ama mazeretsız gıtmek meraktan geldım demek garıp olur degıl mı Allah gostermesın agrım sızım olursa gıderım de ama mesela bıhafta snra gıdıp belkı kalbı de duyardım dye dusunmuyor degılm ama bısorun yokken gıtmek etık de olmaz ama netıcesınde bu da benım hakkım ne yapsam bılemedım? Kontrole gitmek için randevuya da gerek yok
Kızlar maalesef aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorum listeden de ismimi silerseniz sevinirim çünkü 5+2 olmama ragmen ne alttan ne üstten kese gözükmedi sanırım kimyasal gebelik dua edin benimde tekrar olsun bu sefer saglıklısı olsun inşallah
Kan verdim bakalım kaça düşmüş geçen perşembe 653 tü hayırlısı olsun inşalah tekrar hamile kalırızGeçmiş olsun bende kimyasal yaşadım,hazirani bekliyorum. Doktor ne dedi,birde değerleriniz nasil duşüştemi. Belki daha erkendir değerlerinize göre, Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Bende arada burayı okuyorum, tekrar hamile kaldigimda tecrube olacak okuduklarımız,daha bilincliyim şuan.
canım özel dimi senin de? evet keyfı bakıcaklarını sanmyrm dr.um ıcın ablam bakar dedı ablam da o hastanede calısıyor tabı yıne yogunluk oluyor da dr.um da bı sorun olrsa gel demıstı ama ıste sorun olmasn da tabıkı agrımsızım var dyerek gıtmek ıstemem etik olmaz dıye a ben geldım merak ettım demek de coksacma dedıgın gb :) ay beklıcez mecbur bebişim iyi olsun da varsın merak edeyımDoktora göre değişir tabi ama ben o dediğinizi yaptım doktora test sonuçlarını gösterme bahanesiyle birkaç gün sonra gittim belki ultrasonda bakar diye. Hiç oralı olmadı testte bi sıkıntı yok 1 hafta sonra gel kalp atışına dedi. Ben de o kadar beklediğimle kaldımonlar da haklı tabi randevulu hastalara bile yetişemiyolar bi de bizim gibilerle uğraşmak zor
Cok uzuldum..insallah hemen tekrar yasarsin canim..Kızlar maalesef aranızdan ayrılmak zorunda kalıyorum listeden de ismimi silerseniz sevinirim çünkü 5+2 olmama ragmen ne alttan ne üstten kese gözükmedi sanırım kimyasal gebelik dua edin benimde tekrar olsun bu sefer saglıklısı olsun inşallah
Gozukmemesi anormal ama sanki hala umut var gibi geldi bana hakkinda hayırlısı olsun Insallah kotunun iyisidir . dis gebelik vs degildir degerinin guzelmis zira kimyasalda bu degerlere pek çıkmaz baska bir doktora gitmeyi dusundun mu ?Kan verdim bakalım kaça düşmüş geçen perşembe 653 tü hayırlısı olsun inşalah tekrar hamile kalırız
Canım selam ben ssni memorialın sayfasından da hatırlıyorum:) o yüzden direk sana sormak istedim. sonucun pozitif çıktıktan ne kadar sonra kontrole gittin? Ben 7. Hafta gibi gitmiş olacağım, 3 kez kan testi yaptırdım sonra tekrarlamadım. Geç mi kalıyorum acaba?Gozukmemesi anormal ama sanki hala umut var gibi geldi bana hakkinda hayırlısı olsun Insallah kotunun iyisidir . dis gebelik vs degildir degerinin guzelmis zira kimyasalda bu degerlere pek çıkmaz baska bir doktora gitmeyi dusundun mu ?
Bana garip geldi ya sen başka bi doktora git isterdenKan verdim bakalım kaça düşmüş geçen perşembe 653 tü hayırlısı olsun inşalah tekrar hamile kalırız
Merhaba canım evet doğru hatirliyorsun o sayfadaydim ama transferim kimyasal gebelikle sonuclandi hemen ardindan doğal gebe kaldım adet günümden 6 gun sonra ilk gittim degerim 2000 ini gecince gel demisti doktorum o gun keseyi gorduk ama cok minikti emin olmak icin 2 gun sonra yine gel dedi ben o zamanlar evde degildim 5 gun sonra gittim yani 5+3 te pazartesi gitmis oldum canımCanım selam ben ssni memorialın sayfasından da hatırlıyorum:) o yüzden direk sana sormak istedim. sonucun pozitif çıktıktan ne kadar sonra kontrole gittin? Ben 7. Hafta gibi gitmiş olacağım, 3 kez kan testi yaptırdım sonra tekrarlamadım. Geç mi kalıyorum acaba?
Bizim günümüz aynı ben 21 inde gideceğim canımCanım selam ben ssni memorialın sayfasından da hatırlıyorum:) o yüzden direk sana sormak istedim. sonucun pozitif çıktıktan ne kadar sonra kontrole gittin? Ben 7. Hafta gibi gitmiş olacağım, 3 kez kan testi yaptırdım sonra tekrarlamadım. Geç mi kalıyorum acaba?