- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
6 hafta bitmeli en azından. Ama net olarak 7 hafta bitince çağırır doktorlar çünkü 6 da görünmeme riski var.Kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor kızlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 hafta bitmeli en azından. Ama net olarak 7 hafta bitince çağırır doktorlar çünkü 6 da görünmeme riski var.Kalp atışı kaçıncı haftada duyuluyor kızlar?
Nasıl çıktı sonucunuz ?Günaydın kızlar
Ben yine hastanedeyim ve yine kan verdim bu 6. Kan ve hala değerler güzel yükselemiyor çarşamba kese de görünmedi bugün karar günü
Dua edin benim için de arkadaşlar
Sonucunuz cıktı mi merak ettim . Sat kaç bu aradaBugun.kan tahlili verdim heyecandan olucem saat 3 gibi cikicak hayirlisi ile olsun insallah
Canim bizm gunlerimiz ayni ben dun gittim doktora hem kalp atisini duydm hem bebegi gordm.. sen de gttgnde bayagi buyums olck bnce sen de duyarsin ayniyiz cunkuKızlar ben de sata göre 6+3 üm. 7+1 de önümüzdeki çarşamba dr randevum var. Kalp atışı duyulur mu sizce?
Daha önce kese için de girmedim ultrasona
İnşaallah canım. Kötüyü düşünmek ve çağırmak istemiyorum lakin bundan önce 2 kere kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Allahın izniyle bu sefer sağlıkla ve hayırlısıyla kucağıma alacağıma inanıyorum.Canim bizm gunlerimiz ayni ben dun gittim doktora hem kalp atisini duydm hem bebegi gordm.. sen de gttgnde bayagi buyums olck bnce sen de duyarsin ayniyiz cunku
Kotu dsunme aynen.. bu kez hersy guzel olacak insallahİnşaallah canım. Kötüyü düşünmek ve çağırmak istemiyorum lakin bundan önce 2 kere kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Allahın izniyle bu sefer sağlıkla ve hayırlısıyla kucağıma alacağıma inanıyorum.
Uzun zamandir test fotosu gormuyorz canim yapinca buraya da at testini hadi bkalm hayirlisiyla guzel haber verMerhaba kızlar benim de dileğim Nisan annesi olmak adetim 2 gün gecikti ve 4 gündür kasık alt karın ağrım var göğüslerim patlamak üzere
İlk hamileliğim de adete 1 hafta kala üşüme sıtma tutma olmuştu başka hiç bir belirti olmamıştı.
Adet gecikmesi de hayatımda 1 yada 2 kez yaşamışımdır beni bir stres sardı. Yarın test yapıcam güzel haberler alıp aranıza katılırım inşallah. Bu arada bende eskişehir li yim
GünaydınGunaydin arkadaslar
Oo ne çok hemşerim çıktı burda. Bence pozitif çıkacak. Bekliyoruz haydi heyecanlandık biz deMerhaba kızlar benim de dileğim Nisan annesi olmak adetim 2 gün gecikti ve 4 gündür kasık alt karın ağrım var göğüslerim patlamak üzere
İlk hamileliğim de adete 1 hafta kala üşüme sıtma tutma olmuştu başka hiç bir belirti olmamıştı.
Adet gecikmesi de hayatımda 1 yada 2 kez yaşamışımdır beni bir stres sardı. Yarın test yapıcam güzel haberler alıp aranıza katılırım inşallah. Bu arada bende eskişehir li yim
Uzun zamandir test fotosu gormuyorz canim yapinca buraya da at testini hadi bkalm hayirlisiyla guzel haber ver
Oo ne çok hemşerim çıktı burda. Bence pozitif çıkacak. Bekliyoruz haydi heyecanlandık biz de
Merhaba kızlar benim de dileğim Nisan annesi olmak adetim 2 gün gecikti ve 4 gündür kasık alt karın ağrım var göğüslerim patlamak üzere
Sanırım bende bi nisan annesi oluyorum sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Hadi yapta bakalım :))) inşallah o çift çizgi çıkar.İnşallah pozitifi görürsem yüklerim foto bende kendimi kaptırmak istemiyorum ama bir heyecan sardı beni de :)
Hayirli olsun canimSanırım bende bi nisan annesi oluyorum sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Ben de eskişehirliyim hatta şuanneskişehir hava sahası içerisinde uyandım ehehuhehe canım hoşgeldin
Ayyy sıtma mı öyle belirti mi olurmuş diyordum beni de tutmuştu böyle iki kat yorgan çeksem iyi gelecekti zangır zangır titredimdi de mana veremedimdi ilginç sen de öyle olmuşsun demek