2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    271
Merhabalar arkadaslar
aranıza yeni katıldım sat 8 temmuz

tüm hamişleri tebrik ediyorum
ve tüm hamile olmak isteyenlere de bu güzel duyguyu yaşamalarını temenni ediyorum

Hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden güzel gebelikler mutlu doğumlar bal kaymak bebişler bizim olsun inşallahhhh
 
Kızlar selam ben geldim.Yattim çıktım.Kazen beni şartlı tahliyeyle birakti:işsiz: Yediğim halt yüzünden malum yerde hesabı olmayan biri beni şikayet etmis.İyi de yapmış kızmıyorum her kimse.Cunku ben de aynısını yapardım.Ben Kazen'e o da bana 2-3 gündür sabırla anlatmaya çalıştık. Kazen baktı ki olmuyor, en son aradı ve görüştük.Belediye başkanı aramış gibi yattığım yerden kalkıp çeki düzen verdim kendime yeminle:cool: Yani velhasıl konu kapanmistir, zaten töbe ettim:KK20:
Gelelim topigimizin asıl konusu annelige.Okdugum kadarıyla benim gibi usuyerek hamile olduğundan şüphelenenler olmuş. Ben 3 hamileligimde de aynı şekilde anladım.Doktoruma da söyledim bunu.Her kadında bu olurmuş ama çok azı hissedermis.Ve gebeliğin ilk belirtisiymis. Bebek rahme yerleşince annenin kalp atışı, artan kan basıncıyla birlikte iki katına çıkıyormuş.Vucut bhcg sinyalini alinca bebege besin ve oksijen ulaştırmak için kan dolaşımı da aniden hizlaniyormus.Bu aşamada vücut ısısı artıyor.Bebek tamamen yerleştikten sonra da dolaşım ve kan basıncı normale donunce anı dusus yüzünden üşüme hissediliyormus. Kendini, vücudunu iyi tanıyan birinin hissedebileceği çok belirgin bir "hamilesin " sinyali aslında. Ben hep usumenin ertesi günü test yaptım.BAT tan 3-4 gün öncesine denk geliyor bu durum.Daha önce yerleşme olmuyor.
Hosgeldin canim:KK49:
 
Kızlar günaydın Ben biraz ayakta dolaşınca yada yorulunca kasıklarım ağrımaya başlıyor neden olur ki? Sizdede oluyor mu?o_O
 
Kızlarcım 4 haftalık gebeyim betA hcg daha 452 sizin değerler ne durumda endişelenmeye başladım
 
X