- 10 Ağustos 2018
- 153
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim naptin ciktimi sonucunBugun.kan tahlili verdim heyecandan olucem saat 3 gibi cikicak hayirlisi ile olsun insallah
Hehhe inşallah balımm gel de takım şenlensün ehuheue
Oğlumda adetim geçtikten sonra öğrendim o yüzden adetim geçmeden bir test yapmayayım diyorum ama karnımın alt kısmı on gündür ağrıyor
Insallah yükselir değerin cnm çok erken bakmışsın keşke bekleseydin biraz zaman geçmek bilmez simdi
Merhaba ben de bugün kan testi yaptırdım daha bata 1 hafta var ama dayanamadım. Sonuc 1.2
Anlayamadigim şu ki aşağıda hastanenin beta hcg referans aralığı var ve ben daha önce hiç böyle bi tablo görmedim. Benim bildiğim 5 ve üstü gebelik.
Ama burada hiç öyle bişey yok kafam çok karıştı.
Sonuca netten baktım. Dolayısıyla doktora sorma şansım olmadi
Beta-HCG 0-0' 1-10HAFTA :< 1,20 - >225,000 11-15HAFTA : 16,995 - >225,000 16-22HAFTA: 6860 - >225.000 23-40HAFTA :1.583 - 65,911
Amin insAllah kedimHehhe inşallah balımm gel de takım şenlensün ehuheue
Insallah yükselir değerin cnm çok erken bakmışsın keşke bekleseydin biraz zaman geçmek bilmez simdi
Degerlerin nasil canım insallah guzel sonuclar alirsiniz bugün insallahGünaydın kızlar
Ben yine hastanedeyim ve yine kan verdim bu 6. Kan ve hala değerler güzel yükselemiyor çarşamba kese de görünmedi bugün karar günü
Dua edin benim için de arkadaşlar
Daha önce negatif çıktığı bir ay bende 1,2 sonucunu almıştım. Bazı hastanelerde 1,2den küçük olduğu için ölçülmüyor anlamında o şekilde belirtiliyor. Şuan ki sonuca göre test negatif ama bata 1 hafta varmış daha. Gebe olsanız bile kana geçmemiş olabilir.
Merhaba ben de bugün kan testi yaptırdım daha bata 1 hafta var ama dayanamadım. Sonuc 1.2
Anlayamadigim şu ki aşağıda hastanenin beta hcg referans aralığı var ve ben daha önce hiç böyle bi tablo görmedim. Benim bildiğim 5 ve üstü gebelik.
Ama burada hiç öyle bişey yok kafam çok karıştı.
Sonuca netten baktım. Dolayısıyla doktora sorma şansım olmadi
Beta-HCG 0-0' 1-10HAFTA :< 1,20 - >225,000 11-15HAFTA : 16,995 - >225,000 16-22HAFTA: 6860 - >225.000 23-40HAFTA :1.583 - 65,911
Bende kasık ağrısı hep oldu, şimdi eskisinden daha az ama gene varNormalde mayis olsun istiyordum ama yanlış hesaplamışım
Atışı gördü, gösterdi, bebeğimi ölçtü. Kalp atışını siz de görebilirsiniz yıldız çakması gibi, illa dinlemenize gerek yok doppler ısı yayıyor zaten daha çok minikler. Biraz büyüyünce dinleriz :) Zaten ben ağlamaya başladığım için karnım zıp zıp zıpladı, nasıl ölçtü biçti hiç anlamadım, bi ara doppler açtı ve denk getiremedi, daha da uğraşmadı daha çok minik diye.elvaven , dr. kalp atışını mı gördü yoksa siz de duyabildiniz mi? kalbini gördük deyince hangisi anlayamadım. Benimde pzt randevum var kalp atışı için :)
Gayet güzeldir, doktorunuzu tuttum :)Kızlar dün dr a gittim. Regenesis Max multivitamin verdi. Kullanan var mı?
Daha önce negatif çıktığı bir ay bende 1,2 sonucunu almıştım. Bazı hastanelerde 1,2den küçük olduğu için ölçülmüyor anlamında o şekilde belirtiliyor. Şuan ki sonuca göre test negatif ama bata 1 hafta varmış daha. Gebe olsanız bile kana geçmemiş olabilir.