- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
6.hafta ile 12. Hafta bulantı açısından sıkıntılı günler ben eşimin normal ten kokusundan bile tiksinmiştim Ama iyi tarafından bakarsan hiç kilo almıyorsun
Yazık adamlara yav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.hafta ile 12. Hafta bulantı açısından sıkıntılı günler ben eşimin normal ten kokusundan bile tiksinmiştim Ama iyi tarafından bakarsan hiç kilo almıyorsun
Merhabalar arkadaslar
aranıza yeni katıldım sat 8 temmuz
tüm hamişleri tebrik ediyorum
ve tüm hamile olmak isteyenlere de bu güzel duyguyu yaşamalarını temenni ediyorum
sagol cnm inşşşHayırlı uğurlu olsun canım şimdiden güzel gebelikler mutlu doğumlar bal kaymak bebişler bizim olsun inşallahhhh
Canım benimde öyle oluyor. Geçen akşam eşim dışarıdan yemek getirdi. O koku beni mahvetti sevdiğim şeyi bile yiyemedimMidesi gece bulanan var mı ya çok ilginç geliyor ama bi kaç gündür geceleri midem bulanıyor
Hosgeldin canimKızlar selam ben geldim.Yattim çıktım.Kazen beni şartlı tahliyeyle birakti Yediğim halt yüzünden malum yerde hesabı olmayan biri beni şikayet etmis.İyi de yapmış kızmıyorum her kimse.Cunku ben de aynısını yapardım.Ben Kazen'e o da bana 2-3 gündür sabırla anlatmaya çalıştık. Kazen baktı ki olmuyor, en son aradı ve görüştük.Belediye başkanı aramış gibi yattığım yerden kalkıp çeki düzen verdim kendime yeminle Yani velhasıl konu kapanmistir, zaten töbe ettim
Gelelim topigimizin asıl konusu annelige.Okdugum kadarıyla benim gibi usuyerek hamile olduğundan şüphelenenler olmuş. Ben 3 hamileligimde de aynı şekilde anladım.Doktoruma da söyledim bunu.Her kadında bu olurmuş ama çok azı hissedermis.Ve gebeliğin ilk belirtisiymis. Bebek rahme yerleşince annenin kalp atışı, artan kan basıncıyla birlikte iki katına çıkıyormuş.Vucut bhcg sinyalini alinca bebege besin ve oksijen ulaştırmak için kan dolaşımı da aniden hizlaniyormus.Bu aşamada vücut ısısı artıyor.Bebek tamamen yerleştikten sonra da dolaşım ve kan basıncı normale donunce anı dusus yüzünden üşüme hissediliyormus. Kendini, vücudunu iyi tanıyan birinin hissedebileceği çok belirgin bir "hamilesin " sinyali aslında. Ben hep usumenin ertesi günü test yaptım.BAT tan 3-4 gün öncesine denk geliyor bu durum.Daha önce yerleşme olmuyor.
Amin canim hayirli olsun hosgeldin:)Merhabalar arkadaslar
aranıza yeni katıldım sat 8 temmuz
tüm hamişleri tebrik ediyorum
ve tüm hamile olmak isteyenlere de bu güzel duyguyu yaşamalarını temenni ediyorum
Canım bende de oluyorKızlar günaydın Ben biraz ayakta dolaşınca yada yorulunca kasıklarım ağrımaya başlıyor neden olur ki? Sizdede oluyor mu?
Kaç haftalıksın senCanım bende de oluyor
5 haftalıkKaç haftalıksın sen
bende 4haftalığım daha ama kasık ağrısı hergün yokluyor nedendir bilmiyorum5 haftalık
Rahim büyümeye başladığı için kasık ağrısı olur bu normaldirbende 4haftalığım daha ama kasık ağrısı hergün yokluyor nedendir bilmiyorum
Neden endişeleniyorsunuz , gebeliğiniz hayırlı olsunKızlarcım 4 haftalık gebeyim betA hcg daha 452 sizin değerler ne durumda endişelenmeye başladım
Canım değer de düşük çıkınca içimi korku kapladıRahim büyümeye başladığı için kasık ağrısı olur bu normaldir