- 3 Temmuz 2009
- 3.406
- 125
- 39
Merhaba bende kızıma hamile iken öyle olmuştu. Araya kurban bayramı girdiği için doktorum izindeydi bende dayanamayıp başka bir doktora gittim . Aynı senin ki gibi bebek falan yok gazın var dedi çok kötü olmuştum sonra hemen başka bir hastaneye gidip kan değerime baktırdım 6000 lerde çıktı . Sonra hemen başka bi doktora gittim ama idrara sıkışık gittim ve vaginal usg ile baktırdım ve orada gördük bebişi . Bu arada vaginal usg nin bir zararı yok herkes öyle düşünüyor ama riskli olsa doktorlar bakmazdı . YaniKizlar bu sabah hastaneye gittim doktor ne kese ne bebel hiç bişey göremedi. Gazın var dedi ama hiç icim rahat değil gazim yok çünkü olsa hissederim alttan bakalım dedi istemedim şu an moralim sıfır yerle bir oldu çok korkuyorum son adet tarihim 1temmuz 9 temmuz arası idi napcam kizlar yarın bi daha gel dedi ama şu an çok kötüyüm diş gebelik falan olur mi kizlar Allah korusun
Vaginal usg zararlı olsaydı 9 ay boyunca eşinle birliktelikte yasak olurdu . İçin rahat etsin istiyorsan bi kan ver en azından