Selam kızlar. Gün geçtikçe artıyoruz
yeni gelenler hoşgelmiş hayırlı olsun inşAllah. Geçmişi okudum biraz Yarın 2 Nisan Doğum yapacak arkadaşlar kalp atışı duymaya gideceklermiş güzel haberlerinizi bekliyoruz pıt pıt minik kalp sesleri duyulur inşAllah. Geçen gebelikte eşim videoya çekmişti. İsterseniz sizde çekin Bayram’da özledikçe izler dinlersiniz
B 12 değerin kaç canm?
@Lady10 hayırlı olsun canm. Allah sağ Salim yüzünü görmeyi de nasip etsin.
@Bitttter merhaba hayırlı olsun hoşgeldiniz.
Bursa’da baya doktor araştırdım. Oğlumda Medical Park Ahmet Yılmaz’a gittim ama Doğum iyi anılar bırakmadı bende. İkinci gebelikte medicana Neriman Çelik’e gittim kalp atışları durduğu için 7. Haftada aldılar bebeği. Şuan Esentepe ye devam ediyorum Emre uysal çok iyi bir doktor çok yoğun olduğu için 10 eylüle randevu aldım. Aynı hastanede Neşe solak var oda iyi ama Emre bey çok içime sindi sosyal medyada da sürekli takip ediyorum içim ısındı. Kitabı falanda var daha alamadım ama almayı düşünüyorum.Şuan keseyi görmek için Esentepe de gönül doyran a gittim. İyi davrandı ama ben yine de Emre beye devam ederim gibi geliyor. Siz başka hastane araştırdınız mı bilmiyorum ama esentepede muayene 90 tl doğumlar 2000-2500 arası. Medicana 135 muayene Doğum 6000. Tahlillerimi devlette yaptırdım.