- 21 Nisan 2015
- 2.464
- 3.769
Böyle saçmalık mı olurmuş o zaman ya. Gazdan dolayı çıkar mı bu sonuçlar daha neler. Başka doktora da görün bence. Allah Hayırlısıyla yoktur bi sıkıntı inşEvet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle saçmalık mı olurmuş o zaman ya. Gazdan dolayı çıkar mı bu sonuçlar daha neler. Başka doktora da görün bence. Allah Hayırlısıyla yoktur bi sıkıntı inşEvet canım
Canım doktor bebek yok diyemem var tahlillere göre diyor ama ultrasonda göremedim diyo gaz var dediBöyle saçmalık mı olurmuş o zaman ya. Gazdan dolayı çıkar mı bu sonuçlar daha neler. Başka doktora da görün bence. Allah Hayırlısıyla yoktur bi sıkıntı inş
Günümüz aynı ve ben de yarın gidiyorum kalp atışını duymaya.bende inşallah yarın kalp atışı duymaya gideceğim umarım duyarım
Teşekkürler şimdi yeniden idrar testi yaptım net olarak çıktı kanda yükseliyordur herhalde dün yapılmıştı kan testi yarın tekrar. Sağlık ocağında yaptıracamMerak etmeyin hormonlar yüksek ve ya düşük olarak kıyaslanmıyor. Sizin değerlerinize göre katlanması yeterli. Hayırlı olsun
Kız adanalı nereye gidiyosun doktora bayramdan sonra adanadayız ben de orda gitcem muhtemelen ?bende inşallah yarın kalp atışı duymaya gideceğim umarım duyarım
Canım bende seninle yakın değerlerdeyim değer düşük olunca içim hiç rahat depil perşembe ilk kontrole gideceğim bakalım bana ne diyecek inşallah sorunsuz devam ederiz hamileliğimizeTeşekkür ederim hoşbuldum kan değerlerini okudum da benim değerlerim çok düşük geldi 133,45 olmuştu dün doktor iyi gidiyor dedi ama bakalım hayırlısı
İnşallah saat başı kan testi yaptırabilirim yıllar sonra kendiliğinden geldi susam tanesi allah nasip ederse ömür verirse herşey olacağına varır işte endişelerimiz yersiz ama işte yine de duramıyor insan rahat ben bayram sonrası gideceğim Bursa da iyi bir doktor arıyorum 2günde bir kan testiyle devam edicem şimdilikCanım bende seninle yakın değerlerdeyim değer düşük olunca içim hiç rahat depil perşembe ilk kontrole gideceğim bakalım bana ne diyecek inşallah sorunsuz devam ederiz hamileliğimize
İnşallah saat başı kan testi yaptırabilirim yıllar sonra kendiliğinden geldi susam tanesi allah nasip ederse ömür verirse herşey olacağına varır işte endişelerimiz yersiz ama işte yine de duramıyor insan rahat ben bayram sonrası gideceğim Bursa da iyi bir doktor arıyorum 2günde bir kan testiyle devam edicem şimdilik
2 aylikken mi 3 aylikken mi amniyosentez yapiliyor acabaİnşallah saglıklı bi şekilde kucagına alırsın olumsuz düşünme canım %75i düşün.birde 2 aylıkken senden bir sıvı alıp bakıyorlar belli oluyor orada
Haklısın canım insanın içi içini yiyor hem güzel hem zor bir süreç takip etmekte fayda var inşallah güzel haberler alırızİnşallah saat başı kan testi yaptırabilirim yıllar sonra kendiliğinden geldi susam tanesi allah nasip ederse ömür verirse herşey olacağına varır işte endişelerimiz yersiz ama işte yine de duramıyor insan rahat ben bayram sonrası gideceğim Bursa da iyi bir doktor arıyorum 2günde bir kan testiyle devam edicem şimdilik
Doktor korkutuorlar canm banada basda dis gebelik dendi karninda sivi var dendi elhamdullah snraki hafta gorundu gecen hafta hem kanamam oldu igneyle ilacla durdu.. Diyecgm o ki rabbim ona omur verdiyse hic birsey engel diil o goremediyse baskasina gitSağol canım hoş buldum bugün büyükşehir de nihale gittim ama gazın var bişey göremiyorum dedi acaba diş gebelik mi çok korkuyorum
Ben 2 aylıkken diye biliyorum canım aksatma ama içini de ferah tut.bol bol dua et.en yakın zamanda doktorla görüş bu durumu2 aylikken mi 3 aylikken mi amniyosentez yapiliyor acaba
Aleykum selam bnde cok seviorm dogumda kurtajimda onda oldu simdi tekrar ona gitmek nasip oldu cok sukur ilgili Allahdan korkan birisi her ultrosana dualarla besmelelerle giriorm cok sukur Allah basimizdan eksik etmesinSelamunaleykum canim benimde tülin hanim doğumumu yaptırdı. Çok tatlı biri . Bakalım hamile isem yine orada doğum istiyorum
Sagol kuzum insallah insallah yarabbimm bi sıkıntı çıkmazBen 2 aylıkken diye biliyorum canım aksatma ama içini de ferah tut.bol bol dua et.en yakın zamanda doktorla görüş bu durumu
Aklıma geldikçe dua edeceğim sana inşallah bir sıkıntı çıkmayacaktır bende çok evhamlıyım bu huyumdan nefret ederim hep olumsuzu düşünmeye meyilliyim.ama bir arkadaşım bizim yaptgımız stresin bebeği etkilediğini söyledi ondan beri stresi azalttım.sende stres yapma ve bu günlerin tadını çıkaralım.Sagol kuzum insallah insallah yarabbimm bi sıkıntı çıkmaz
Cok haklisin aslında evham yapmamaya çalışıyorum ama iste ortada riskler var gercekleri gormezden gelemiyorum Rabbim yardımcımız olsun insallah yarabbimAklıma geldikçe dua edeceğim sana inşallah bir sıkıntı çıkmayacaktır bende çok evhamlıyım bu huyumdan nefret ederim hep olumsuzu düşünmeye meyilliyim.ama bir arkadaşım bizim yaptgımız stresin bebeği etkilediğini söyledi ondan beri stresi azalttım.sende stres yapma ve bu günlerin tadını çıkaralım.
Ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum belki kalp atışını da duyarım ozamanCanım rahatladım biraz sagol . ben de benimki çok yüksek sanıyodum sitedekilerin genel de daha düşük .sen ne zaman gideceksin doktora
bende inşallah yarın kalp atışı duymaya gideceğim umarım duyarım
Benim de sizinle gunum ayni ve ben de yarin gidiyorum kontroleeGünümüz aynı ve ben de yarın gidiyorum kalp atışını duymaya.